Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Visada pas mane stovi L`occitane migdolų dušo aliejus, nerealus, o ir kvapas ir konsistencija pati wub.gif
Atsakyti
as naudoju is the body shop greifruktu kvapo duso zele... koncentruota tad reikia tik laselio,o islindus is duso pakvimpa visi namai 4u.gif ir kazkodel kaifuoju nuo MEDIMIX zalio muilo kvapo, kartais net tycia dazniau rankas plaunu nei reikia... biggrin.gif
Atsakyti
man tai labai patinka fruttini dušo želė
user posted image
labaaaaai saldžiai kvepia wub.gif aišku naudoju ne kasdien , kad kvapas neįkyrėtų biggrin.gif šiaip dušo želė turi skaniai kvepėti ir putoti man , daugiau reikalavimų nekeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gina Justina @ 2011 07 24, 18:25)
user posted image
labaaaaai saldžiai kvepia  wub.gif aišku naudoju ne kasdien , kad kvapas neįkyrėtų  biggrin.gif šiaip dušo želė turi skaniai kvepėti ir putoti man , daugiau reikalavimų nekeliu  lotuliukas.gif

Pritariu,ir as sita naudoju,labai patenkinta esu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 11, 20:36)
Visada pas mane stovi L`occitane migdolų dušo aliejus, nerealus, o ir kvapas ir konsistencija pati  wub.gif

thumbup.gif aplamai L'occitane duso zeles visos dievisku kvapu wub.gif
Atsakyti
Man labiau patinka kreminės konsistencijos kūno prausikliai, kadangi jie dažniausiai odos nesausina, o netgi atvirkščiai, padrėkina. Mano mėgstamiausias šiuo metu yra "Oriflame" "Discover Colombia Deep Woods" kreminis prausiklis:
user posted image
Kvapas nuostabus, bet tikrai neįkyrus ir net neprimena kavos, nors kvapas apibūdinamas kaip kavos/medienos. Toks saldus, šiltas... wub.gif Oda lieka švelni ir kvepianti. Gal tik vasarai norisi kokio gaivesnio kvapo, o atšalus orams pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 11, 19:36)
Visada pas mane stovi L`occitane migdolų dušo aliejus, nerealus, o ir kvapas ir konsistencija pati  wub.gif

o jis bent kazkiek putoja, imanoma praustis su kempine? nes man pardaveja aiskino, kad reikia rankom issitepti ir tada nuplauti su vandeniu. mane jis kaip ir vilioja del odos drekinimo, bet as megstu praustis su kempine g.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 09 11, 11:51)
o jis bent kazkiek putoja, imanoma praustis su kempine? nes man pardaveja aiskino, kad reikia rankom issitepti ir tada nuplauti su vandeniu. mane jis kaip ir vilioja del odos drekinimo, bet as megstu praustis su kempine  g.gif

putoja kuo puikiausiai,ir praustis galit kaip norit ir su kempine ir be 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 09 11, 14:15)
putoja kuo puikiausiai,ir praustis galit kaip norit ir su kempine ir be 4u.gif

oo, tai turbut tada bus mano vienas artimiausiu pirkiniu, taip isgirtas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gina Justina @ 2011 07 24, 19:25)
user posted image
labaaaaai saldžiai kvepia  wub.gif aišku naudoju ne kasdien , kad kvapas neįkyrėtų  biggrin.gif šiaip dušo želė turi skaniai kvepėti ir putoti man , daugiau reikalavimų nekeliu  lotuliukas.gif

Turėjau, kvapas visiškai nepatiko, man netgi smirdėjo biggrin.gif
Ir šiaip odą labai sausino, daugiau nepirkčiau...

Dabar naudoju sanex, mama iš anglų atvežė, nors ir čia jos yra...Patinka,o mano mama su ja net odos ligas apsigydė, nes šis prausiklis turi dezinfekuojančių ir atkuriamų savybių...
Atsakyti
Is tschibo, kavos kvapo wub.gif
Atsakyti
O aš vietoj želės įpratau naudoti skystus muilus, kaip kad Dr. Woods ar Dr. Bronner's. Labai gerai nuprausia odą ir neišsausina. thumbup.gif

Atsakyti