Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkų gamybos rūbai

QUOTE(varine @ 2008 10 16, 00:07)
O iki kokio vaikų amžiaus ten drabužėliai? Gal vertėtų apsilankyti?

Na, tiksliai nepasakysiu, bet prie manęs matavosi drabužėlius jau gerokai paaugusi mergaičiukė, kokių 10-12 metų.
Atsakyti
perku jei papuola lenku gamybos ,bet kaip kurie drabuziai nieko gero sad.gif
Atsakyti
Niekada neperku. Kaina neadekvačiai aukšta, už tiek galima nupirkti geresnių firmų drabužių, fasonai nemadingi, spalvos dažnai tragiškos - murzinos.
Atsakyti
Ankščiau pirkdavau lenkiškus drabužėlius, kurie parduodami lietuviškose vaikų parduotuvėse, kol neatradau Next, Gap ir kitų drabužėlių iš UK ir USA. Dabar į lietuviškas vaikiškas parduotuves beveik netenka užsukti ax.gif
Atsakyti
Turim ir mes keleta drabuzeliu, tai kokybe thumbup.gif . Pirkom ir ziemini vientisa kombinezona, tai neatsidziaugiam. Lengvutis ir siltas wub.gif . Aisku brangokas, bet kadangi mociute uzsimane nupirkti dovanu, tai jau nepasikuklinau biggrin.gif
Atsakyti
Man visai nepatiko sitie rubai,as nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai kokybe gera, nemazai esu pirkusi savo vaikams thumbup.gif As perku urmo bazej, raudonam pasaze. Ten atsiveza daugiau drabuzeliu negu pvz. Cipolinas, o kainos panasios
Atsakyti
Is tie puikus drabuzeliai, kainytes nemazos, bet atsiperka, visada perku is kolekcijos dzemperiuka, megztinuka ir kelnytes ziemai, o vasarai bridzus , kelnytes maikyte megztinuka ir dzemperiuka, to mums ir uztenka per visa sezona ir dar lieka visai nenudeveti, tai galima arba parduoti, ar kitam vaikuciui palikti..
Atsakyti
QUOTE(delfiniukas @ 2008 03 29, 15:07)
drinks_cheers.gif wojce gera kokybe, bet ir kaina blink.gif
man uz vaikiska kombinezona ziemini, nekyla ranka moket vos ne 400 lt blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kokybe gera bet kaina auksta mirksiukas.gif .....buvome PL ten kaina ju zemesne bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 30, 11:51)
bigsmile.gif  gerai kad priminei, cocodrillo mums irgi labai patinka, ypac kombinezonai atskiri isbandyta, labai patiko, nei silta vaikui su juo, nei salta, vidutiniai  thumbup.gif musu ziemai tokiai pats tas  biggrin.gif

mes irgi jau dvi ziemas nesiojam coccodrillo ir esam patenkinti ju kokybe uz tokia kaina,bet dabar perejom i reima,tai firma ir kombinezonai is vis super,jie lenvi ploni,silti ir nevarzo vaiko judesiu wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba gal kas zino kur geriausiai pirkti vaikiskus rubus suvalkuose ar augustave lenkijoj?
Atsakyti
ir mane domina. auuu smile.gif
Atsakyti