Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

Sveikos,

gal atsimenat mane, as trecia savaite bandau pastoti, menesines turejo buti pries savaite mazdaug,nera, simptomai tokie, kokie pries menesines buna. Testas neigiamas. Norejau paklausti, kokia turi buti normali kuno temperatura makstyje ir tiesiojoje zarnoje, nes manoji burnoje 36.6, makstyje 37.2, o zarnoje 37.1. Taip jau kuri laika.
Dekui
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 09 30, 14:38)
Sveikos,

gal atsimenat mane, as trecia savaite bandau pastoti, menesines turejo buti pries savaite mazdaug,nera, simptomai tokie, kokie pries menesines buna. Testas neigiamas. Norejau paklausti, kokia turi buti normali kuno temperatura makstyje ir tiesiojoje zarnoje, nes manoji burnoje 36.6, makstyje 37.2, o zarnoje 37.1. Taip jau kuri laika.
Dekui

užeik į bt besimatuojančių skyrelį, ten pamatysi kaip bt svyruoja, bet šiaip makštyje ir ties. žarnoje tiksliausia, nes burnoj gali įtakoti kiti dalykai svyravimus
jei būtum nėščia, laikytųsi virš 37 ilgą laiką 4u.gif
Atsakyti
Dekui labai, skaiciau te, bet nelabai radau atsakyma. Nu po savaites bandysiu vel padaryti testa. O po to nueiti pas ginekologe. Kaip noreciau pastoti:)
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 09 30, 14:47)
Dekui labai, skaiciau te, bet nelabai radau atsakyma. Nu po savaites bandysiu vel padaryti testa. O po to nueiti pas ginekologe. Kaip noreciau pastoti:)

ivesk savo BTduomenis i grfikeli tada aiskiau butu matyti kaip ten pas tave kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 09 30, 13:58)
ivesk savo BTduomenis i grfikeli tada aiskiau butu matyti kaip ten pas tave kas  mirksiukas.gif

Gerai, bet jauciu stipru pms, tai jauciu nebus man jokio nestumo sad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 09 30, 21:43)
Gerai, bet jauciu stipru pms, tai jauciu nebus man jokio nestumo sad.gif smile.gif

kol mmm nera tol tikimybe yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 09 30, 21:43)

Oi, kaip man pazistama ta situacija, kai lauki ir taip norisi, kad butum nestuke.gif
As irgi labia laukiu tos dienos kai suzinosiu, kad nestuke.gif lauksiu kitos savaites pabaigos, kad galeciau pasidaryti testa ir nesulaukciau mmmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 10 01, 14:30)
Oi, kaip man pazistama ta situacija, kai lauki ir taip norisi, kad butum  nestuke.gif
As irgi labia laukiu tos dienos kai suzinosiu, kad  nestuke.gif  lauksiu kitos savaites pabaigos, kad galeciau pasidaryti testa ir nesulaukciau mmmm  4u.gif

Jo, sekmes mums! Bet kodel taip neteisingai, kai kurios moterys bijo pastot ir pastoja nuo vieno laselio, o kurios nori labiausiai, nu nesigauna nors verk smile.gif Netvarka smile.gif
Papildyta:
Nezinau, kaip cia padaryti, kad parase butu DPO
Papildyta:
Bandau
Atsakyti
4u.gif Sveikos
as leliuko dar kol kas neplanuoju, nors jau pats laikas butu, bet stai ka girdejau is pazistamos homeopates - buna, kad abu sveiki, matuoja BT, "darbuojasi", o leliuko nera.. Ji sake, kad buna taip, jog jo spermiukai per leti, o jos aplinka nesvetinga, tad isitvirtinimas neivyksta. Ji patare gerti abiems biiu pienelio kapsules (buna homeopatinese vaistinese). Nezinau, kiek tai butu rezultatyvu, pati nebandziau, bet bet kokiu atveju toks dalykas tik pades sveikatai wink.gif
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 10 02, 00:08)
Jo, sekmes mums! Bet kodel taip neteisingai, kai kurios moterys bijo pastot ir pastoja nuo vieno laselio, o kurios nori labiausiai, nu nesigauna nors verk smile.gif Netvarka smile.gif
Papildyta:
Nezinau, kaip cia padaryti, kad parase butu DPO
Papildyta:
Bandau

Neteisybe verysad.gif , o dar blogiau, kai jos nenori to ir pastoja
Atsakyti
Va aš ir nusiminiau, kad testas parodė tik vieną brukšniuką, o taip tikėjomės verysad.gif Bet kažkaip neprarandu vilties, nes mmm dar nebuvo. O požymiai primena pirmą nėštumą, bet gal čia tik įsivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 10 02, 13:20)
Va aš ir nusiminiau, kad testas parodė tik vieną brukšniuką, o taip tikėjomės  verysad.gif  Bet kažkaip neprarandu vilties, nes mmm dar nebuvo. O požymiai primena pirmą nėštumą, bet gal čia tik įsivaizduoju  unsure.gif

Nenusimink, juk dar mmm nebuvo. As irgi laukiu tos dienos kai turi prasideti mmm, labai noriu, kad ju nebutu, bet neprarandu vilties, labai tikiuosi.
Atsakyti