pirkau Wojcek
Sveikos, na as ir mano keletas draugiu vaikiskus rubelius visada perkame urmo bazeje vakarineje galerijoje priesais banka snoriuka. Kainos padorios ir kokybe gera. Kiek zinau jie veza is lenkijos, kadangi dirba patys savininkai tai ir nuolaidas pastovus klientai gauna ir prekiu asortimentas didelis. na paskutini karta kai buvau prekiu lygtai sumazeje

AMADEO kur yra pirkti siu kombinzonu???
labai reikia

As tai perku Wojcek firmos drabuzelius ir labai patenkinta ,aisku kaina aukstoka bet mazdaug kaip Next .Kolekcijos puikios
kokybe gera

QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 07 18, 16:27)
As tai perku Wojcek firmos drabuzelius ir labai patenkinta ,aisku kaina aukstoka bet mazdaug kaip Next .Kolekcijos puikios
kokybe gera

o kur sios firmos reikia ieskoti?

neperku tokiu firmu rubeliu, nes pati dirbau vienoje vaikisku rubu parduotuveje, kur prekiauja tokiomis firmomis. Nekokybiski rubeliais, nezinau, bet nepatinka jie man, dar kombinzonai zieminiai puse velnio, bet palaidines tai skystalai tokie...

spėju, kad su lenkiška kokybe, kaip ir su turkiška- esama labai geros kokybės rūbų, tačiau jie ir kainuoja atitinkamai daug. o vežama į LT dažniausiai masinės gamybos skudurėliai

Wojcek'o ir kolekcijos, ir kokybė
Rengiu savo vaiką ir Ralph Lauren, ir D&G, ir Burberry... Bet patikėkit Wojcek'u aš sužavėta
Ko nepasakysi, pavyzdžiui, apie Coccodrillo - prastos medžiagos (greit blunka, veliasi)...

wojcik idomu kur kaune butu galima rasti?
As irgi esu suzaveta Wojcik
sakyciau kokybe kaip lenkiskos prekes, tai gera, bet ne ideali. Vis tiek ir siuliukai issikisa ir pan. Bet kolekcijos grazios. Tik Klaipeoje niekur nenusipirksiu siu rubeliu. Gaila

QUOTE(saulele xs @ 2011 09 12, 17:35)
wojcik idomu kur kaune butu galima rasti?
Ieskokite Akropolyje ir Bazeje,Raudonajam pasaze truputeli pigiau negu parduotuvej ,madaug 20Lt kainu skirtumas.Jau pripirkau is naujos kolekcijos