Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomi būstai Kaune

mes irgi buvom Nevėžio miestely, bet prieš 2 mėn. tai tada dar buvo kaina didesnė. Dairomės 3 kamb. buto, bet ten jau tokios didelės kvadratūros blink.gif Na, jei būtų kiek arčiau miesto, tai gal ir pagalvočiau.
Jo, jau būstuva kad numetė kainą, tai net žaktelėjau... ohmy.gif Įdomu, kada bus pastatytas šis namas, iki pavasario kažin spėtų? visai vertėtų nuvažiuot.
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 11 15, 22:04)
mes irgi buvom Nevėžio miestely, bet prieš 2 mėn. tai tada dar buvo kaina didesnė. Dairomės 3 kamb. buto, bet ten jau tokios didelės      kvadratūros    blink.gif    Na, jei būtų kiek arčiau miesto, tai gal ir pagalvočiau.
Jo, jau būstuva kad numetė kainą, tai net žaktelėjau...  ohmy.gif  Įdomu, kada bus pastatytas šis namas, iki pavasario kažin spėtų? visai vertėtų nuvažiuot.

dėl pastatymo pavasarį tai abejoju, bet kas ten žino...mane kabina kad vieta gera, o atmuša kad 16 aukštų, viršutinių butų mes neįperkam, nors vaizdas ten wub.gif wub.gif

o kaip girios alėjos butai???
Atsakyti
na ir manęs nežavi, kad 16 aukštų - bendrabutis didesnis, bet kaina užtat kokia mirksiukas.gif
Girios alėjos man vieta šiaip sau. Važiavau pro tą vietą apie 5 val. , tai jau tamsu buvo. Šaligatvio nėra, apšvietimo nėra, kai pagalvoju apie vaiko saugumą grįžtant iš mokyklos, tai kaip čia pasakius g.gif O ir kainos man ten kandžiojasi... Aš labiau žaviuosi Partizanuose esančiais butais. Buvau nuvažiavusi pažiūrėti, tai kokybė tikrai gera pasirodė. vieta irgi gera, susisiekimas liuks. dar palauksiu, gal ir kainą nuleis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 11 16, 16:23)
na ir manęs nežavi, kad 16 aukštų - bendrabutis didesnis, bet kaina užtat kokia  mirksiukas.gif 
Girios alėjos man vieta šiaip sau. Važiavau pro tą vietą apie 5 val. , tai jau tamsu buvo. Šaligatvio nėra, apšvietimo nėra, kai pagalvoju apie vaiko saugumą grįžtant iš mokyklos, tai kaip čia pasakius  g.gif  O ir kainos man ten kandžiojasi...  Aš labiau žaviuosi Partizanuose esančiais butais. Buvau nuvažiavusi pažiūrėti, tai kokybė tikrai gera pasirodė. vieta irgi gera, susisiekimas liuks. dar palauksiu, gal ir kainą nuleis.  ax.gif

o jūs su paskola perkat?? apie kuriuos butus partizanuose kalbi??
Atsakyti
Na, mes dalį paskolos imtumėm, o šneku apie šiuos :

http://www.atolas.lt...=...&activity=0
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 11 16, 17:19)
Na, mes dalį paskolos imtumėm, o šneku apie šiuos :

