Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 30, 18:37)
O man abu negraziai atrode...... tongue.gif

drinks_cheers.gif man irgi nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2007 09 30, 17:36)
drinks_cheers.gif aha, graži, turbūt kokio dizainerio kurpta  g.gif

Taigi rase straipsnyje kad siuvo R.Piekautaite smile.gif
Atsakyti
Duonėlos nuotaka nepatiko schmoll.gif ir esu prieš pilkus kostiumus apskritai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 09 30, 22:32)
Taigi rase straipsnyje kad siuvo R.Piekautaite  smile.gif

Tai dabar jau žinau, o prieš tai tik fotkes pažiūrėjau, straipsnio neskaičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamela Anderson vėl išteka doh.gif doh.gif

Pranešamas, kad Aktorė Pamela Anderson ir pokerio lošėjas Rickas Salomonas šeštadienį Las Vege gavo vedybų licenciją, rašo hollywood.com. „Gelbėtojų“ žvaigždė ir R. Salomonas nebuvo oficialiai pareiškę, kad artimai draugauja. Tačiau naujausiame interviu su pokalbių šou vedėja Ellen DeGeneres P. Anderson papasakojo, jog įsimylėjo pokerio žaidėją, kuris pasisiūlė apmokėti jos 250 tūkst. dolerių azatinių žaidimų skolą mainais už sekso naktį.

Tuomet P. Anderson atsisakė išduoti jo vardą, tačiau prisipažino, kad galiausiai pasidavė turtingo gerbėjo maldavimams: „Tai pavyko, ir man tai patiko… Aš apmokėjau pokerio skolas suteikusi seksualines paslaugas ir įsimylėjau. Tai taip romantiška.“

Dviejų vaikų mama P. Anderson jau buvo du kartus ištekėjusi: už „Motley Crue“ būgnininko Tommy Lee ir už Kido Rocko.
Atsakyti
Dar viena Linos is Mango nuotraukyte
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 10 02, 15:16)
Dar viena Linos is Mango nuotraukyte
user posted image

Man suknele labai grazi.. 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums Valinskai? Cia ju santuokos 20-sis jubiliejus.
http://www.redakcija...article&id=3000 Daugiau nuotrauku zurnale, labai juokingai jie pries tuos 20 metu arode, mes gal irgi taip pat atrodysim, kai tokio jubiliejaus sulauksim. O per pati jubilieju Inga kaip tikra jaunoji, atrodo jaunatviskai smile.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbaa: 05 spalio 2007 - 15:06
QUOTE(Simbaa @ 2007 10 05, 16:23)
O kaip jums Valinskai? Cia ju santuokos 20-sis jubiliejus.
http://www.redakcija...article&id=3000 Daugiau nuotrauku zurnale, labai juokingai jie pries tuos 20 metu arode, mes gal irgi taip pat atrodysim, kai tokio jubiliejaus sulauksim. O per pati jubilieju Inga kaip tikra jaunoji, atrodo jaunatviskai smile.gif

Na, pries 10 metu man sukne grazesne jos buvo, tokia sexy, o dabar - nekas...
Ai, man tai labai juokingai skamba, kai sakoma, kad "esame labai liberalus seimos klausimais" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei jau gyvenimas privercia pro akis ziureti i kito elgesi, arba pats prisidirbi, tai tik tada tokie pasisakymai galimi.... Graudu schmoll.gif schmoll.gif Nenoreciau taip... nenoreciau tokios laimes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 10 08, 13:39)
Ai, man tai labai juokingai skamba, kai sakoma, kad "esame labai liberalus seimos klausimais" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jei jau gyvenimas privercia pro akis ziureti i kito elgesi, arba pats prisidirbi, tai tik tada tokie pasisakymai galimi....

va va, paskaicius zurnale pagalvojau ta pati... tikrai kad matyt ju gyvenime yra tokiu dalyku, su kuriais jie buvo priversti susitaikyti ir del to tapo "liberalus seimos klausimais", nes priesingu atveju butu issiskyre. g.gif nes kai nera del ko buti liberaliu, tai paprastai ir nebuni, ypac kas liecia seima, nes dazniausiai seima zmonems - vertybe...
Atsakyti
Atejo ruduo ir vestuviu metas baigesi... verysad.gif o taip noretusi paziopsot...
Atsakyti