Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

D&G, parašyk būtinai nuvykusi!!! Tikiuosi ten turėsi internetą 4u.gif
Nu viskas, jau tikrai jungiu kompą lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
nu šakės, kad ir kaip optimistiškai atrodo ir skamba šios temos pavadinimas, vistiek vos neverkiu.............. doh.gif kažkaip labai prastai jaučiuos... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip smagu, kad jus taip puikiai pasibuvote, labai liudziu, kad as nebuvau verysad.gif Vakar masiniu savo tvarkiau iki velyvo vakaro, buvo, taip, kad galvojau, jog liksiu be stabdziu, na bet viskas susitvarke.
O siandien tikrai grazi dienele as jau spejau ir Trakus su draugais nulekti, prasiblaskyti ir skaniu kibinu "Senojoje kibineneje" pavalgyti essen.gif oi kaip skanu buvo thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2007 09 09, 12:18)
nu šakės, kad ir kaip optimistiškai atrodo ir skamba šios temos pavadinimas, vistiek vos neverkiu..............  doh.gif kažkaip labai prastai jaučiuos...  verysad.gif

Gegyte truputeli paverkti gerai, paskui lengviau bus. Ir su laiku jausies vis geriau ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 09 rugsėjo 2007 - 13:25
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 09, 11:47)

Sveika, powerpuff, kaip tada vakaras BO praėjo?  4u.gif  Kaip einasi tvarkytis su savim?  ax.gif

Atrašysiu gryžusi.... bėėėgu jau.. jau tikrai tikrai  biggrin.gif

Sveika Abzoryte 4u.gif Nu vakaras liudnokai praejo-isgeriau pora kokteiliu ir namo-neturiu noro linksmintis kazkaip o ir gert daug bijau kad kokios kvailystes neiskresciau, tokios kaip nuvaziuot pas ji ir prasyt, kad mane myletu... doh.gif Vakar jis atveze mano daiktus surinkes tai visai isskydau..paskambinau ir blioviau i rageli doh.gif Ir dar pati buvau nuvaziavus likusiu daiktu susirinkt tai pavogiau jo padeveta maike-miegu dabar su ja..uzuodziu jo kvapa...ojej zinau kaip tai kvaila doh.gif O uzvakar darbe apsiszliumbiau prie savo boso-nu zodziu..graziai grazu..
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 09, 14:55)
Sveika Abzoryte 4u.gif  Nu vakaras liudnokai praejo-isgeriau pora kokteiliu ir namo-neturiu noro linksmintis kazkaip o ir gert daug bijau kad kokios kvailystes neiskresciau, tokios kaip nuvaziuot pas ji ir prasyt, kad mane myletu... doh.gif  Vakar jis atveze mano daiktus surinkes tai visai isskydau..paskambinau ir blioviau i rageli doh.gif  Ir dar pati buvau nuvaziavus likusiu daiktu susirinkt tai pavogiau jo padeveta maike-miegu dabar su ja..uzuodziu jo kvapa...ojej zinau kaip tai kvaila doh.gif  O uzvakar darbe apsiszliumbiau prie savo boso-nu zodziu..graziai grazu..

va del ko as myleti nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 09 09, 15:33)
va del ko as myleti nebenoriu  schmoll.gif

ir as nenoriu, tik vat kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 09, 15:56)
ir as nenoriu, tik vat kaip? g.gif

Kaip bebutu gaila, jokio recepto nera. Nelaiminga meile isgydo tik laikas arba kita meile
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 09 09, 16:07)
Kaip bebutu gaila, jokio recepto nera. Nelaiminga meile isgydo tik laikas arba kita meile

aha kita meile..taip ir sokineji nuo vilko ant meskos...
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 09, 16:16)
aha kita meile..taip ir sokineji nuo vilko ant meskos...

del to as jau nieko nieko nebenoriu. noriu ramybes. nei asaru, nei bemiegiu naktu as nepageidauju
Atsakyti
Jetau mergyyyytes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noriu klykti iš laimės!!! ploja.gif
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif

Emocijos trykšta per kraštus!!! clap.gif

Nelabai norisi viską pasakoti, nes kaip žinome esu čia sekama lens.gif lotuliukas.gif

Bet noriu tik pasakyti jums visoms, kad nepraraskit tikėjimo!!!!! Viskas, kas bloga TIKRAI TIKRAI TIKRAI išeina thumbup.gif

Šiandien dienelė apsivertė aukštyn kojom!

Kaip ir rašiau tekina išlėkiau į bažnyčią. Ten atsigavau, praėjo visas trenktumas dėl sapnų, pajutau širdyje vėl tokią palaimą. Visiems aplink su šypsena linkėjau stiprybės ir viduje visiems linkėjau laimės. Visiems visiems. Artimiesiems, draugams, jums visoms čia berašančioms, net ir žmonėms, kurie mane įskaudino. Dingo bet kokios blogos emocijos, liko tik palaima. Nemoku apsakyti net to jausmo. Bet kas tiki, tas supras apie ką aš kalbu ax.gif

Taigi išvažiavau iš bažnyčios ir pagal planą turėjau atsidurti Basanavičiaus šile. Važiavau, per M-1 grojo nuostabios dainos, o aš negalėjau atsigrožėti saulėtu rudeniniu miestu. Taigi užsisvajojusi pravažiavau tą sankryžą kur reikėjo ir atsidūriau šiek tiek kitoje vietoje............

Ir ką jūs manote???? Aš sutikau JĮ!!! wub.gif
Praleidom puikią popietę, prisišnekėjom, prisijuokėm, nu kaip Jasikevičius kad sako: Aš apakęs. Fantastika. lotuliukas.gif

Nemoku net apsakyti, kokia šiandien jaučiuosi laiminga yahoo.gif Nukrito nuo širdies akmenys tiek man, tiek jam wub.gif Pagaliau mes vėl draugai!!! drinks_cheers.gif

Ir net negalvoju apie rytojų! Galvoju apie šiandien ir tik apie šiandien! Ir kadangi aš visada sakydavau, jog reikia gyventi taip - lyg šiandien būtų paskutinė diena, galiu drąsiai pasakyti, kad jei šiandien ir būtų paskutinė diena, tai išeičiau iš šio gyvenimo labai labai laiminga! 4u.gif

Ir net nežinau ar tai ką man atneša gyvenimas atneša tikėjimas ar mokėjimas atleisti žmonėms. O gal viskas kartu? ax.gif Bet šiandien pats Dievulis mane nubloškė ten.. kur net nesitikėjau patekti.. ir tai nuostabiausia, kas tik galėjo nutikti wub.gif

Neveltui, čia SM, kažkurioje temoje apie knygas skaičiau, kad daugumai geriausia knyga buvo Biblija bigsmile.gif Tiesa, aš jos nesu skaičiusi.. Bet tikėjimas mane atveda ten kur reikia.. 4u.gif

Taigi, mergytės, aukštyn nosytes 4u.gif Viskas bus gerai, pamatysit! Linkėkit laimės kitiems ir ji Jums sugryš su kaupu!!! bigsmile.gif
Abžorytės garbės žodis hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 09 rugsėjo 2007 - 16:52
abzoryte, kas JIS? Jus pazistami, ar siandien susipazinote? Nelabai supratau rolleyes.gif
Atsakyti
Abzoryte kaip dziaugiuos del taves thumbup.gif
Atsakyti