Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Plati lova pats geriausias dalykas kai miegant man prireikia erdves, nes ne visada galiu miegoti prilipusi prie vyro (arba atvirksciai), o kai norisi artumo ir silumos juk visada gali graziai pasisaukti : "brangusis..." ir viskas, beje manasis labai gerai jaucia kada man reikia silumos tad plati lova thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu jooo, kas do per jausmai, kad lovos dydis gali juos paveikti. Musiet lova tokia didelė, kad vyras visą naktį po ją keliais šliaužios, žmonos neranda. Nusipirkit žemėlapį, a kokias signalines lempikes, prie spadnyčios prilebūdikit biggrin.gif
Atsakyti
ner ko eit susipykus miegot ir del atsalusiu santykiu kaltint placia lova biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu nuomonei drinks_cheers.gif , kad lovos plotis neturi įtakos sutuoktinių santykiams. Atvirkščiai, galvoju, kad yra baisiai seksualu miegoti atskiruose kambariuose ir kai ,,norisi šilumos" nepastebėtai įsmukti į vyro lovą, ar prieš jį pasipuikuoti seksualiais apatiniais, ar kai iš ryto vyras paruošia pusryčius, atneša juos į lovą ir viskas baigiasi smileysex.gif ... Mhhhh, einu pas vyrą...
Atsakyti
plati lova... mano svajonė, būtų labai jauku visiems keturiems, nes dabar, kai savaitgalio paryčiais į mūsų sofkutę " atsigrūda" abi atžalos, tėtukui tenka keltis...
o šiaip jau meilei jokios "platumos" ne riba...
Atsakyti
mano manymu jei zmones myli vienas kita, tai kaip plati lova gali juos skirti biggrin.gif lygiai taip pat kaip ir siaura lova negali suartinti tu, kurie tiesiog nemyli vienas kito smile.gif
Atsakyti
Plati lova miegamajame pats geriausias dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As turiu kazkokia ale "...fobija", man butina erdve lovoje, maniskis net apkabines manes negali miegot, per sunki man jo ranka doh.gif

Jei jau kalba eina apie susipykimus, tai tiek siauroj tiek placioj taikaisi arba ne, priklausomai nuo susipykimo laipsnio biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(change @ 2010 02 26, 14:57)
mano manymu jei zmones myli vienas kita, tai kaip plati lova gali juos skirti  biggrin.gif lygiai taip pat kaip ir siaura lova negali suartinti tu, kurie tiesiog nemyli vienas kito  smile.gif

Visiškai pritariu thumbup.gif . Mūsų lovos plotis 2,20, bet tikrai greit randam vienas kitą, kai norim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 03 08, 15:48)
Visiškai pritariu thumbup.gif . Mūsų lovos plotis 2,20, bet tikrai greit randam vienas kitą, kai norim biggrin.gif

wow, kaip noreciau 2,2m .... pas mus 1,8m lova, tai kaiptik vakar tryse sugriuve juokemes, kad dar viena laisvai i lova priimtume ir miegot gerai butu biggrin.gif vyras vistiek prisispaudes miega, tai puse lovos laisva visad buna biggrin.gif
Atsakyti
Na tikrai noreciau placios lovos miegajame,nes manau tai butu tikrai patogiau ;> siauroj lovytej tikrai nepatogu miegoti.
Atsakyti
Pirkom plačią, kad būtų erdviau miegoti, o kai reikia vyras prie manęs prilipęs miega doh.gif Užtektų ir kokios 1,40cm biggrin.gif
Ateityje keisim į siauresnę, o tai plati tik vietą užima, o naudos 0 lotuliukas.gif
Atsakyti
plati lova - geriausias budas gerai issimiegoti smile.gif nemanau kad lovos platumas turi itakos blogiems santykiams smile.gif
Atsakyti