Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

QUOTE(Kontaktas @ 2009 07 10, 01:59)
Plati lova miegamajam
išsitiest yr kur brangiajam
tegu bus jam taip patogu
kaip man buvo po jo "stogu"

nesupykit moteriškės
liejas rimas kaip iš pypkės
niekaip aš nepavargstu
nes šią naktį MES kartu...
drinks_cheers.gif

suuuuper....
išduokit paslaptį, ką geriat, kad taip gerai eiliuojasi? bigsmile.gif begsiu ir aš pirkti, kol dar lariokas iki dešimtos parduoda biggrin.gif
Atsakyti
Man plati lova - visų pirma ramaus miego garantas, nereikia kovoti dėl teritorijos thumbup.gif
Atsakyti
Kai draugavom, pirma menesi nakvodavom pas ji, ten buvo tokia pusantrine lovyte, taip gera budavo miegoti apsikabinus (kitaip nelabai vietos budavo lotuliukas.gif ), bet atsikraustem pas mane, kur didele lova - ir vel gera smile.gif paisdykaujam, pasimyluojam, tada galim ramiai miegoti, nejausdami kaip vienas ar kitas vartosi, ir gali sketaliotis kiek nori:) na is pradziu budavo sunkumu rasti vyra lovoj tokioj didelej, bet greit ipratom thumbup.gif
Atsakyti
pas mus gana plati 180*200 ir dar platesnes noretumem, labai patogu
Atsakyti
Miegas atskirose lovose ilgina santuoką
Didžiojoje Britanijoje septynios šeimos iš šimto išsiskiria dėl to, kad miegas vienoje lovoje neigiamai veikia jų santykius, rašoma dienraštyje „La Repubblica“.

Anot psichologų, miegas atskiruose kambariuose sąlygoja geresnę nuotaiką, darbingumą ir teigiamai veikia šeimyninį gyvenimą. Tokį naktinio poilsio būdą patariama rinktis santuokai kritiniais laikotarpiais, nes tai didina seksualinį troškimą. Tačiau čia taip pat reikia išlaikyti pusiausvyrą.

„Svarbu nustatyti optimalią distanciją. Jei pernelyg nutolsite vienas nuo kito, gali kilti mintis, kad geriau yra ne tik miegoti, bet ir gyventi vienam“, - sako psichoterapeutas Rafaelis Morellis.

Britanijoje atskirus miegamuosius turi kas penkta pora, rodo lovas ir čiužinius gaminančios kompanijos „Silentnight“ atliktas tyrimas. JAV „National Sleep Foundation“ duomenimis, 23 proc. šalies sutuoktinių porų miega atskiruose kambariuose. Prognozuojama, kad 2015 metais šis skaičius padidės iki 60 proc.
Pastebėta dar viena tendencija: pirkdami ar statydami namą sutuoktiniai vis dažniau linkę vardan dar vieno miegamojo atsisakyti erdvesnės svetainės ar virtuvės.
Atsakyti
lova musu didele dar du tiptu lotuliukas.gif man gerai pailsiu jei yra noras tikrai randam vienas kita tongue.gif
Atsakyti
Dievinu savo placia miegamojjo lova... JI tinka visiems gyvenimo atvejams ir nereikia nervuotis, kad ji per siaura, ar tiesiog kad i ja netelpam, ar kad man asmeniskai nakti reikia daugiau erdves, nes laukiuosi nestuke.gif tai daug miegojimo pozu yra nepatogios. Tad AS UZ PLACIASIAS LOVYTES thumbup.gif
Atsakyti
tik plati lova ir dar atskiros kaldros(abu megejai isisupti siltai biggrin.gif )
realiai man malonu prisiglausti, bet negaliu miegoti,kai mane kas nors apsikabina, mane tai "smaugia"... nebent susirasciau lengva vyra.kurio kuno nejausciau biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus lova plati, patogu ir susiglaudus ir kai norim erdves..
Atsakyti
Kai pasikeitėm baldus ir įsigijom plačią lovą thumbup.gif pagalvojau,kodėl anksčiau to nepadarėm g.gif
Atsakyti
lova plati, atskiros kaldros
kai reikia palendam po viena blush2.gif
Atsakyti
Manau lovos dydis tikrai itakos santykiams neturi... svarbu ne tai kokio dydzio lova, o tai kas joje vyksta blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti