Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 07, 13:28)
Svarbiausia, kad čia mums su CrazySun labiausiai viskas tinka, nors mes galim ir Kaune susimatyti  lotuliukas.gif

va, čia tikrai geriausia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Abžoryte,kokius su perlais pamargintus ,kad tiktų prie briketų mirksiukas.gif tongue.gif
Tada visi vyrai tavo,eis iš paskos delegacijos biggrin.gif
Va,matau,kad atsigaunat,jau pirkimai rūpi smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms,

aš kad ir neseniai prisijungiau prie jūsų būrelio, bet į meet'ą vis tiek noriu smile.gif . Nelabai turiu kada perskaityt, ką jūs čia prirašėt, bet lyg mačiau CrazuSun neturi kaip iki Vilniaus nuvažiuoti. Tai tada aš vairuosiu ir kokias 4 mergaites iš Kauno galiu paimti smile.gif Tik kur ir kada susitinkam (Kaune)? Aš darbo metu nelabai galiu rašyt, dar iš namų vakare prisijungsiu. Žodžiu, reikia kažkaip susiderint.
Atsakyti
Ar aišku kur ir kada? Man kaip vilnietei žiauriai gėda dėl antientuziazmo doh.gif

Tiesa, ar niekam nemaišys vaikai? Planuoju pasiimti savo pupą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 07 rugsėjo 2007 - 12:59
Aga, aišku jau kur ir kada lotuliukas.gif

Skonis ir Kvapas, 17:00 biggrin.gif

Dovyyyle, čia ta Trakų g., ane? rolleyes.gif Beje, galima būtų ir kartu pro parduotuves prasinešti biggrin.gif Ale tik kad pas mane planų - daaaug parduotuvių aplėkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, Trakų g., einant arčiau nuo sankryžos su Pylimo g....
Oi, staiga pasijutau žiauriai atsakinga už savo siūlymą... blush2.gif na, bet jeigu ką, bus galima pereti kitur smile.gif
Papildyta:
Abzoryte, o tu po batų parduotuves nešis ar dar kur?
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 07, 13:59)

Tiesa, ar niekam nemaišys vaikai? Planuoju pasiimti savo pupą.

Tikrai nemanau, kad čia yra turinčių ką nors prieš pupas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sušalusi @ 2007 09 07, 13:55)
Labukas visoms,

aš kad ir neseniai prisijungiau prie jūsų būrelio, bet į meet'ą vis tiek noriu smile.gif . Nelabai turiu kada perskaityt, ką jūs čia prirašėt, bet lyg mačiau CrazuSun neturi kaip iki Vilniaus nuvažiuoti. Tai tada aš vairuosiu ir kokias 4 mergaites iš Kauno galiu paimti smile.gif Tik kur ir kada susitinkam (Kaune)? Aš darbo metu nelabai galiu rašyt, dar iš namų vakare prisijungsiu. Žodžiu, reikia kažkaip susiderint.

taip, aš neturiu, kaip nusigaut iki Vilniaus.. blush2.gif
bet atrodo, kad aš viena čia tokia neturinti biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi tinka smile.gif
Tik jei kas pasikeistu... g.gif gal kuri mano tel. nr. i AZ priimtu biggrin.gif biggrin.gif kad paskui nelikciau balta varna biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 07, 14:15)
Man irgi tinka smile.gif
Tik jei kas pasikeistu... g.gif  gal kuri mano tel. nr. i AZ priimtu biggrin.gif biggrin.gif kad paskui nelikciau balta varna biggrin.gif biggrin.gif

Būsim dvi baltos varnos, nes ir aš vakare nepasijungsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 07, 14:13)
Abzoryte, o tu po batų parduotuves nešis ar dar kur?

Ne tik po batų. Yra noras apskritai šiek tiek pakeisti savo stilių biggrin.gif Tai ir po drabužių pasivalkiosiu. Ir dar plius reikės nuvažiuot iki Domus Galerijos dėl baldų. Ne kasdien į Vilnių važinėju, tai per dieną norisi daug nuveikti rolleyes.gif
Atsakyti
Kas man galetu paaiskinti kur tas Skonis ir kvapas randasi.... doh.gif As net nezinau...
Papildyta:
Ar prie Mickeviciaus bibliotekos???
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 07, 14:22)
Ar prie Mickeviciaus bibliotekos???

Taip biggrin.gif
Atsakyti