Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 09:57)
aciukas wink.gif bet man utu sunku nuspet nes jis pas many svyruoja nuo 16 iki 53d  doh.gif  labai jau nereguliarios

oho -negi taip gali būti? nesu girdėjusi kad kam nors būtų ciklas 16 dienų.. gal kažką ne taip skaičiuoji.. ar tik nebus taip, kad i ciklą neįskaičiuoji mmm? g.gif nes tikrai 16 d. nerealu kažkaip blink.gif
o tu tikrinaisi ar pas tave vyksta ovuliacija? nes man irgi nera labai reguliarios, tai gine iškart įtare, kad nevyksta O, ir liepė BT matuoti, ir BT parodė, kad ji vyksta.

beje, šios temos kažkuriame poste radau atsakymą, kad vaisingos dienos esant 35 d.ciklui yra nuo 15 d. iki ciklo pabaigos. neklaidinkit merginos unsure.gif vaisingos dienos yra kažkur 5-7 d. (čia daugiausiai) iki ovuliacijos ir baigiasi iškarto beveik po Ovuliacijos. ir tikrai vaisinga nebusi iki ciklo pabaigos. po O periodas laikomas visiško nevaisingumo periodu, tad neklaidinkite kitų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonija @ 2007 10 02, 12:46)
4u.gif Sveikos
as leliuko dar kol kas neplanuoju, nors jau pats laikas butu, bet stai ka girdejau is pazistamos homeopates - buna, kad abu sveiki, matuoja BT, "darbuojasi", o leliuko nera.. Ji sake, kad buna taip, jog jo spermiukai per leti, o jos aplinka nesvetinga, tad isitvirtinimas neivyksta. Ji patare gerti abiems biiu pienelio kapsules (buna homeopatinese vaistinese). Nezinau, kiek tai butu rezultatyvu, pati nebandziau, bet bet kokiu atveju toks dalykas tik pades sveikatai wink.gif
Sekmes

Ir man viena gydytoja patarė, kad abu su MB pagertume bičių pienelio kapsulių, bet kadangi aš alergiška,tai tik MB duodu. Ar jos gerina spermos kokybę? Šiaip tai jos stiprina visą organizmo atsparumą, tai gal ir spermiukus pagreitina g.gif Bet dar ir sudėtinga gauti tų kapsulių, tik homeopatinėj vaistinėj radau, o šiaip tai tik tabletės, o jose kiekis žymiai mažesnis.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 10 05, 12:25)
Ir man viena gydytoja patarė, kad abu su MB pagertume bičių pienelio kapsulių, bet kadangi aš alergiška,tai tik MB duodu. Ar jos gerina spermos kokybę? Šiaip tai jos stiprina visą organizmo atsparumą, tai gal ir spermiukus pagreitina  g.gif  Bet dar ir sudėtinga gauti tų kapsulių, tik homeopatinėj vaistinėj radau, o šiaip tai tik tabletės, o jose kiekis žymiai mažesnis.

Papildyta:
QUOTE(Mintė @ 2007 10 05, 12:25)
Ir man viena gydytoja patarė, kad abu su MB pagertume bičių pienelio kapsulių, bet kadangi aš alergiška,tai tik MB duodu. Ar jos gerina spermos kokybę? Šiaip tai jos stiprina visą organizmo atsparumą, tai gal ir spermiukus pagreitina  g.gif  Bet dar ir sudėtinga gauti tų kapsulių, tik homeopatinėj vaistinėj radau, o šiaip tai tik tabletės, o jose kiekis žymiai mažesnis.

Sveikute 4u.gif

netyčia užklydau ir tave radau tongue.gif lotuliukas.gif matau kad tikrai tuo pačiu domimės ir dar gan intensyviai mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Perskaičiau apie bičių pienelį ir tokia mintis šovė - nebandėt ieškoti pas bitininkus, jų parduotuvėse, ten tikrai natūralus bičių pienelis, sakau nes žinau kad mūsų vieno draugo tėvas bitininkas, tai vis kokių nors bitininkystės produktų pasiūlo, kiek žinau ir pienelio turi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinukas @ 2007 10 05, 12:45)
Papildyta:
Sveikute  4u.gif

netyčia užklydau ir tave radau  tongue.gif  lotuliukas.gif  matau kad tikrai tuo pačiu domimės ir dar gan intensyviai  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Perskaičiau apie bičių pienelį ir tokia mintis šovė - nebandėt ieškoti pas bitininkus, jų parduotuvėse, ten tikrai natūralus bičių pienelis, sakau nes žinau kad mūsų vieno draugo tėvas bitininkas, tai vis kokių nors bitininkystės produktų pasiūlo, kiek žinau ir pienelio turi... mirksiukas.gif

Tai kur gi nesidomėsi, kad labai aktualu viskas, aš kabinuosi už kiekvieno patarimo, ką gali žinot kas padės.
O pas bininkus kokios formos tą pienelį parduoda? Jei bus neskanus tai MB tikrai nevalgys, kapsulės tai neutralu.
Radau aprašymą tų kapsulių kur naudojom, nors nėra dėžutės paveiklsiuko atrodo, kad tos :
bičių pienelio kapsulės

Papildyta:
Pati dabar paskaičiau, tai tikrai rašo, kad bičių pienelis didina lytinę potenciją thumbup.gif thumbup.gif , gaila, kad aš alergiška bičių produktams.
Atsakyti
Sveikos, o jei bbt yra normali, o menesines veluoja jau apie dvi savaites, tai reiskia ovuliacija neivyko? Siaubas, o mes taip meginam pastoti
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 10 05, 18:49)
Sveikos, o jei bbt yra normali, o menesines veluoja jau apie dvi savaites, tai reiskia ovuliacija neivyko? Siaubas, o mes taip meginam pastoti

O NT bandei daryti?
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 10 05, 16:27)
O NT bandei daryti?

O kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 10 05, 19:37)
O kas tai?

NT-nėštumo testas,
KT-kontroceptines tabletės,
MB-mano brangusis
AŽ-asmeninė žinutė ir t.t. mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 10 05, 18:03)
NT-nėštumo testas,
KT-kontroceptines tabletės,
MB-mano brangusis
AŽ-asmeninė žinutė ir t.t.  mirksiukas.gif
Sveika prisijungus  4u.gif

smile.gif tikrai, kvaila as smile.gif Dekui uz silta sutikima smile.gif Dariau testa, neigiamas, bet dabar manau, kad man greit bus ovuliacija, nes ir CF ir temperatura ir skausmai tai parodo, bent jau manau.
Atsakyti
QUOTE(Frile @ 2007 10 05, 18:49)

ką reiškia normali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 05 spalio 2007 - 22:11
QUOTE(grange @ 2007 10 05, 20:11)
ką reiškia normali?

Kad nepakilusi. Bet jau nesvarbu, atejo mmm. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

o folio rugstis veiksminga norint pastoti? Gal zinot, kiek ji ir tos biciu pienelio tabletes kainuoja?
Atsakyti