Jetau mergyyyytes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noriu klykti iš laimės!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Emocijos trykšta per kraštus!!!
Nelabai norisi viską pasakoti, nes kaip žinome esu čia sekama
Bet noriu tik pasakyti jums visoms, kad nepraraskit tikėjimo!!!!! Viskas, kas bloga TIKRAI TIKRAI TIKRAI išeina
Šiandien dienelė apsivertė aukštyn kojom!
Kaip ir rašiau tekina išlėkiau į bažnyčią. Ten atsigavau, praėjo visas trenktumas dėl sapnų, pajutau širdyje vėl tokią palaimą. Visiems aplink su šypsena linkėjau stiprybės ir viduje visiems linkėjau laimės. Visiems visiems. Artimiesiems, draugams, jums visoms čia berašančioms, net ir žmonėms, kurie mane įskaudino. Dingo bet kokios blogos emocijos, liko tik palaima. Nemoku apsakyti net to jausmo. Bet kas tiki, tas supras apie ką aš kalbu
Taigi išvažiavau iš bažnyčios ir pagal planą turėjau atsidurti Basanavičiaus šile. Važiavau, per M-1 grojo nuostabios dainos, o aš negalėjau atsigrožėti saulėtu rudeniniu miestu. Taigi užsisvajojusi pravažiavau tą sankryžą kur reikėjo ir atsidūriau šiek tiek kitoje vietoje............
Ir ką jūs manote???? Aš sutikau JĮ!!!
Praleidom puikią popietę, prisišnekėjom, prisijuokėm, nu kaip Jasikevičius kad sako: Aš apakęs. Fantastika.
Nemoku net apsakyti, kokia šiandien jaučiuosi laiminga

Nukrito nuo širdies akmenys tiek man, tiek jam

Pagaliau mes vėl draugai!!!
Ir net negalvoju apie rytojų! Galvoju apie šiandien ir tik apie šiandien! Ir kadangi aš visada sakydavau, jog reikia gyventi taip - lyg šiandien būtų paskutinė diena, galiu drąsiai pasakyti, kad jei šiandien ir būtų paskutinė diena, tai išeičiau iš šio gyvenimo labai labai laiminga!
Ir net nežinau ar tai ką man atneša gyvenimas atneša tikėjimas ar mokėjimas atleisti žmonėms. O gal viskas kartu?

Bet šiandien pats Dievulis mane nubloškė ten.. kur net nesitikėjau patekti.. ir tai nuostabiausia, kas tik galėjo nutikti
Neveltui, čia SM, kažkurioje temoje apie knygas skaičiau, kad daugumai geriausia knyga buvo Biblija

Tiesa, aš jos nesu skaičiusi.. Bet tikėjimas mane atveda ten kur reikia..
Taigi, mergytės, aukštyn nosytes

Viskas bus gerai, pamatysit! Linkėkit laimės kitiems ir ji Jums sugryš su kaupu!!!
Abžorytės garbės žodis