Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Oj mergaites palinkekit sekmes-einu su juo susitikti-atvez mano knygute...kad tik neapsizliumbt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 09, 19:20)
Oj mergaites palinkekit sekmes-einu su juo susitikti-atvez mano knygute...kad tik neapsizliumbt unsure.gif

laikykis, viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 09, 19:11)
CrazySun, nenoriu pasakoti smulkmenėlių, nes juk yra kas mane pažysta  doh.gif  lotuliukas.gif

Bet tik labai noriu, kad ir Jūs nenukabintumėte nosyčių, nes gyvenimas kaip zebras, po juodos eina balta  bigsmile.gif
Papildyta:

nius, susitikus gausi pasakot lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
powerpuff, stiprybės mergyt 4u.gif Nežliumbk! Vat imk ir šypsokis! Imk ir padaryk pati sau tokį iššukį!!! 4u.gif Paverksi paskui! O dabar tiesiog susiimk į rankas ir neapkrauk jį dar visokiais kaltės ir gailesčio jausmais, kas tik dar labiau nustums jį nuo tavęs rolleyes.gif

Galvok tiesiog tai, kad matai tą žmogų prieš save gyvą ir sveiką! Apie visa kita pagalvosi vėliau. Ir pažliumbsi vėliau. Dabar negalima smile.gif Dabar turi švytėti bigsmile.gif

Na paklausyk manęs pagaliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 09 09, 18:57)
Turiu knygele "Kodel vyrai myli kales". Skaitau ir nekyla abejoniu, kad ten parasyta absoliuti tiesa. Tik niekaip negaliu to ismokti

Turiu sita knyga "Kodel vyrai myli kales", pasakiska, tik gaila nemoku daug ko praktiskai pritaikyti thumbup.gif dar yra kazkokio amerikieciu autoriaus "Meiles budelis"... sitos dvi knygos ant naktinio stalelio guli, kai sunku pasidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 09 09, 19:27)
Turiu sita knyga "Kodel vyrai myli kales", pasakiska, tik gaila nemoku daug ko praktiskai pritaikyti thumbup.gif  dar yra kazkokio amerikieciu autoriaus "Meiles budelis"... sitos dvi knygos ant naktinio stalelio guli, kai sunku pasidaro 4u.gif

Aga, perskaityti lengva. Išmokti pritaikyti sunku. Sutinku smile.gif Bet viskas įmanoma, tik ne iš karto smile.gif Čia kaip užsienio kalbos mokymasis smile.gif Tobulėja laikui bėgant smile.gif
Atsakyti
powerpuff, jau gryžai? 4u.gif papasakok kaip sekės... unsure.gif
Atsakyti
Nea-dar laukiu-tas laukimas mane tuoj is proto isvarys blink.gif baigiu visa pakeli cigareciu surukyt smile.gif
Atsakyti
ĖĖĖĖĖ, panos gi ką tik žvilgterėjau į kalendorių ir atsipeikėjau lotuliukas.gif
Gi šiandien mūsų metinės lotuliukas.gif thumbup.gif assa.gif

DG, GV, CrazySun, Emmute, pamenat 2009.09.09 lotuliukas.gif

Gi šiandien 2 metai iki mūsų vestuvių yahoo.gif Reikia švęsti drinks_cheers.gif birthday.gif
Oi negaliu kaip juokas ima lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 09, 20:39)
Nea-dar laukiu-tas laukimas mane tuoj is proto isvarys blink.gif  baigiu visa pakeli cigareciu surukyt smile.gif

Gerai, rūkyk, tik neverk drinks_cheers.gif Persirūkyk, tik neverk! Ir šypsokis smile.gif Gali net nustebti kaip šypsena viską keičia bigsmile.gif

Papaskok kaip sekės.. Tik neužsiliūdėk viena..Ateik ir išsirėk čia, jei bus pikta ar liūdna.. ar šiaip esi iš proto 4u.gif
Atsakyti
butinai papasakosiu 4u.gif As ir neverkiu-klausau taves Abzoryte biggrin.gif Pasidaziau, pasipuosiau, pasikvepinau ir sedziu issisiepus biggrin.gif Paskui turbut bliausiu, bet dabar negalima-tushas nubegs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 09, 20:47)
butinai papasakosiu 4u.gif  As ir neverkiu-klausau taves Abzoryte biggrin.gif  Pasidaziau, pasipuosiau, pasikvepinau ir sedziu issisiepus biggrin.gif  Paskui turbut bliausiu, bet dabar negalima-tushas nubegs schmoll.gif

Super ploja.gif
Jau eini teisinga linkme thumbup.gif O pažliumt tikrai spėsi, kai išeis galėsi žliumbt už visą savaitę į priekį, tik išlauk kol išeis rolleyes.gif
Atsakyti
oj, kaip gerai, kad jūs linksmos šįvakar.. smile.gif
Atsakyti
O kas tau nutiko CrazySun? unsure.gif Kas šiandien tau sugadino nuotaiką? bash.gif:
Atsakyti