Tik nežinantys sieja su palaidu gyvenimo būdu,narkotikais,todėl kai mums nustatė kad esam nešiotojai,rekomendavo niekam to nesakyti,na gydytojai ir darbas jei,reikia atsargumo neįeina į tą skaičių
QUOTE(zorka @ 2014 02 13, 17:32)
Oi dar neee... Dar tik kraują tirs.Šiandien pridaviau gal kokius 6 buteliukus, sumokėjau beveik 98 Lt. Kovo 10 d. važiuosiu atsakymų.
O kodel mokate uz tyrimus?

QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 13, 21:40)
Na aš negaliu derėtis su gydytoja... Pasakė kad keli tyrimai mokami, kiti nemokami, tai ir darau ko reik, kad tik viską kuo tiksliau nustatytų...

QUOTE(zorka @ 2014 02 13, 21:06)
Na aš negaliu derėtis su gydytoja... Pasakė kad keli tyrimai mokami, kiti nemokami, tai ir darau ko reik, kad tik viską kuo tiksliau nustatytų... 

Ne, na tai be abejo su gydytojais nepasiginčysi.Ale sakau,kad skirtingai ,kaip yra.

QUOTE(zorka @ 2014 02 13, 19:46)
kaip supratau tai nustatė pagal skaičius iš kraujo tyrimo.... Ji nesakė tiksliai metų, tik tai kad jau senai- 15-20 metų...
Aš tai dar negaliu susitaikyti... Bando šeima prablaškyti nuotaiką ir guosti, palaikyti, bet matyt reik daugiau laiko. Man žiauriai skaudu ir liūdna.
Na pas mane labai daug buvo visokių mažesnių ar didesnių operacijų, tad net neįsivaizduoju kur... Tik tiksliai žinau kad gyvenime narkotikų nemačius, jokių tatuiruočių nesidarius, net ausys pas mane nepradurtos... O su gydytoja kalbėjau, kad tai su narkotikais siejama liga. Tai ji pasakė- visiška nesąmonė. Dauguma sergančiųjų padorūs ir tvarkingi žmonės nieko bendro neturintys su narkotikais.
Aš tai dar negaliu susitaikyti... Bando šeima prablaškyti nuotaiką ir guosti, palaikyti, bet matyt reik daugiau laiko. Man žiauriai skaudu ir liūdna.
Na pas mane labai daug buvo visokių mažesnių ar didesnių operacijų, tad net neįsivaizduoju kur... Tik tiksliai žinau kad gyvenime narkotikų nemačius, jokių tatuiruočių nesidarius, net ausys pas mane nepradurtos... O su gydytoja kalbėjau, kad tai su narkotikais siejama liga. Tai ji pasakė- visiška nesąmonė. Dauguma sergančiųjų padorūs ir tvarkingi žmonės nieko bendro neturintys su narkotikais.
Labukas, as patarciau atsipalaiduoti kazkaip,nes dar ir vaistukai lenks i depresija,agresija.Pasiskaityk vaistu salutini poveiki,net keista kaip viskas pildosi,ypac niezulys.
Labutis visoms
Na kaip tu, Uogele? Kaip savijauta?
Mano vyras ir sesuo pasidarė kraujo tyrimus dėl fermentų- viskas gerai
reiškia vyro neužkrėčiau per 11 metų
O sesuo tai tyrėsi dėl šventos ramybės, nes gimdė 1991 metais... Tai maža ką.... Ačiū D abu sveiki

QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 13, 17:38)
Dar nepradejau,leido ramiai atšvesti Valentina,o jau nuo pirmadienio pradesiu gerti ir badytis.

QUOTE(zorka @ 2014 02 25, 13:39)
Labutis visoms
reiškia vyro neužkrėčiau per 11 metų
O sesuo tai tyrėsi dėl šventos ramybės, nes gimdė 1991 metais... Tai maža ką.... Ačiū D abu sveiki 

Nuo geriamu vaistu dar nejaučiu jokiu pašaliniu poveikiu.O vat nuo leidžiamo interferono,tai buvo nekaip.

Aš savo vyro irgi neužkrečiau ačiū Dievui.

QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 25, 17:03)
Vargšelė

QUOTE(zorka @ 2014 02 25, 16:52)
Vargšelė
Laikykis
O kaip dažnai turi leisti tuos vaistus? Kaži, gal vėliau organizmas lengviau reaguos į juos?
Gerai būtų ane? 

Bent,kaip gydytojas sake,čia pirmi kartai tokie baisoki,paskui turi organizmas priprasti ir nebereguoti.
Leidžiuosi viena karta i savaite.
O geriu,tai kasdien ryte ir vakare.

QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 25, 17:53)
Bent,kaip gydytojas sake,čia pirmi kartai tokie baisoki,paskui turi organizmas priprasti ir nebereguoti.
Oooo, tai gerai kad bent viltis yra... Laikykis Uogele- laikau kumščius už tave, kad lengviau tau būtų

QUOTE(zorka @ 2014 02 25, 17:14)
Oooo, tai gerai kad bent viltis yra... Laikykis Uogele- laikau kumščius už tave, kad lengviau tau būtų

Nieko išgyvensim,mes moteros-stiprios.

Siandien per 5 gydymosi men. pasiemiau biuleteni.Jauciuosi s...,Kazkokia pasiklydusi erdveje.Maniau taip gerai gydymas ir praeis,bet interferonas sukloste savaip.Man kuo toliau tuo blogiau.Kitiems kiek zinau,pradzia buna sunki,o man atvirksciai.Fuu,kaip cia iskenteti...Jau ir asarele reikia ,nereikia byra.