žiūriu čia visi taip intensyviai reiškia savo nuomone tai parašysiu ir aš
na mes neturim lovos, bet turim didelį čiužinį, lova bus vėliau:) ir tikrai pasakysiu kad man vietos tikrai kartais pritrūksta, ne todėl kad per mažas čiužinys, o todėl kad maniškis taip įsijaučia, taip glaudžias prie manes, kad aš vos iš lovos nekrentu:) taip kad, manau kad didelė lova tikrai negadina santykiu. jeig jie geri ir mylit vienas kitą tai jokia lova negali tų santykių sugadinti:)

pas mus gana plati lova, bet kai miegame trise tai kartais buna per maza, kai mazius isiplecia

anksčiau miegodavom ant sofos ir buvo labai gerai, bat dabar nusipirkom čiužinį dviguli, tai niekas manes nenuvarytu ant sofos. Nebent iš bėdos kurnors svečiuose.
O santykiai tikrai nepablogėjo, sakyčiau gal net pagerėjo, daugiau vietos kitiems reikaliukams.
O santykiai tikrai nepablogėjo, sakyčiau gal net pagerėjo, daugiau vietos kitiems reikaliukams.

taaaaip, plati didelė šeimyninė lova... mano svajonė. vis žadam tokią įsigyti...
tik tokia ir turi būti lova...

na, mes miegam placioj 140*200, bet ten ne grynai LOVA, o sofa..
kai nusipirksim buta, pirmas pirkiys bus didele plati lova
kai nusipirksim buta, pirmas pirkiys bus didele plati lova

Mes ką tik pasidarėme lovą 160x200 ir mums ji labai didelė, kadangi mūsų miegamasis tik 12kv., tai ji užimą daugiau nei puse kambario. Dar dėl to tokia didelė, nes yra iš gryno medžio ir labai masyvios konstrukcijos.
Galvojome iš pat pradžių apie 2X2, bet kaip pamatėme, tai nusprendėme, jog tokios mums dar negreit reikės.
Galvojome iš pat pradžių apie 2X2, bet kaip pamatėme, tai nusprendėme, jog tokios mums dar negreit reikės.

Pas mus tai 200x200 tai
bet pradžioj miegojome 1,10 pločio, tai nekas

bet pradžioj miegojome 1,10 pločio, tai nekas

QUOTE(Faina @ 2005 06 18, 16:32)
Sutinku,musu lova tikrai labai plati 200x200,isigijome ja visai nesenai,bet jokio santykiu pablogejimo nepastebejau.Atsirado daugiau erves miegui ir zaidimams 
QUOTE(asilisa @ 2005 06 21, 10:31)
Sutinku,musu lova tikrai labai plati 200x200,isigijome ja visai nesenai,bet jokio santykiu pablogejimo nepastebejau.Atsirado daugiau erves miegui ir zaidimams 

Mūsiškė kažkur 190x200. tokia super, nes joje mes ne tik gerai išsimiegam, bet ir tiek erdvės, kad po antklodėmis žaidžiam slėpynių

Gal nuskambes banaliai, bet pirmiausia plati ir patogi lova padeda issimiegoti...