Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Labas rytas visoms,

na, aš šiandien tai jau kur kas geriau jaučiuosi, nuotaika žvalesnė bigsmile.gif bigsmile.gif atmušinėju visus pasiūlymus šeštadieniui, ruošiuosi susitikimui su jumis smile.gif
O tai kodel Tores netiko? tai tada gal Skonis ir kvapas, nes kiek supratau dauguma mergaičių arbatėlę čia mėgsta g.gif
Atsakyti
Labas rytas!! smile.gif
Ei! Tariames del meeto, nes as namie interneto laikinai neturiu...tai man iki darbo pabaigos jau reikia zinoti kur ir kada susitinkam wink.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet meet' e nedalyvausiu. Jausminga aš persona. Jei nesiseka gyvenime, nuotaikos nėra- neturiu jėgų, noro kur nors eiti. Galiu tik kėpsoti prieš kompą, tv ir laukti kol ateis geresni laikai. Gal kitą kartą...
Atsakyti
Na va...GV, man irgi taip buna..puikiai suprantu... wink.gif bet ziurek kaip tau geriau 4u.gif
Tai gal ir kitos jau nebenorit???? tada reiketu nukelti meeta..
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 07, 08:24)
Atsiprašau, bet meet' e nedalyvausiu. Jausminga aš persona. Jei nesiseka gyvenime, nuotaikos nėra- neturiu jėgų, noro kur nors eiti. Galiu tik kėpsoti prieš kompą, tv ir laukti kol ateis geresni laikai. Gal kitą kartą...

jeigu nesiseka ir yra liūdna šiandien, nebūtinai taip bus ir rytoj, kąąąą?
O laukimu nelabai ką ir pakeisi.. tik dar labiau gali užsigrūzinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 07, 08:24)

Manau,kad turi dalyvauti smile.gif Pasikelsi nuotaiką smile.gif Pamatysi,tikrai smile.gif thumbup.gif
Čia visos tokios šaunios merginos ir visos gi panašios-vienos ir ieškančios meilės smile.gif Neužsidaryk namie. DALYVAUK
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 20:05)
Apie bobėjimą - aš, pavyzdžiui, labai mėgstu tvarką, todėl nuolat rankiojuosi daiktus ir valinėju dulkes, pati sau iš šono kaip tikra senmergė atrodau  biggrin.gif  nežinau kodėl, bet pabrėžtinas tvarkingumas man kaip požymis jau atrodo  g.gif

Lyg apie save parašius būčiau biggrin.gif

Dėl meeto - siūlau 17 val susitikti kažkur mieste, ir nuspręsti kur eiti. Aš pati dar nežinau ar išvažiuosiu, bet laiką ir vietą irgi norėčiau žinoti iki vakaro.

Vilte, pasiimsi zuikį?
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 07, 08:27)

Dėl meeto - siūlau 17 val susitikti kažkur mieste, ir nuspręsti kur eiti. Aš pati dar nežinau ar išvažiuosiu, bet laiką ir vietą irgi norėčiau žinoti iki vakaro.

Vilte, pasiimsi zuikį?

Pasiimsiu wink.gif
Tai 17v. galim kur nors prie dabartinio PC "Gedimino 9"
Ar gal kam nepatogu ten ?
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 07, 09:27)

Vilte, pasiimsi zuikį?

O gal geriau susitariame ir vietą? O tai paskui jeigu kas vėluos...
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 07, 08:34)
Tai 17v. galim kur nors prie dabartinio PC "Gedimino 9"
Ar gal kam nepatogu ten ?

Na tai tada buvusios savivaldybės parkelyje - priešais Flagmaną - ten daugiau vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 07, 08:37)
Na tai tada buvusios savivaldybės parkelyje - priešais Flagmaną - ten daugiau vietos biggrin.gif

Tai jo, ten ir turejau omeny biggrin.gif
Mes su Tomuku daznai ten pasedim ant suoliuku biggrin.gif Jam labai idomus i tuos visus skeiterius ziuret biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ns va liuks, tai visoms tinka? Savivaldybės parkelis, rytoj 17 val? smile.gif
Atsakyti