Įkraunama...
Įkraunama...

Kada mažiukai pradėjo glaustytis?

QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 10 06, 20:36)
Mane mazylepardejoapkabinti ar mylu mylu daryti nuo 5-6 men,nepamirstair plaukuciu mano pamyluoti 4u.gif

Mao panašiu laiku, tik anksčiau pradėjo prisitraukt ir įsisiurbt į lūpas biggrin.gif apkabina ir tėtį, bet laižiaką duoda tik man biggrin.gif
Atsakyti
Nuo 5 mėn biggrin.gif
Atsakyti
Musu nuo kokiu 9men. pradejo glaustis wub.gif aip smagu ir nuotaika pakyla, kai tavo angeliukas taip svelniai prisiglaudzia smile.gif
Atsakyti
Mano caca kaklą apsikabina įsikniaubia į petį ir darom mylu mylu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mums jau 8,5 men, bet dar nedarom "myliu myliu" oj kaip laukiu biggrin.gif
Atsakyti
mums 10men kartais padaro man mylu mylu bet daugiau daro vaikam mylu mylu prirapoja apkabina ir prisiglaudzia wub.gif
Atsakyti
Nuo 5,5 mėn. kartais maniškis taip švelniai galvytę priglaudžia ir pats užsimerkia wub.gif Ir rankutėm liečia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilytej: 22 gegužės 2009 - 10:14
laukiu nesulaukiu kada ir mano mazylis prades glaustytis wub.gif dabar tik sypsenele padovanoja 4u.gif
Atsakyti
maniskis nuo 9 menesiu pradejo glaustis ir mylu mylu daryt wub.gif
Atsakyti
Mums 7.5 men, geriausiai is visu cacu, ate ate, katu katu mokam rodyt, kad norim apapa, issilenkia visas ir rankytes tiesia wub.gif susileidziu ir imu ant ranku. O jau ant ranku reikia ziuret i pasauli, dometis, nors kartais taip idemiai ziuri i veida, ima liest rankytem, glostyt. Smagiausia, kad kartais sededamas ant keliu prisiglaudzia soniuku ar nugaryte ir sedi ramiai, tai atrodo, kad valandu valandas galim taip sedet smile.gif O mylu mylu dar mokomes, nors buckius jau duodam ax.gif
Atsakyti
gal nuo 7-to menesiuko, taip graziai priglaudzia galvyte, taip smagu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
mano sunelis bucki duoda jau nuo 6 men, glaustytis irgi panasiai pradejo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti