Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 07, 14:41)
Xingute, nu ja, gaila.. bet gal dar kartais pasikeis planai?  4u.gif

Jau planai nepasikeis, taisysiu savo masiniu, nes priesingu atveju vaziuodama galiu biski prisitreksti doh.gif , na nebent spesiu iki to laiko susitvarkyti, tai tada tikrai palekesiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 07, 13:41)
Xingute, nu ja, gaila.. bet gal dar kartais pasikeis planai?  4u.gif

Tai vieta ir laikas zinomi, jeigu kas pasikeistu visu lauksim wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ja, Dxija, tu visiškai teisi.. Kitiems giliai dzin tos mano pabaisos, čia tik aš pati prisikuriu sau nuostatų, kompleksų ir visokio kitokio šlamšto doh.gif lotuliukas.gif
Ale nors parduotuvėmis save pamaloninsiu... blush2.gif nail.gif:

Ech... Per M-1 groja.. "Kaltas ruduo".... Ar kas nors galėtų pasakyti kurioje vietoje aš šiuo metu skraidaaaau... wub.gif Tikrai ne darbe sėdžiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, gal zinot kas koki mokytoja, kuris galetu ismokint pianinu grot? Ta prasme privaciai. Labai noriu ismokt grot pianinu. kai buvau maza niekas manes neleido, o dabar neraliai noriu, nors jau 27 blush2.gif metai.
Sianakt visa nakti sapnavau kaip groju. wub.gif
Nezinau, gal ne i ta skyreli papuoliau...Bet labai noriu pakeist savo gyvenima, kad jausciausi laiminga.....
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 07, 14:50)
Ar kas nors galėtų pasakyti kurioje vietoje aš šiuo metu skraidaaaau...  wub.gif  Tikrai ne darbe sėdžiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Būtent. aš per savo svaičiojimus irgi tik dabar susizgribau, kad vieno svarbaus darbo nepadariau.. tai dabar kad kibau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 07, 14:50)
Nu ja, Dxija, tu visiškai teisi.. Kitiems giliai dzin tos mano pabaisos, čia tik aš pati prisikuriu sau nuostatų, kompleksų ir visokio kitokio šlamšto  doh.gif   lotuliukas.gif
Ale nors parduotuvėmis save pamaloninsiu...  blush2.gif  nail.gif:

Ech... Per M-1 groja.. "Kaltas ruduo".... Ar kas nors galėtų pasakyti kurioje vietoje aš šiuo metu skraidaaaau...  wub.gif  Tikrai ne darbe sėdžiu  doh.gif  lotuliukas.gif

uj, kaip Tave suprantu bigsmile.gif
ką tik buvau pokalbį dėl papildomo darbo, tai vyrux atvažiavo ir mašinoj aptarėm viską... blush2.gif tai net pačiai juokas jama, kad aš į jį ne kaip į darbdavį žiūrėjau.. lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif tik saulė užšvietė ir man ragaiiiiiiiiii... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 07 rugsėjo 2007 - 13:55
Xingute, tikiuosi spėsi drinks_cheers.gif
CrazySun, nu jei ką žemėlapis padės biggrin.gif O jei neturi Vln žemėlapio tai atsispausdink dabar iš Maps. Trakų gatvė ten pačiame centre tai nesunkiai rasim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mireja @ 2007 09 07, 14:53)
sveikutes, gal zinot kas koki mokytoja, kuris galetu ismokint pianinu grot? Ta prasme privaciai. Labai noriu ismokt grot pianinu. kai buvau maza niekas manes neleido, o dabar neraliai noriu, nors jau 27  blush2.gif  metai.
Sianakt visa nakti sapnavau kaip groju.  wub.gif
Nezinau, gal ne i ta skyreli papuoliau...Bet labai noriu pakeist savo gyvenima, kad jausciausi laiminga.....

Šaunuole mireja! ploja.gif
Aš irgi tokių pačių metų ir jau neužilgo pradėsiu lankyti gitaros kursus. Labai panaši svajonė į tavają. 4u.gif Tai vienas iš mūsų užsibrėžtų punktų ax.gif
Kas dėsto nežinau, bet pabandyk pagooglinti "kursai pianinu", "pamokos pianinu" ir pan. Jei tu Vilniuje, tai esu tikra kad rasi nesunkiai! Super noras!!! drinks_cheers.gif
Beje, sveika atvykusi į supermylimiausiųjų klubą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 07, 14:54)
uj, kaip Tave suprantu  bigsmile.gif
ką tik buvau pokalbį dėl papildomo darbo, tai vyrux atvažiavo ir mašinoj aptarėm viską...  blush2.gif  tai net pačiai juokas jama, kad aš į jį ne kaip į darbdavį žiūrėjau..  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  tik saulė užšvietė ir man ragaiiiiiiiiii...  lotuliukas.gif

