Esu pirkus kelis lenkiskus, tai kokybe labai prasta

neperku ir netraukia.. tiesa, esame kartą gavę dovanų čekį, berods "mada vaikams", kurį vieną dieną teko skubiai išpirkti, nes uždelsėm su galiojimu, įsigijau tris marquitos rūbelius, (o kainos visai nenormalios beje, pvz sarafanas leliukui ~80lt, trikotažinis bliuzonas irgi panašiai) ir pralaikiau juos su etiketėmis, kol išaugom, net pamatuoti nebuvo ūpo, dėl kokybės nežinau, neatrodo prasta, tačiau rūbeliai visai ne mano skonio, daugiau nė kojos ten nekėliau

Lenkiškos prekės bais brangios, turim Dada drabužių.. Pirkom per išpardavimus.. Kokybė nebloga. MRQ - brangu ir negražu

Pirkau Cocodrillo rubeliu ,kol dukra buvo keliu menesiu,nepatiko kokybe,daugiau nebeperku jokiu lenkisku daiktu

QUOTE(Mistika123 @ 2012 04 04, 18:07)
Woycek man patiko

Wojcik turejom megztuka tai kaip naujas liko, labai gera kokybe
Kokyb4 prasta drabužiukai dar net neskalbti o pradeda veltis, o kainos didelės. na nežinau gal aščia tokia išlepusi kai vokiškus drabuželius gaunu už juokingą kainą. Bet tai kokybės ner ko lyginti:žinai kad nusipirksi tai ir bus kokybiškas drabužiukas
QUOTE(dovillee @ 2012 03 21, 16:25)
Pirkau Cocodrillo rubeliu ,kol dukra buvo keliu menesiu,nepatiko kokybe,daugiau nebeperku jokiu lenkisku daiktu 

Sia ziema pirkau ziemines kombinkelnes cocodrilo, kaip pakaitines (kai kitas kombis padziautas:)), visai gerai, taciau siaip kokybe tikrai nera girtina, kaina virs 100 tikrai buvo.. uz panasia kaina tikrai daug kokybiskesniu yra!
Neperku,kokybė netenkina.
Kartais tik avalynę,galima rasti ir neblogų variantų.
Zetpol-patogu ir pigu.
Kartais tik avalynę,galima rasti ir neblogų variantų.
Zetpol-patogu ir pigu.