Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 19:25)
Darbe tikrai įmanoma susipažinti, nes be visko ir pripranti prie žmogaus, įpranti matyti kiekvieną dieną, susibendrauji, atsiskleidi įvairiose situacijose. Kad tik nevedusių būtų daugiau  ax.gif o mano simpatija jaučiu kad auga, jau net stabdyti vos pajėgiu, bijau, kad tuoj tuoj įklimpsiu  g.gif nu kaip norėčiau sužinoti, ką jis iš tikro apie mane galvoja  blush2.gif

o tai nejauti nieko,ką masto,kaip elgiasi su tavim?? gal koks baliukas nusimato?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 19:30)
o tai nejauti nieko,ką masto,kaip elgiasi su tavim?? gal koks baliukas nusimato?? g.gif

sunku net pasakyti, situacija tokia įdomi, elgiasi draugiškai, sakyčiau... g.gif tai vat kad po vieno tokio baliuko viskas baigėsi hm.. pasibučiavimu... o toliau lyg niekur nieko doh.gif tiesa ta, kad alkoholio per baliuką irgi buvo blush2.gif vat taip ir likau nesupratusi nieko, o dabar vėl viskas lyg niekur nieko..
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 10:39)
Sveikos, vis užsuku paskaitinėti, nes ir pati tos meilės laukiu, o belaukiant tikrai laikas prailgsta  ax.gif Labai šaunus sąrašiukas, sudarytas Gimusi vasarą pirmam šios temos poste thumbup.gif

Labas 4u.gif
Smagu, kad prisijungei.
Tas sąrašiukas ne mano vienos nuopelnas. Kažkurį gūdų vienišavimo vakarą visos po kruopelytę padarėm smile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 06, 16:50)
va kitą vasarą patapsiu graži, tada jau ir asmeninis gyvenimas susitvarkys  thumbup.gif

O gal čia ir yra mūsų klaida? Gal ne nuo grožio meilė priklauso? g.gif

Man šiandien juoda diena. Juodai juoda.
Pirmiausia apie rusą sužinojau tokių dalykų, kad net nenoriu jo matyti. Dedu kryžių ant gorilų su mersais.
Darbe direktoriaus žmona garą ant manęs nuleido. Aprėkė nelabai suprantu už ką. Rezultate- prašymas išeiti iš darbo. Atidirbu kitą savaitę o tada laisvė.
Vakare susitikau su mama. Ji persikreipusi atidejavo, kad kokia aš vargšė nelaiminga, nes be vyro. Sunervavo iki negalėjimo.
Karšto vandens vis dar nėra. Nuo prausimosi šaltu sopa visus raumenis ir venas.
Senukas dirba ir neturi laiko man.
Mašiniukas sugedo.
Nebetikiu nei meile, nei tuo, kad kada nors surasiu ją.
Depresija ir eina visi tie punktai...
verysad.gif

Jaučiu kaip akyse senmergėju. Nenoriu gražiai atrodyti, nenoriu stengtis kurtis sau gyvenimo.
Prašau išspardyti man šikną. Reikalingas geras elektros šokas, kad pasikrautų mano optimizmo akumuliatorius. Nes kitaip man šakės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 06 rugsėjo 2007 - 19:37
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 20:17)
sunku net pasakyti, situacija tokia įdomi, elgiasi draugiškai, sakyčiau...  g.gif tai vat kad po vieno tokio baliuko viskas baigėsi hm.. pasibučiavimu... o toliau lyg niekur nieko  doh.gif  tiesa ta, kad alkoholio per baliuką irgi buvo  blush2.gif vat taip ir likau nesupratusi nieko, o dabar vėl viskas lyg niekur nieko..

mano darbe visi baliukai pasibučiavimais baigiasi ir visi kaip niekur nieko vaikšto lotuliukas.gif taip kad man tai nereiškia kažko daugiau, tai vadinasi -alkoholis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 06, 20:36)
Labas  4u.gif
Smagu, kad prisijungei.
Tas sąrašiukas ne mano vienos nuopelnas. Kažkurį gūdų vienišavimo vakarą visos po kruopelytę padarėm  smile.gif
O gal čia ir yra mūsų klaida? Gal ne nuo grožio meilė priklauso?  g.gif
Pirmiausia apie rusą sužinojau tokių dalykų, kad net nenoriu jo matyti. Dedu kryžių ant gorilų su mersais.
Darbe direktoriaus žmona garą ant manęs nuleido. Aprėkė nelabai suprantu už ką. Rezultate- prašymas išeiti iš darbo. Atidirbu kitą savaitę o tada laisvė.
Vakare susitikau su mama. Ji persikreipusi atidejavo, kad kokia aš vargšė nelaiminga, nes be vyro. Sunervavo iki negalėjimo.
Mašiniukas sugedo.
verysad.gif

Jaučiu kaip akyse senmergėju. Nenoriu gražiai atrodyti, nenoriu stengtis kurtis sau gyvenimo.
Prašau išspardyti man šikną. Reikalingas geras elektros šokas, kad pasikrautų mano optimizmo akumuliatorius. Nes kitaip man šakės.

