Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Abzoryte, pasakok, kaip sekės vakar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 06, 12:31)
per kelias dienas suprasti, kad jau viskas...?

Tai ne per kelias dienas, nuo pat pradžių buvo faina bendrauti. Tik faina. Va čia geriausias atsakymas:

QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 12:41)
Ir dar sako, kad sexas - tai nereiškia, kad ji mano, o aš jos. Tai tik dar viena dalis bendravimo g.gif

Va taip. Mums čia problema atsiduoti, tai reiškia jau šį tą daugiau nei niežtinčios vietos pasikasymas. Manau čia vienas esminių skirtumų tarp to marso ir veneros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 06, 15:46)
Abzoryte, pasakok, kaip sekės vakar? smile.gif

Labukas CrazySun 4u.gif
Aš jau rašiau vakar senoje temoje, kad viskas buvo čiki piki bigsmile.gif Dabar liko namų užduotis ir kitą savaitę finalinė atranka ax.gif

p.s. aš jau su breketais blink.gif swoon.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 06, 16:28)
Labukas CrazySun  4u.gif
Aš jau rašiau vakar senoje temoje, kad viskas buvo čiki piki  bigsmile.gif  Dabar liko namų užduotis ir kitą savaitę finalinė atranka  ax.gif

p.s. aš jau su breketais  blink.gif swoon.gif  cry.gif

na dabar tave į serialą lotuliukas.gif Antra dalis ančiuko mirksiukas.gif
O jei rmtai, tai po to busi labai graži mirksiukas.gif Sako,kad bučiuotis nemaišo tongue.gif
Atsakyti
Nu jo, bjaurusis ančiukas po pusės metų taps gulbe bigsmile.gif

Papildyta:
Nors šiaip nekrenta labai į akis, nes pas mane naujoviški ax.gif
Su kolege juokėmės, kad man betrūksta perlinių auskariukų, perlinių karoliukų ir bus visa komplektacija lotuliukas.gif

O bučiuotis dar negresia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 06, 16:40)

O bučiuotis dar negresia  lotuliukas.gif

Nebūk tuo tokia tikra mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bet kad tikrai negresia blink.gif Vienintelis susižavėjimo objektas - būsimas darbas bigsmile.gif O be to, nemanau, kad kas nors norės mane pabučiuoti lotuliukas.gif Bet dėl to man kažkaip nei šilta nei šalta dabar irnesakyk.gif Nusimato daug viršvalandžių, taigi turėsiu ką veikti ir be to.. O va kitą vasarą patapsiu graži, tada jau ir asmeninis gyvenimas susitvarkys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 06, 16:50)
Nu bet kad tikrai negresia  blink.gif  Vienintelis susižavėjimo objektas - būsimas darbas  bigsmile.gif  O be to, nemanau, kad kas nors norės mane pabučiuoti  lotuliukas.gif  Bet dėl to man kažkaip nei šilta nei šalta dabar irnesakyk.gif Nusimato daug viršvalandžių, taigi turėsiu ką veikti ir be to.. O va kitą vasarą patapsiu graži, tada jau ir asmeninis gyvenimas susitvarkys  thumbup.gif

g.gif kad tik nebūtų taip,kad ateisi čia kurį vakarą visa nubučiuota lotuliukas.gif
Niekada nežinai už kokio kampo koks simpatija laukia tongue.gif
O darbe gal koks žavus kolega bus ir MEILĖ iš pirmo žvilgsnio lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Netikiu aš meile iš pirmo žvilgsnio blush2.gif
Meilė ateina po truputuką ir su kiekviena diena vis stipriau wub.gif
O šiaip tai jo, niekada negali žinoti iš kurio kampo išlys tavo meilė thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės supermylimiausios bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
deja užbėgau tik trumpam, pasilabinti 4u.gif
aš vis dar laukiančiųjų tarpe, o jūs kaip gyvenat?
eturiu dabar laiko viso paskaityti verysad.gif bet tikiuosi kitąkart ilgiau pabūti

o šiap man mokslai prasidėjo, darbas, laiko trūkumas, ir šiaip stresas...rudenėjanti nuotaika ir savijauta...

beje, viena mano grupiokė atėjo po vasaros ištekėjusi bigsmile.gif tai pasijaučiau kaip kokia senmergė blush2.gif o ir šiaip visos tokios gražios, laimingos, švytinčios....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmute: 06 rugsėjo 2007 - 16:52
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 06, 16:28)
Labukas CrazySun  4u.gif
Aš jau rašiau vakar senoje temoje, kad viskas buvo čiki piki  bigsmile.gif  Dabar liko namų užduotis ir kitą savaitę finalinė atranka  ax.gif

p.s. aš jau su breketais  blink.gif swoon.gif  cry.gif

oj, apsižioplinau ir nepaskaičiau, kad rašei blush2.gif

labai smagu dėl Tavęs 4u.gif tikra šaunuolė Tu bigsmile.gif

priimkit ir mane į naują darbą kas nors lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. rungtynės tikrai nerealios buvo biggrin.gif
Atsakyti
Darbe tikrai įmanoma susipažinti, nes be visko ir pripranti prie žmogaus, įpranti matyti kiekvieną dieną, susibendrauji, atsiskleidi įvairiose situacijose. Kad tik nevedusių būtų daugiau ax.gif o mano simpatija jaučiu kad auga, jau net stabdyti vos pajėgiu, bijau, kad tuoj tuoj įklimpsiu g.gif nu kaip norėčiau sužinoti, ką jis iš tikro apie mane galvoja blush2.gif
Atsakyti