Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

Tik nežinantys sieja su palaidu gyvenimo būdu,narkotikais,todėl kai mums nustatė kad esam nešiotojai,rekomendavo niekam to nesakyti,na gydytojai ir darbas jei,reikia atsargumo neįeina į tą skaičių
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 02 13, 17:32)
Oi dar neee... Dar tik kraują tirs.Šiandien pridaviau gal kokius 6 buteliukus, sumokėjau beveik 98 Lt. Kovo 10 d. važiuosiu atsakymų.

O kodel mokate uz tyrimus? g.gif Nes man kiek eme niekada nemokejau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 13, 21:40)
O kodel mokate uz tyrimus? g.gif Nes man kiek eme niekada nemokejau... g.gif

Na aš negaliu derėtis su gydytoja... Pasakė kad keli tyrimai mokami, kiti nemokami, tai ir darau ko reik, kad tik viską kuo tiksliau nustatytų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 02 13, 21:06)
Na aš negaliu derėtis su gydytoja... Pasakė kad keli tyrimai mokami, kiti nemokami, tai ir darau ko reik, kad tik viską kuo tiksliau nustatytų...  unsure.gif

Ne, na tai be abejo su gydytojais nepasiginčysi.Ale sakau,kad skirtingai ,kaip yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 02 13, 19:46)
kaip supratau tai nustatė pagal skaičius iš kraujo tyrimo.... Ji nesakė tiksliai metų, tik tai kad jau senai- 15-20 metų...

Aš tai dar negaliu susitaikyti... Bando šeima prablaškyti nuotaiką ir guosti, palaikyti, bet matyt reik daugiau laiko. Man žiauriai skaudu ir liūdna.

Na pas mane labai daug buvo visokių mažesnių ar didesnių operacijų, tad net neįsivaizduoju kur... Tik tiksliai žinau kad gyvenime narkotikų nemačius, jokių tatuiruočių nesidarius, net ausys pas mane nepradurtos... O su gydytoja kalbėjau, kad tai su narkotikais siejama liga. Tai ji pasakė- visiška nesąmonė. Dauguma sergančiųjų padorūs ir tvarkingi žmonės nieko bendro neturintys su narkotikais.

Labukas, as patarciau atsipalaiduoti kazkaip,nes dar ir vaistukai lenks i depresija,agresija.Pasiskaityk vaistu salutini poveiki,net keista kaip viskas pildosi,ypac niezulys.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 13, 17:38)
Dar nepradejau,leido ramiai atšvesti Valentina,o jau nuo pirmadienio pradesiu gerti ir badytis. verysad.gif

Na kaip tu, Uogele? Kaip savijauta? 4u.gif

Mano vyras ir sesuo pasidarė kraujo tyrimus dėl fermentų- viskas gerai smile.gif reiškia vyro neužkrėčiau per 11 metų smile.gif O sesuo tai tyrėsi dėl šventos ramybės, nes gimdė 1991 metais... Tai maža ką.... Ačiū D abu sveiki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorka: 25 vasario 2014 - 13:46
QUOTE(zorka @ 2014 02 25, 13:39)
Labutis visoms  4u.gif

Na kaip tu, Uogele? Kaip savijauta? 4u.gif

Mano vyras ir sesuo pasidarė kraujo tyrimus dėl fermentų- viskas gerai  smile.gif  reiškia vyro neužkrėčiau per 11 metų  smile.gif O sesuo tai tyrėsi dėl šventos ramybės, nes gimdė 1991 metais... Tai maža ką.... Ačiū D abu sveiki  wub.gif

Nuo geriamu vaistu dar nejaučiu jokiu pašaliniu poveikiu.O vat nuo leidžiamo interferono,tai buvo nekaip. unsure.gif Temperatura pirma diena 38,5-39,nekilau beveik iš lovos,galva labai skaudejo,antra diena- visa diena nieko ,maža temperatura ,vakare vel kilo iki 38.Šiandien 3 diena,tai visai nieka,vakare neaišku kaip bus.

Aš savo vyro irgi neužkrečiau ačiū Dievui. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 25 vasario 2014 - 16:04
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 25, 17:03)
O vat nuo leidžiamo interferono,tai buvo nekaip. unsure.gif

Vargšelė verysad.gif Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kaip dažnai turi leisti tuos vaistus? Kaži, gal vėliau organizmas lengviau reaguos į juos? g.gif Gerai būtų ane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 02 25, 16:52)
Vargšelė  verysad.gif  Laikykis  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O kaip dažnai turi leisti tuos vaistus? Kaži, gal vėliau organizmas lengviau reaguos į juos?  g.gif Gerai būtų ane?  blush2.gif

Bent,kaip gydytojas sake,čia pirmi kartai tokie baisoki,paskui turi organizmas priprasti ir nebereguoti.
Leidžiuosi viena karta i savaite.
O geriu,tai kasdien ryte ir vakare. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 25, 17:53)
Bent,kaip gydytojas sake,čia pirmi kartai tokie baisoki,paskui turi organizmas priprasti ir nebereguoti.

Oooo, tai gerai kad bent viltis yra... Laikykis Uogele- laikau kumščius už tave, kad lengviau tau būtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 02 25, 17:14)
Oooo, tai gerai kad bent viltis yra... Laikykis Uogele- laikau kumščius už tave, kad lengviau tau būtų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nieko išgyvensim,mes moteros-stiprios. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien per 5 gydymosi men. pasiemiau biuleteni.Jauciuosi s...,Kazkokia pasiklydusi erdveje.Maniau taip gerai gydymas ir praeis,bet interferonas sukloste savaip.Man kuo toliau tuo blogiau.Kitiems kiek zinau,pradzia buna sunki,o man atvirksciai.Fuu,kaip cia iskenteti...Jau ir asarele reikia ,nereikia byra.
Atsakyti