Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Pas mus taip pat - lova labai plaaaati smile.gif nereikia kariauti dėl erdvės, nes jos pakankamai, ir anklodės atskiros, bet tai netrukdo susiglausti po viena kai norim tongue.gif
Nors labai malonu ir jauku užmigti apsikabinus, bet taip išmiegot visą naktį nei už ką, vis tiek susirangau atskirai, nes man ardvės reikia miegant biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai jokio skirtumo manau biggrin.gif g.gif Ar plati, ar siaura, ar ant grindų reikia miegoti, jei myli tą su kuo miegi, tiks betkas biggrin.gif wub.gif Beto, man taipogi geriau didelė ir plati lova, nes užmiegam apsikabinę, o jau naktį, abu į atskiras puses, nes aš mėgstu miegoti susirietusi į kamuoliuką, o MB išsižergęs doh.gif biggrin.gif ( nežinojau kaip gražiau išsireikšti ) biggrin.gif ax.gif , taigi, vietos reikia daug mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik plati lova.As uz patoguma blush2.gif O kai reikia greitai susirandame vienas kita smile.gif
Atsakyti
Noriu plačios lovos! unsure.gif Nors ir žinau, kad ryte atsibusčiau prispausta prie lovos krašto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dvija @ 2010 02 10, 19:25)
Tik plati lova.As uz patoguma blush2.gif O kai reikia greitai susirandame vienas kita smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi patinka
Atsakyti
Nematau jokiu minusu placiai lovai. Meiles zaidimams vietos kiek nori wub.gif issimiegoti taip pat. Ant 90 cm plocio kusetes gali miegoti, kai dar meiles euforijoj esi. Tada apskritai dzin, kur nulusi, svarbu mylimo zmogaus apkabinta. Bet ne 10-40 metu kas nakti. Nuprotet galima. biggrin.gif Gera miego kokybe itakoja viska: sveikata, nuotaika, potrauki myletis, grozi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hegesihora: 11 vasario 2010 - 09:57
As tik uz viena placia ir patogia lovyte thumbup.gif O atskiros lovos man nepatinka (zinau, yra zmoniu,kad miega atskirose lovose). Kazkaip... cia buna kad per diena nesusitinki, o jei dar i atskiras lovas - nesusitiktum visai per para blush2.gif ax.gif
Zodziu - tik plati ir patogi lova laimingam seimyniniam gyvenimui mirksiukas.gif
Atsakyti
As manau, kad siuo atveju reikia ziureti tik i patoguma, o lovos dydis itakos poros jausmams neturi. Kadangi didesneje lovoje geriau issimiegoti, visuomet manau geriau rinktis tokia. O jeigu noresis prisiglausti, tai galima padaryti ir didziausioje lovoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 02 11, 08:55)
Nematau jokiu minusu placiai lovai. Meiles zaidimams vietos kiek nori  wub.gif  issimiegoti taip pat. Ant 90 cm plocio kusetes gali miegoti, kai dar meiles euforijoj esi. Tada apskritai dzin, kur nulusi, svarbu mylimo zmogaus apkabinta. Bet ne 10-40 metu kas nakti. Nuprotet galima. biggrin.gif Gera miego kokybe itakoja viska: sveikata, nuotaika, potrauki myletis, grozi.

Nera ko ir pridurti - man plati lova reiskia gera kokybiska poilsi, o kai pailsejes, tai ir visa kita gerai sekasi.
Atsakyti
plati lova ir naktiniai zaidimai tai tiesiog yra du neatskiriami dalykai fantastika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif paskaitinejau ir galvoju kaip zmonem gali buti perplati? vien poilsis geresnis negu miedot ant kokios kusetes.... o jei manot kad del dideles lovos galit atitolt vienas nuo kito tai tik kaskoks mitas lotuliukas.gif tik plati lova biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 15 vasario 2010 - 20:14

aisku geriau plati plati lova wub.gif ir kai prisiglaudzia zinai, kad tikrai ne del to, jog lova siaura..
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2010 02 12, 12:11)
aisku geriau plati plati lova  wub.gif  ir kai prisiglaudzia zinai, kad tikrai ne del to, jog lova siaura..

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti