Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 07, 14:17)
Būsim dvi baltos varnos, nes ir aš vakare nepasijungsiu smile.gif

Nesuprantu merginos doh.gif
Ar čia aš su savim šnekuosi ar kaip čia yra lotuliukas.gif

Taigi, 17:00, Skonis ir kvapas, Trakų g.
Nu aš ten tikrai tokiu laiku atvažiuosiu, taigi nebus jokių baltų varnų lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tai viskas! Sutarta!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Abžoryte,prisipirksi gražių dalykėlių,nuotaika pakils,o su ja...... ax.gif 4u.gif
Man ruduo gražiausias laikas ir daugiausia gražių dalykų yra įvykę,todėl tikiu,kad.....
Na, manau,kad tu jau atsigauni,nuotaika super,noras puoštis jau yra,o tai reiškia,kad viskas bus liuks 4u.gif
Atsakyti
Supratau, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Cia viena toki straipsniuka labai gera skaiciau biggrin.gif biggrin.gif Man ypac aktualus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

"Šiuolaikiniai vyrai, nepaisant išlikusio reflekso žiūrėti į dideles krūtis, neretai renkasi mažas ar vidutines krūtis, nes tai pakelia vyro statusą. Būdamas šalia moters su maža krūtimi vyras tarsi rodo: „Štai, žiūrėkite - man nereikalinga moteris su pieno atsargomis, nes aš pakankamai turtingas, kad aprūpinčiau ir ją, ir savo potencialius vaikus”. Todėl didžiakrūtes moterys vyrai tradiciškai imdavo į žmonas kaimo vietovėse, o mažakrūtes - mieste ir aristokratų luome."

thumbup.gif thumbup.gif Man patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sutarta drinks_cheers.gif

CrazySun, būtinai susirašyk su Sušalusia žinutėmis!!! Nepasikuklink drinks_cheers.gif

Emmute, gal ir tu išdrįstum su mumis susipažinti? blush2.gif Būtų labai faina 4u.gif

Kissa, jei neturėsi kitų planelių, nepamiršk šios temos dalyvių 4u.gif

GV, aš laaaabai laaabai tikiuosi, kad tu dar apsigalvosi.. smile.gif Gi nieko neprarasi! O ką gali žinoti kaip tavo nuotaika pasisuks po mergaitiškų pokalbių! Niekada negali žinoti kas tavęs laukia biggrin.gif O jei jau mes susitinkam dabar, vadinasi ir to kažkam reikia thumbup.gif Spjauk į visas savo nenuotaikas irnesakyk.gif įsispirk į savo naujuosius batus, pasikedenk garbanas ir atlėk! gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 07, 14:29)
Cia viena toki straipsniuka labai gera skaiciau biggrin.gif biggrin.gif Man ypac aktualus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"Šiuolaikiniai vyrai, nepaisant išlikusio reflekso žiūrėti į dideles krūtis, neretai renkasi mažas ar vidutines krūtis, nes tai pakelia vyro statusą. Būdamas šalia moters su maža krūtimi vyras tarsi rodo: „Štai, žiūrėkite - man nereikalinga moteris su pieno atsargomis, nes aš pakankamai turtingas, kad aprūpinčiau ir ją, ir savo potencialius vaikus”. Todėl didžiakrūtes moterys vyrai tradiciškai imdavo į žmonas kaimo vietovėse, o mažakrūtes - mieste ir aristokratų luome."

thumbup.gif  thumbup.gif Man patiko  lotuliukas.gif

mažai pažystu,kad didelės patiktų smile.gif Sako,kad mažos jautresnės smile.gif Čia vyrų nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 07, 14:27)
Abžoryte,prisipirksi gražių dalykėlių,nuotaika pakils,o su ja...... ax.gif  4u.gif
Man ruduo gražiausias laikas ir daugiausia gražių dalykų yra įvykę,todėl tikiu,kad.....
Na, manau,kad tu jau atsigauni,nuotaika super,noras puoštis jau yra,o tai reiškia,kad viskas bus liuks 4u.gif

Ačiū už optimizmo lašelį 4u.gif
Tai kas belieka, kai ant dantų babaisos, tai bent jau kokį šaliką gražų reikia įsigyti, kad nukreipti kitur dėmesį lotuliukas.gif

O šiaip man irgi ruduo be galo žavus wub.gif Labai smagu vaikštinėti saulėtą rudens dieną... Aplink spalvoti lapai.. Oras ne per karštas ir ne per šaltas... Fantastika wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O gerai jau jus cia susitikima susiplanavote, na tai tikiuosi jisai praeis puikiai. thumbup.gif Gaila, kad negalesiu prisijungti verysad.gif Na bet kita karta tai butinai jau busiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 09 07, 14:38)
Sveikutes,

O gerai jau jus cia susitikima susiplanavote, na tai tikiuosi jisai praeis puikiai.  thumbup.gif Gaila, kad negalesiu prisijungti verysad.gif  Na bet kita karta tai butinai jau busiu  rolleyes.gif

Xingute, nu ja, gaila.. bet gal dar kartais pasikeis planai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 07, 14:36)
Ačiū už optimizmo lašelį  4u.gif
Tai kas belieka, kai ant dantų babaisos, tai bent jau kokį šaliką gražų reikia įsigyti, kad nukreipti kitur dėmesį  lotuliukas.gif

O šiaip man irgi ruduo be galo žavus  wub.gif  Labai smagu vaikštinėti saulėtą rudens dieną... Aplink spalvoti lapai.. Oras ne per karštas ir ne per šaltas... Fantastika  wub.gif

tai tau atrodo ant dantų pabaisos smile.gif ,kiti nelabai ir mato tai smile.gif
Priprasi, vėliau ir pati nematysi smile.gif
Atsakyti
na, mes su Sušalusia, gal susiderinsim kelionę 4u.gif

och, kaip smagu bigsmile.gif

tokia smulkmena... tik Vilniuj,tai aš visaiiii nesigaudau lotuliukas.gif
Atsakyti