http://www.atolas.lt...=...&activity=0

I darba vaziuodama uzmaciau 16 aukscio Verkiu g. reklama, kad kaina po 3300.-KV.M. siulo, super!
man tas 16 aukstis visai nieko atrodo, labai gera vieta, bent nakti miskais baladotis nereiktu, kaip pvz i Girios aleja, ar Vaisvydava. Be to drauge astuoniaauksty gyvena, tai labai giriasi kad mazai uz sildyma moka.
Manau kai aplinka sutvarkys man labai patiktu prie parko gyventi, dar prie viso to su drauge kartu vaikus vedziotume 4u.gif ..... Kaip manot?:
www.bustuvoskvartalas.lt
Atsakyti
oo kokios naujienos..ir Kaune jau skelbiamos krintančios kainos...http://kauno.diena.lt/naujienos/miesto-naujienos/pinga-naujos-statybos-butai-kaune-185974
Užliedžiuose įdomus statytojas- H.Daktaro sūnus priešakyje..ir lygina su būstuva.. nu rado žurnalistė ką palygint doh.gif nu nebent čia kaina vienintelis palyginimo kriterijus....
Atsakyti
QUOTE(Rasamacha @ 2008 11 24, 14:18)
oo kokios naujienos..ir Kaune jau skelbiamos krintančios kainos...http://kauno.diena.lt/naujienos/miesto-naujienos/pinga-naujos-statybos-butai-kaune-185974
Užliedžiuose įdomus statytojas- H.Daktaro sūnus priešakyje..ir lygina su būstuva.. nu rado žurnalistė ką palygint doh.gif nu nebent čia kaina vienintelis palyginimo kriterijus....

Sakau kad Bustuva nerealiai kainas nuleido, mieste butus tokia pat kaina siulo, kaip kaimuki bigsmile.gif skambinau, sutariau kad rytoj gyvau butus parodys, naujienas butinai pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasamacha @ 2008 11 24, 15:18)

QUOTE(Bumba 007 @ 2008 11 24, 15:38)
Sakau kad Bustuva nerealiai kainas nuleido, mieste butus tokia pat kaina siulo, kaip kaimuki bigsmile.gif skambinau, sutariau kad rytoj gyvau butus parodys, naujienas  butinai pranesiu mirksiukas.gif

Rasamacha Šiandien, 15:18 Paskelbta: #175
Naujokas Grupė: Naujokai
Žinutės: 1
Prisijungė: 2008 11 21

Bumba 007 Šiandien, 15:38 Paskelbta: #176
Naujokas
Grupė: Naujokai
Žinutės: 2
Prisijungė: 2008 11 21

Reklamoms yra Skelbimu skyrelis . Matosi kad piz*** atejo spekuliantams , prisipirkusiems kartoniniu inkilu. Kaune sekanciais metais kvadratas kainuos iki 2000 litu, galime lazintis is Krystal sampano butelio biggrin.gif

Atsakyti
na man tai įdomu kaip butų kainas įtakos 20% PVM.. o kaip bus su bankų paskolom ir nežinia.. gal kainos ir dar kris, bet ar tikrai tik laikas parodys smile.gif
o paklausa būstui vis tik yra,. tik gal tuoj pasiūlos nebus unsure.gif kažkaip mirus tema.. nejau Kaune niekas nesidomi naujos statybos butais?
nes paskaičius 2 paskutinius lapus- tai tik būstuva ir užliedžiai? gi tarkit kas kokį žodį apie kitus projektus g.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2008 11 25, 22:22)
na man tai įdomu kaip butų kainas įtakos  20% PVM.. o kaip bus su bankų paskolom ir nežinia.. gal kainos ir dar kris, bet ar tikrai tik laikas parodys smile.gif
o paklausa būstui vis tik yra,. tik gal tuoj pasiūlos nebus unsure.gif kažkaip mirus tema.. nejau Kaune niekas nesidomi naujos statybos butais?
nes paskaičius  2 paskutinius lapus- tai tik būstuva ir užliedžiai? gi tarkit kas kokį žodį apie kitus projektus g.gif

Man asmeniškai iš visų žiūrėtų labiausiai patiko Aleksoto vilos ir Noreikiškių dvaro projektai...
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 11 26, 09:05)
Man asmeniškai iš visų žiūrėtų labiausiai patiko Aleksoto vilos ir Noreikiškių dvaro projektai...

o kokios kainos aleksoto vilose?? nes jų puslapyje rašo, kad nuo 3750 kv. metras...su daline apdaila blush2.gif
Atsakyti