AŠ SENMERGĖ , tačiau visad noriu puoštis, dažytis, gražiai atrodyti. Prašau senmergių neįžeidinėt, o tai gausi į šikniuką tongue.gif Atrodau jaunai, gražiai, o kad nesiseka, tai todėl,kad kvaila, blondinė lotuliukas.gif ir gal per rimtai žiūriu į gyvenimą,meilę,šeimą..............
Uch....supykau, pagausiu kur mieste, tai tikrai išpersiu kailį
box.gif nono.gif
Merginos, aukštyn nosis, bus tie princai, tikrai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 20:17)
tiesa ta, kad alkoholio per baliuką irgi buvo  blush2.gif

Alkoholis ir rimti santykiai...? Nesąmonė.
Papildyta:
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 20:46)
AŠ SENMERGĖ , tačiau visad noriu puoštis, dažytis, gražiai atrodyti. Prašau senmergių neįžeidinėt, o tai gausi į šikniuką tongue.gif Atrodau jaunai, gražiai, o kad nesiseka, tai todėl,kad kvaila, blondinė lotuliukas.gif ir gal per rimtai žiūriu į gyvenimą,meilę,šeimą..............
Uch....supykau, pagausiu kur mieste, tai tikrai išpersiu kailį
box.gif  nono.gif
Merginos, aukštyn nosis, bus tie princai, tikrai bus mirksiukas.gif

Nieko bloga neturiu prieš senmerges. Tiesiog man nervai šiandien kunkuliuoja.
Tokiu atveju aš bobėju, o ne senmergėju.
Va taip va.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 06, 20:51)
Alkoholis ir rimti santykiai...? Nesąmonė.
Papildyta:

Nieko bloga neturiu prieš senmerges. Tiesiog man nervai šiandien kunkuliuoja.
Tokiu atveju aš bobėju, o ne senmergėju.
Va taip va.

kur alkoholis,ten nėra rimtų santykių-tai norėjau pasakyt smile.gif

nebobėji,tau tiesiog bloga nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 20:54)
kur alkoholis,ten nėra rimtų santykių-tai norėjau pasakyt smile.gif
nebobėji,tau tiesiog bloga nuotaika.

Aš irgi tą patį norėjau pasakyti. drinks_cheers.gif
Kai pagalvoji bobėti tai dar neblogiausia... vat jei pradėčiau diedėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 20:46)
mano darbe visi baliukai pasibučiavimais baigiasi ir visi kaip niekur nieko vaikšto lotuliukas.gif  taip kad man tai nereiškia kažko daugiau, tai vadinasi -alkoholis lotuliukas.gif

na, man tai nauja.. bent jau suaugusių, o ne paauglių pasaulyje blink.gif gal aš kokia naivuolė... tai ir nesakau, kad kažko rimto tikiuosi, tiesiog man tas žmogus patiko ir iki to. Nebuvo kažkokio laužimo ar apgrabaliojimo, esu pati mačiusi kitoj darbovietėj, kaip vyksta tokie dalykai, greičiau jau kažkokį abejojimą ir atsargumą iš jo jutau..
et, yra kaip yra, bet po to ir pati keistai jaučiausi, kad leidausi pabučiuojama, nors tikrai buvo labai gera. Na, nebūtina čia tą mano situaciją nagrinėti, juk niekad nežinom, kada ta meilė ir kokiu pavidalu ateis biggrin.gif

Apie bobėjimą - aš, pavyzdžiui, labai mėgstu tvarką, todėl nuolat rankiojuosi daiktus ir valinėju dulkes, pati sau iš šono kaip tikra senmergė atrodau biggrin.gif nežinau kodėl, bet pabrėžtinas tvarkingumas man kaip požymis jau atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 06 rugsėjo 2007 - 20:15
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 21:05)
na, man tai nauja.. bent jau suaugusių, o ne paauglių pasaulyje blink.gif gal aš kokia naivuolė... tai ir nesakau, kad kažko rimto tikiuosi, tiesiog man tas žmogus patiko ir iki to. Nebuvo kažkokio laužimo ar apgrabaliojimo, esu pati mačiusi kitoj darbovietėj, kaip vyksta tokie dalykai, greičiau jau kažkokį abejojimą ir atsargumą iš jo jutau..
et, yra kaip yra, bet po to ir pati keistai jaučiausi, kad leidausi pabučiuojama, nors tikrai buvo labai gera. Na, nebūtina čia tą mano situaciją nagrinėti, juk niekad nežinom, kada ta meilė ir kokiu pavidalu ateis  biggrin.gif

