QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 20:17)
sunku net pasakyti, situacija tokia įdomi, elgiasi draugiškai, sakyčiau...

tai vat kad po vieno tokio baliuko viskas baigėsi hm.. pasibučiavimu... o toliau lyg niekur nieko

tiesa ta, kad alkoholio per baliuką irgi buvo

vat taip ir likau nesupratusi nieko, o dabar vėl viskas lyg niekur nieko..
mano darbe visi baliukai pasibučiavimais baigiasi ir visi kaip niekur nieko vaikšto

taip kad man tai nereiškia kažko daugiau, tai vadinasi -alkoholis
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 06, 20:36)
Labas
Smagu, kad prisijungei.
Tas sąrašiukas ne mano vienos nuopelnas. Kažkurį gūdų vienišavimo vakarą visos po kruopelytę padarėm
O gal čia ir yra mūsų klaida? Gal ne nuo grožio meilė priklauso?
Man šiandien juoda diena. Juodai juoda.
Pirmiausia apie rusą sužinojau tokių dalykų, kad net nenoriu jo matyti. Dedu kryžių ant gorilų su mersais.
Darbe direktoriaus žmona garą ant manęs nuleido. Aprėkė nelabai suprantu už ką. Rezultate- prašymas išeiti iš darbo. Atidirbu kitą savaitę o tada laisvė.
Vakare susitikau su mama. Ji persikreipusi atidejavo, kad kokia aš vargšė nelaiminga, nes be vyro. Sunervavo iki negalėjimo.
Karšto vandens vis dar nėra. Nuo prausimosi šaltu sopa visus raumenis ir venas.
Senukas dirba ir neturi laiko man.
Mašiniukas sugedo.
Nebetikiu nei meile, nei tuo, kad kada nors surasiu ją.
Depresija ir eina visi tie punktai...
Jaučiu kaip akyse senmergėju. Nenoriu gražiai atrodyti, nenoriu stengtis kurtis sau gyvenimo.
Prašau išspardyti man šikną. Reikalingas geras elektros šokas, kad pasikrautų mano optimizmo akumuliatorius. Nes kitaip man šakės.
AŠ SENMERGĖ , tačiau visad noriu puoštis, dažytis, gražiai atrodyti. Prašau senmergių neįžeidinėt, o tai gausi į šikniuką

Atrodau jaunai, gražiai, o kad nesiseka, tai todėl,kad kvaila, blondinė

ir gal per rimtai žiūriu į gyvenimą,meilę,šeimą..............
Uch....supykau, pagausiu kur mieste, tai tikrai išpersiu kailį
Merginos, aukštyn nosis, bus tie princai, tikrai bus