Oj abzoryte dziaugiusi uz tave
Saunuole! O mano sirdis tuoj sustos atrodo-skambinau jam nes reikia studiju knygute pasiimt-o jis mano skambuti atmete-parase viena zodi-veliau, tada rasau kad cia as del knygutes nes maniau issigando kad vel nezliumciau-vel gaunu zinute kad veliau..oj turbut kokiam pasimatyme sedi-taip sirdi suspaude...
powepuff, mergyt, imk balioną
Paliūdėti yra gerai. Tas laikas duotas tam, nes to kažkam reikia... Juk matei kokie mano postai buvo liepos mėnesį... Niekas neišsisprendžia per dieną, kad ir kaip mes to norėtumėm.. O galiausiai niekas neišsisprendžia savaime.. Reikia pačiam atsistoti ant kojų. Reikia išgyventi ir suvokti kodėl viskas vyksta būtent taip.. Kai ateis suvokimas, kad viskas prasideda nuo pačios savęs, nuo savo minčių, ketinimų, tikėjimo, atkaklumo, veiksmų ir pan. Kai tai suvoki, pradedi mąstyti ir gyventi kitaip. Aš pati išgyvenau visą šią metamorfozę
Ir nors dar vakar atrodė viskas kitaip, nepraradau tikėjimo. Ką mačiau savo galvytėje, tas ir virto tikrove
Taigi laikas naujam startui powerpuff
Pasiimk iš šio laikotarpio viską ką gali. Versk save per prievartą eiti pirmyn. Analizuok save, ieškok ir rasi. Laimę galime susikurti tik mes pačios, kitas žmogus to ant lėkštutės tikrai neatneš. Jei ne knygos ir šis laikotarpis gal ir aš dar būčiau žiūrėjusi į gyvenimą pro rakto skylutę. Bet dėkoju gyvenimui, kad patyriau tai ką patyriau ir kad lazda gerokai mane papurtė. Gavau tai ką turėjau gauti ir dabar esu tokia, kokia ir turėjau būti
Kissa, liūdna, kad tau liūdna
Bet meilė nėra blogas dalykas. Jis atneša daug skausmo, bet jis toks spurdantis ir gyvas padarėlis, kad negali ant jo pykti. Bent jau aš nepykstu ant to jausmo savo širdutėje, netgi ir kibirus ašarų dėl to išliejusi
Žinok, ne veltui sakoma, kad reikia keisti požiūrį.. Tikrai ne veltui.. Nors tai atrodo tik paistalai ir tai velniškai sunku padaryti. Bet kai pagaliau į pasaulį pažvelgi kitomis akimis ir pasaulį matai visai kitokį
Labai tau to ir linkiu, nes tu sustojai vienoje vietoje. Ir tau iš to užburto rato reikia žūtbūt išsikapstyti. To labai labai tau ir linkiu 
p.s. Kissa, na Jis, tai mano ta vienintelė Meilė
Paliūdėti yra gerai. Tas laikas duotas tam, nes to kažkam reikia... Juk matei kokie mano postai buvo liepos mėnesį... Niekas neišsisprendžia per dieną, kad ir kaip mes to norėtumėm.. O galiausiai niekas neišsisprendžia savaime.. Reikia pačiam atsistoti ant kojų. Reikia išgyventi ir suvokti kodėl viskas vyksta būtent taip.. Kai ateis suvokimas, kad viskas prasideda nuo pačios savęs, nuo savo minčių, ketinimų, tikėjimo, atkaklumo, veiksmų ir pan. Kai tai suvoki, pradedi mąstyti ir gyventi kitaip. Aš pati išgyvenau visą šią metamorfozę
Kissa, liūdna, kad tau liūdna
Žinok, ne veltui sakoma, kad reikia keisti požiūrį.. Tikrai ne veltui.. Nors tai atrodo tik paistalai ir tai velniškai sunku padaryti. Bet kai pagaliau į pasaulį pažvelgi kitomis akimis ir pasaulį matai visai kitokį
p.s. Kissa, na Jis, tai mano ta vienintelė Meilė
paliudeti...kad as neliudziu o kraustausi is proto-vis galvoju-kur jis su kuo? oj...
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 09, 18:06)
Linkiu, kad butu vienintele ir paskutine
O as tikrai jau nieko nebesitikiu. Man lengviau gyventi be jausmu negu kankintis del meiles be atsako. Viskas, pasirasau krauju, kad daugiau nieko nebeieskau
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 09, 18:23)
paliudeti...kad as neliudziu o kraustausi is proto-vis galvoju-kur jis su kuo? oj... 
