Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

QUOTE(Balanda @ 2007 10 13, 13:45)
Būrėjom visiškai netikiu schmoll.gif Nesuprantu žmonių,kurie pas jas eina,po to susigadina sau gyvenimą laukdami,kol išsipildys išburta mirtis ar nelaimė doh.gif
Dėl ekstrasensų g.gif kažkada skaičiau,kad labai pavojinga žaisti su tokiais dalykais,kaip gydymas rankomis ir pan.Žmogus nėra paprastas mėsos gabalas,egzistuoja visokie biolaukai,energetinės srovės ir t.t.Bet lig šiol NIEKAS to nėra ištyrinėjęs,NIEKAS nežino kas ir kaip ten ištikrųjų yra.Ir  ekstrasensai pajunta savo galią paveikti kitą žmogų,bet iš tiesų nežino,ką daro.Ir taip gali visiškai viską išderint ir sujaukt,nes iš tiesų jie neturi žalio supratimo,kur lenda. blink.gif

visiskai pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 09, 10:37)
Sakė, kad ji kiaurai žmogų permato blink.gif ,kažkada pažystama pasakojo,kad pas ją buvo nuvažiavus, ten pas ją eilės, tai va sako, kad nereikėjo nei žodžio ištart o ji iškart visą tiesą apie praeitį išrėžė, nejauku  ir baugu kažkaip pasidarė, na po to apie ateitį pradėjo umn.gif ,nereikėjo jai nei kortų nei kavos tirščių tiesiog žiūri ir pila kaip žirnius į sieną lyg tikrai kiaurai permatytų blink.gif

Buvau ir aš Varniuose, niekada rimtai nežiūrėdavau į tas būrėjas.taip visą pasakė rodos seniai mane pažinotų. Žvilgsniu nužvelgė apie sveikatą pasakė. Ir pildosi jos pranašystės ... Ne man vienai , o draugėm tas pats. Ir svarbiausia ji apie atlygį nekalba , išeina iš kambario kiek nori tiek palieki ant stalo. O prisikambinti jai tai yra reikalų. Reikia skambinti paskutinę mėnesio dieną ryte nuo 6 iki 7 . Mane tai draugės mama priregistravo.
Atsakyti
as buvau kartu su mama pas bureja, tai mamai taip tiksliai pasake kas buvo praeityje, man kazkaip nelabai aiskiai, bet va dabarti tai irgi tiksliai nupasakojo, bet zinokit kazkaip as nelabai turiu nora dar karta apsilankyti pas ja,bijau ka dar pasakys.
Atsakyti
Būrėjų atžvilgiu esu skeptiška. Sutinku, galbūt viena iš šimto tikrai nėra tik pasipelnyti siekianti apsimetėlė, bet... Bet klausimas, ar man reikia jos paslaugų. Puikiai sugebu gyventi ir be būrėjų, ekstrasensų ar šiaip šarlatanų paslaugų, su problemomis susidoroju pati. O ateitis... Kiekvienas esam savo likimo kalvis. Be to, juk butų taip neįdomu žinoti, kas tavęs laukia už kito kampo... O kur intriga?... Intriga gyventi, rizikuoti, laimėti, pralošti?
Atsakyti
oi man teko, gal kokius tris katus apsilankyti pas burejas nestuke.gif , bet nieko rimto, turbut kiekvienam savo klietui jos ta pati sako. as netikiu siais dalykais-juokinga bigsmile.gif , bet kas tiki tai tegul tiki, tai ju reikalas thumbup.gif .
Atsakyti
kartais pas teta nueinu, bureja-megeja biggrin.gif tai siaip del idomumo ismeta ji man tas kortas,pripasakoja ji man ten visko, bet stengiuosi nesuraiksmint visko, isenu ir uzmirstu ka sake, bet kad isipilde daug kas tai faktas smile.gif
Atsakyti
kazkada palangoj buvau... laika mano isnaudojo ir viskas biggrin.gif sake jauna susilauksiu vaiko g.gif tas tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
as esu buvus kelis kartus,taip tik pasijuokti..tai irgi visko pripasakoja lotuliukas.gif neimu rimtai to i galva,bus kaip bus
Atsakyti
O as ir noreciau is smalsumo nueiti, ir bijau labai, nes nuo vaikystes kankina bloga nuojauta apie viena mano seimos laukiancia nelaime... sad.gif
Dabar tai stengiuosi vyti tokias mintis salin, pamirsti, o jei bureja pasakytu, kad taip ir atsitiks?! blink.gif Geriau jau ziureti i jas skeptiskai, ir ramiau gyventi...
Atsakyti
Sveikutes,

As taj niekada pas jas nebuvau,bet tikrai labai noreciau smile.gif nors labai labai bijau,kad man nepasakytu ko nors blogo,apie kokia seimos nelaime ar netgi mirti. Taj va todel dar ir neinu. smile.gif
Atsakyti
na, as siaip gal ir tikiu tomis burejomis (aisku, ne visomis), taciau pati nenoreciau nueiti ir suzinoti, kas manes laukia ateityje... kas man is to? g.gif liktu tuomet gyventi ir galvoti kada ivyks tai, ka man ispranasavo? na jau nea... geriau jau buti nezinioje ir gyventi sia diena, nei laukti kazko, kas kazkada tures ivykt... be to, man taip butu neidomu gyvent...
Atsakyti
tikiu bureja tik viena,savo mociute smile.gif
burimais uzsiimineja jau daug metu ir tai ka isburia pildosi smile.gif karts nuo karto atvaziuoja paburt manes ir draugiu smile.gif
Atsakyti