ogogogo biggrin.gif kažkas naujo!? bigsmile.gif Matai kaip būna, ima ir išdygsta kažkas iš kažkur net neperspėjęs lotuliukas.gif
Tai žiek žiek, dar prisibendrausi tu tenai nail.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 07, 14:54)
uj, kaip Tave suprantu  bigsmile.gif
ką tik buvau pokalbį dėl papildomo darbo, tai vyrux atvažiavo ir mašinoj aptarėm viską...  blush2.gif  tai net pačiai juokas jama, kad aš į jį ne kaip į darbdavį žiūrėjau..  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  tik saulė užšvietė ir man ragaiiiiiiiiii...  lotuliukas.gif

O ką papildomai dirbsi?? g.gif
Papildyta:
aš irgi imu mastyt ką čia dar papildomai paveikus,kad atsirastų dar pinigėlių g.gif
Prekiaut nemoku,kosmetikos neįsiūlyčiau niekam,nemoku tokių darbų dirbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 07, 15:01)
Xingute, tikiuosi spėsi  drinks_cheers.gif
CrazySun, nu jei ką žemėlapis padės biggrin.gif O jei neturi Vln žemėlapio tai atsispausdink dabar iš Maps. Trakų gatvė ten pačiame centre tai nesunkiai rasim smile.gif
Papildyta:

ogogogo biggrin.gif kažkas naujo!?  bigsmile.gif Matai kaip būna, ima ir išdygsta kažkas iš kažkur net neperspėjęs  lotuliukas.gif
Tai žiek žiek, dar prisibendrausi tu tenai nail.gif

ai, nežinau, nemanau, kad prisibendrausim, bet toks šaunus vyriokas pasirodė smile.gif draugų draugas lotuliukas.gif

QUOTE(Dxija @ 2007 09 07, 15:04)
O ką papildomai dirbsi?? g.gif
Papildyta:
aš irgi imu mastyt ką čia dar papildomai paveikus,kad atsirastų dar pinigėlių g.gif

čia labai netikėtai bigsmile.gif
siūlo būt draudimo agente..bet nesu tikra ar sutiksiu..
nebent visos mergaitės, supermylimiausios, drausitės pas mane gyvybės draudimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Nebuvau šitoje temelėje 100 metų blush2.gif

Rytoj susitikimas? Kur, kada ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 07, 14:53)
Būtent. aš per savo svaičiojimus irgi tik dabar susizgribau, kad vieno svarbaus darbo nepadariau.. tai dabar kad kibau..  doh.gif

Žinok aš tai jau nebesivarginu pradėti irnesakyk.gif Pasidarysiu pirmadienį biggrin.gif
O šiandien dar noriu savo žolytę nupjauti, tai taip ir skaičiuoju valandas iki darbo pabaigos, kad galėčiau pasidžiaugti dar tokiu šiltu oru ir susitvarkyti aplinką prie namų ir pasvajoti kaip tai darau ne viena wub.gif Bliamba, o paskui tiek įsisvajoju, kad kartais nebesuprantu kur svajonės kur realybė doh.gif lotuliukas.gif

Vakar labai patiko viena sena Ivanushki daina (nors aš ne rusiško popso mėgėja blink.gif ). Vadinas "Poka ti spish." Užkliuvo žodžiai...
"Ti vidiesh sni i vierish sto ti vidiesh sni.. na samom diele - eto vsio na samom diele..
za oknom tvajo liubimoje kino.. a ti scitaies eto snom.. tolko snom.."

Na jei bandyt versti..

Tu matai sapnus ir tiki, kad matai sapnus. Iš tikrųjų - viskas vyksta iš tikrųjų.
Už lango tavo mylimiausias filmas.... O tu galvoji kad tai tik sapnas... wub.gif

Na žodžiu šiandien aš su visa savo breketų armija vaikštinėjam ne ant žemės... wub.gif tai jei ką nekreipkit į mane dėmesio irnesakyk.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 09 07, 15:10)
Sveikutės  4u.gif

Nebuvau šitoje temelėje 100 metų  blush2.gif

Rytoj susitikimas? Kur, kada ir pan.?

Vau! Nu pagaliau!!! biggrin.gif
Mes jau čia visos tavęs pasigedom ne kartą!!!! ax.gif

Labai lauksim tavęs ryt, 17:00, Skonis ir Kvapas, Trakų g. gathering.gif:

Kur buvai pražuvusi? blush2.gif
Papildyta:
Gėlyte, o tu nenorėtum prie mūsų prisijungti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 07, 15:04)

o kokia tavo specialybė?
Atsakyti