Visada pas mane stovi L`occitane migdolų dušo aliejus, nerealus, o ir kvapas ir konsistencija pati

as naudoju is the body shop greifruktu kvapo duso zele... koncentruota tad reikia tik laselio,o islindus is duso pakvimpa visi namai
ir kazkodel kaifuoju nuo MEDIMIX zalio muilo kvapo, kartais net tycia dazniau rankas plaunu nei reikia...

man tai labai patinka fruttini dušo želė

labaaaaai saldžiai kvepia
aišku naudoju ne kasdien , kad kvapas neįkyrėtų
šiaip dušo želė turi skaniai kvepėti ir putoti man , daugiau reikalavimų nekeliu

QUOTE(Gina Justina @ 2011 07 24, 18:25)

šiaip dušo želė turi skaniai kvepėti ir putoti man , daugiau reikalavimų nekeliu

Pritariu,ir as sita naudoju,labai patenkinta esu!

QUOTE(Ugnia @ 2011 07 11, 20:36)
Visada pas mane stovi L`occitane migdolų dušo aliejus, nerealus, o ir kvapas ir konsistencija pati 

Man labiau patinka kreminės konsistencijos kūno prausikliai, kadangi jie dažniausiai odos nesausina, o netgi atvirkščiai, padrėkina. Mano mėgstamiausias šiuo metu yra "Oriflame" "Discover Colombia Deep Woods" kreminis prausiklis:

Kvapas nuostabus, bet tikrai neįkyrus ir net neprimena kavos, nors kvapas apibūdinamas kaip kavos/medienos. Toks saldus, šiltas...
Oda lieka švelni ir kvepianti. Gal tik vasarai norisi kokio gaivesnio kvapo, o atšalus orams pats tas.

Kvapas nuostabus, bet tikrai neįkyrus ir net neprimena kavos, nors kvapas apibūdinamas kaip kavos/medienos. Toks saldus, šiltas...

QUOTE(Ugnia @ 2011 07 11, 19:36)

o jis bent kazkiek putoja, imanoma praustis su kempine? nes man pardaveja aiskino, kad reikia rankom issitepti ir tada nuplauti su vandeniu. mane jis kaip ir vilioja del odos drekinimo, bet as megstu praustis su kempine

QUOTE(jearmaine @ 2011 09 11, 11:51)
o jis bent kazkiek putoja, imanoma praustis su kempine? nes man pardaveja aiskino, kad reikia rankom issitepti ir tada nuplauti su vandeniu. mane jis kaip ir vilioja del odos drekinimo, bet as megstu praustis su kempine 

putoja kuo puikiausiai,ir praustis galit kaip norit ir su kempine ir be

QUOTE(NIDCKA @ 2011 09 11, 14:15)
oo, tai turbut tada bus mano vienas artimiausiu pirkiniu, taip isgirtas

QUOTE(Gina Justina @ 2011 07 24, 19:25)

Turėjau, kvapas visiškai nepatiko, man netgi smirdėjo

Ir šiaip odą labai sausino, daugiau nepirkčiau...
Dabar naudoju sanex, mama iš anglų atvežė, nors ir čia jos yra...Patinka,o mano mama su ja net odos ligas apsigydė, nes šis prausiklis turi dezinfekuojančių ir atkuriamų savybių...
Is tschibo, kavos kvapo

O aš vietoj želės įpratau naudoti skystus muilus, kaip kad Dr. Woods ar Dr. Bronner's. Labai gerai nuprausia odą ir neišsausina.