Apie bobėjimą - aš, pavyzdžiui, labai mėgstu tvarką, todėl nuolat rankiojuosi daiktus ir valinėju dulkes, pati sau iš šono kaip tikra senmergė atrodau  biggrin.gif  nežinau kodėl, bet pabrėžtinas tvarkingumas man kaip požymis jau atrodo  g.gif

o aš mažai tvarkausi smile.gif Tam man laiko gaila. Paskutiniu metu tik prie kompo sedžiu,o taip tai lakioju visur,įvairūs renginiai,draugai.....Namai lieka pamiršti. Turiu draugę,kuri tvarko ir tvarko-tai namus,tai spinta,tai langus valo, o man net gėda blush2.gif
Atsakyti
Labas  4u.gif

Mašiniukas sugedo.
verysad.gif

Sveikute, baiktu tu cia tokias nesamones rasyt, tiesiog viskas susidejo i viena vieta ir tiek, masina susitaisysi, is darbo ar taip ar taip vistiek iseini, o rusas?ka suzinojai?gal dar tik pletku lygyje viskas rolleyes.gif o tu tikrai nesenmergeji, tiesiog gal taip viskas uzkniso ir viskas, man taip pat buna.laikykis ir baik tu cia mirksiukas.gif
Papildyta:
Labas vakaras merginos nu ir plepat, geru tempu thumbup.gif nespejau net perskaityt...siandien man labai gera diena, daug ka nuveikiau, daug dirbau ir t.t. buvau kirpykloj issitiesinau plaukus gerai jauciuosi, tik vis dar tie spuogai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif man gal vyro reikia, nebezinau kad tie spuogai dingtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

abzoryte kaip jautiesi su breketais?neskauda?saunuole del darbu thumbup.gif

P.S. Siandien parskrenda mano ex ir nori su manim sustikt, ryt jo gimtadienis....nori mane pamatyt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ka daryt???????????????/ doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Merginos kur jus?????kazkaip jau labai nebeaktyvios>?gal jau meile aplanke???ar kaip cia? ir kaip de to meeto???/

Nu ka ir as jungiu pc mirksiukas.gif

Labanakt
Atsakyti
O gal čia ir yra mūsų klaida? Gal ne nuo grožio meilė priklauso?  g.gif

ĖĖĖĖĖ protest.gif O kas sakė kad aš manau, jog nuo grožio priklauso! schmoll.gif
Juk ne veltui punktus kūrėm thumbup.gif

Tiesiog su tais baibokais ant dantų nesijaučiu labai patraukli blink.gif Todėl mieliau knygas paskaitysiu per tą pusmetį ir karjerą pasidarysiu, nei su bernais prasidėsiu lotuliukas.gif
Tiesiog netikiu, kad kas nors susižavės manimi tokia. O jei taip bus. Nustebsiu, kad pasaulyje dar egzistuoja tokie nuoširdūs jausmai.

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 09 06, 21:37)
abzoryte kaip jautiesi su breketais?neskauda?saunuole del darbu  thumbup.gif

P.S.  Siandien parskrenda mano ex ir nori su manim sustikt, ryt jo gimtadienis....nori mane pamatyt doh.gif  ka daryt???????????????/
Papildyta:
Merginos kur jus?????kazkaip jau labai nebeaktyvios>?gal jau meile aplanke???ar kaip cia? ir kaip de to meeto???/

Oi žinok nieko gero doh.gif Nervina jie mane bash.gif:
Biškelį skauda, trina, griaužia... Ale tas skausmas tai dzin... Kad tik tiek skausmo man reikėtų gyvenime patirti, tai gyvenimas būtų IDEALUS lotuliukas.gif
Bet dar be to ir valgyt nelabai galiu sad.gif Na bent jau šiandien tik ant sriubyčių... Tai kas iš manęs liks po tų visų stresų ir breketų jau nebežinau lotuliukas.gif

Nu žodžiu eisiu žiemos miegui pusę metų lotuliukas.gif

D&G, eik susitikt! Vistiek nieko neprarasi! Gi buvo brangus žmogus! Paplepėsi ir tiek! Net nesuk sau galvos! thumbup.gif

Merginos, tikrai, kas dėl to šeštadienio?
Aš bet kokiu atveju būsiu Vilniuje, nes važiuoju pas draugę į svečius. Tai jei Vilnietės pagaliau parašys - VIETĄ (nes Tores netiko ax.gif ) tai tikrai mielai prisijungsiu su visa savo breketų kompanija drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif Labas rytas visoms smile.gif
Penktadienis pagaliau,ryt bus galima pailsėti. Merginos į meetą varo,tikiuosi,kad jis bus SUPER smile.gif Tik labai gerą nuotaiką pasiimkite smile.gif
Abžoryte, briketai žmogaus negadina 4u.gif Man asmeniškai tai kai kam net labai daug žavesio duoda. Aišku,kol priprasi,tai bus sunku ir valgyt ir šiaip negerai jausies. Vien dantų valymas nervins bash.gif Aišku po stresų tai dar sudėtingiau. Nežinau kokia buvai,bet man būtų šakės-išnykčiau verysad.gif
Pasisekimas ne nuo grožio priklauso smile.gif Bendras žavesys,šarmas, mokėjimas flirtuoti,koketuoti.....................................
Atsakyti