O tu manai aš negalvojau??? Dar ir kaip galvojau.. Ir čia rašydavau vis... ir žiūrėdavau į tą žalią lemputę degančią online.. ir mąstydavau mąstydavau mąstydavau
Patikėk manimi, prieisi tą ribą, kai suvoksi, kad gyvenimas bėga pro šalį ir savęs kankinimas tokiomis mintimis, ką jis veikia su kita, veda į niekur. Tada galbūt nusipirksi kokią knygą. Tada galbūt pradėsi viską dėliotis. Ir esu tikra, po mėnesio pastangų ir atkaklumo - į jį ir į visą šį laikotarpį žiūrėsi kitaip
Oi patikėk, kiek aš į ragelį pražliumbusi
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 09 09, 18:31)
Linkiu, kad butu vienintele ir paskutine
O as tikrai jau nieko nebesitikiu. Man lengviau gyventi be jausmu negu kankintis del meiles be atsako. Viskas, pasirasau krauju, kad daugiau nieko nebeieskau
Neieškok
Ir kai bus liūdna, tiesiog įsivaizduok save laimingą. Ir tuo tikėk
Abzoryte
kaaaaaaaaip smagu!!!!
Jetus, kaip džiaugiuos dėl Tavęs
man atrodo, kad pildosi tai, apie ką vakar kalbėjai
kaaaaaaaaip smagu!!!!
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 09, 18:46)
Abzoryte
kaaaaaaaaip smagu!!!!
man atrodo, kad pildosi tai, apie ką vakar kalbėjai 
kaaaaaaaaip smagu!!!!
Ačiū
Tikrai pildosi
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 09 09, 18:48)
Ir tiketi nebenoriu. Nes jauciuosi kaip kvaile
O tu paimk į rankas vieną kitą knygutę kurią minėjau..
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 09, 18:53)
Nepatiks viena, pabandyk paimti kitą.. Na tiesiog pabandyk, juk nieko neprarasi 
Turiu knygele "Kodel vyrai myli kales". Skaitau ir nekyla abejoniu, kad ten parasyta absoliuti tiesa. Tik niekaip negaliu to ismokti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 09, 18:53)
Ačiū
Tikrai pildosi
Gyvenimas susiklosto taip, kaip tu jį savo vaizduotėje nupieši 
Papildyta:
Nepatiks viena, pabandyk paimti kitą.. Na tiesiog pabandyk, juk nieko neprarasi 
Tikrai pildosi
Papildyta:
nu,nerealiai
žinai, perskaičius Tavo tokias geras emocijas..atrodo, man irgi nušvito nuotaika
ech, kaip smagu
viską išsiaiškinot?
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 09 09, 18:57)
Turiu knygele "Kodel vyrai myli kales". Skaitau ir nekyla abejoniu, kad ten parasyta absoliuti tiesa. Tik niekaip negaliu to ismokti
Mergyt, šiek tiek atsipalaiduok, nepyk ant viso pasaulio ir tikėk, ką Tau sako Abzoryte
matai, jos pilnos tikėjimo akys šiandien be galo laimiiiiiingos
tai, manau, pvz kiekvienai iš mūsų
CrazySun, nenoriu pasakoti smulkmenėlių, nes juk yra kas mane pažysta
Bet tik labai noriu, kad ir Jūs nenukabintumėte nosyčių, nes gyvenimas kaip zebras, po juodos eina balta
Papildyta:
Kissa, tada paskaityk knygutę "Greitasis maistas sielai"
Gal tuomet pavyks išmokti įgyvendinti ir tai, kas rašoma anoje knygutėje
O čia nebūtina užsukti tik su gera nuotaika... Čia ir papykti ir paliūdėti galima
Bet tik labai noriu, kad ir Jūs nenukabintumėte nosyčių, nes gyvenimas kaip zebras, po juodos eina balta
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 09 09, 19:06)
Kiekvienos gyvenimas yra kitoks. Ir visos laimingos buti negali. Ai, sorry, nebeuzsuksiu cia, nes nesu tik pesimistiska nuotaika
Kissa, tada paskaityk knygutę "Greitasis maistas sielai"
O čia nebūtina užsukti tik su gera nuotaika... Čia ir papykti ir paliūdėti galima