Įkraunama...
Įkraunama...

Kada mažiukai pradėjo glaustytis?

mano tai nemėgsta meilintis, gal kad vyr lyties?
Atsakyti
maniškis apsikabina,prisiglaudžia nuo 6mėn. thumbup.gif kai pats nori o kai aš noriu tai būna pabėga bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pupa glaustosi mazdaug nuo 8 men. labai smagu kai mazos rankytes tave apkabina wub.gif o kai as ja, nei is sio nei is to, bandau apkabint tai labai nepatenkinta buna biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif musiske irgi glaustosi visada pries miegeli,labai svelni ir tikra mergyte,labai megsta svelnuma smile.gif
Atsakyti
mano mazius tai pagal nuotaikas,kartais tai labai svelnutis,glaustosi kaip katinukas,o kartais tai niekaip neprisiglausi tuoj cypt pradeda.

mokomes mamytei buciuka duot biggrin.gif

kol kas tik mamytei...
Atsakyti
Na mano mazuliui dar tik 2 men., bet geriausiai miega tik man arba teciui ant krutines. Beje pasutinem dienom pastebejau, kad mazulis jau bando mane apkabinti, tai rankyte ant papuko padeda, tai ranka uz rieso prilaiko, kai nesu. ir ne siaip su kumstuku, o su delniuku, ir dar pirstukus taip gana prispaudes, vakar net suznybo kai keliau- isikabinti bande (iki siol tik i marskinius isikabindavo) bigsmile.gif
Atsakyti
mazuliukas pradejo stipriai prisiglausti..apkabinti..galvyte padeti ant petuko apie 7men...tai buvo taip staiga...bet labai malonu ir gera wub.gif
Atsakyti
Kada mažiukas pradėjo glaustis, tiksliai neužfiksavau, tačiau aštuonių mėnesiukų tikrai prisiglausdavo. Dabar jam 10 mėn., tai moka priėjęs prisiglausti ir galvytę padėti ant kojos (kai sėdžiu), ale moka ir apmušti, jei kas negerai ax.gif
Atsakyti
Mano princesei jau 9men. ir ji visai neseniai pradejo glaustytis wub.gif Sedziu kur nors,ji prisliauzia,atsistoja ir padeda galvyte man ant keliu wub.gif Tokia meilute jau darosi wub.gif
Atsakyti
Nuo 10 men. pradejo glaustis smile.gif , bet 'myliu myliu' dar nedaro schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų mažasis aštuntą mėnesį pradėjo glaustytis kaip katinėlis wub.gif Švelniai prideda rankytes prie veido ir priglaudžia savo galvytę, kai taip daro broliukui, taip gražu žiūrėti ax.gif
Mokinamės duoti butuką, bet po kol kas nieko, reikia patiems pasiimti kas nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Maziuke nuo 5 men. pradejo taip svelniai galvyte priglausti.
Atsakyti