Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Kažkada labai seniai miegodavom ir ant 1,0 m pločio lovos ir būdavo thumbup.gif Vėliau miegojom ant sofkutės. Tai buvo nelabai kas, nes trukdė per sofos vidurį esantis plyšys. Dabar miegam ant 1,20 m pločio lovos. Abu išsimiegam super thumbup.gif , bet kartais vyro pasigendu schmoll.gif Jei pakeisim į platesnę tai naktį išvis nesusitiksim g.gif Aš už vidutinio dydžio lovą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na kai mes su vyru draugavom dar, tai mums svarbiausia buvo kur atsigulti, galejome ant pacios saiuriausios svarbu salia. tongue.gif Bet dabar labai patenkinta placia lovyte, nors vyras pas mane miega mano puseje dazniausiai, nes negali uzmigti neapsikabines. tongue.gif Jau nekalbu del kaldru, nes pas mes miegam po viena. Man nelabai patinka, nes reikia taikytis, bet jis kitaip negali tongue.gif
Atsakyti
Aš tai žinau tik vieną dalyką, kad jei aš miegočiau su vyru po viena anklode tai aš tada anklodės visai neturėčiau. Jis per miegus kai verčiasi nuo vieno šono ant kito tai anklodė jam lieka tarp kojų, o man kaip ir visai kaldros nelieka. O šiaip tai mano vyras yra labai aukštas ir nemažai sveria, tai mūsų net čiuziniai yra skirtingi jo ortopedinis su pakietinimais ( kai buvom nupirke paprastą tai sugulėjo per puse metų), o mano pritaikytas mano poreikiams tai galima sakyti, kad mes atskiros respublikos, bet nežiūrint į tai, po bendrų 13 gyvenimo kartu mes vis dar turim gerą reguliarų seksą.
Atsakyti
Plati lova,bet po vienu užklotu tongue.gif Būtinai.
Atsakyti
As tik UZ placia lova, bet kur ju gauti? Parduotuvese paprastai 160*200 ir sako jog kitokiu negamina cry.gif o tie venetai kur buna placios 220*220, tai man dizainas schmoll.gif Turbut tex pas kazka privaciai uzsakineti... g.gif
Atsakyti
As uz vidutinio plocio lova ir butinai gera ciuzini! Dabar miegam 140x200 (didesne i kambari netilptu), po viena didele antklode, tai vietos pilnai uztenka ax.gif Na, gal kai vaikuti turesime, mazokai bus? g.gif Bet istikruju placiai miegoti - kaifas! Seniau miegojom ant sofkutes tokios, 1,10 plocio, tai budavo ir apsistundydavom, ir del antklodes mazos pakovodavom, ir vienas kita, susirietusius i kamuoliuka, greit istiesindavom laugh.gif
Ir lateksiniu ciuziniu atsidziaugt negaliu! Ir smagu, kad nesijaucia, kai kitas vartosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lape Snape: 15 rugsėjo 2005 - 09:59
Paradoksas ar kas cia,bet kai isikraustem i nauja buta su laaaabai placia lova,tai santykiai visiskai atsalo angel_sadangel.gif ir nerandi vienas kito schmoll.gif ,o kai guledavom siaurutej lovytej ir nors po atskirom kaldrom,bet silumos uztekdavo wub.gif
Atsakyti
Va pas mus miegamajame stovi 165*220 lova...
Tai mes uzimame jos tik puse...
Ji perdidele...Tai dažniausiai miegam salione ant sofos...Ji siauresne 110*220
Tai kažkaip ir jaukiau ir šilčiau...Aš negaliu užmikt jei jis manes neapsikabina...O miegamojo lovoje dažnai pabundame vienas nuo kito nutole...
Kai miegam miegamajame tai puse lovos užima mūsų šuo...
Jis turi savo puse ir savo adijala...kad ant paklodes nemiegotu...
Žinoma miegame po viena anklode, tai dar labiau suartina...
Atsakyti
Pas tėvus turiu savo kambariuką, kuriam stovi didziulė lova 2m x2 m(močiutės palikimas).Kartais tenka ten nakvot. Tai žinokit tikrai pametam vienas kitą... O jie miegu viena, tai visą naktį keliauju ratais. Kartais ryte ant pagalvės kojytes galima rasti... biggrin.gif
Atsakyti
Aš tik už plačias lovas thumbup.gif Susiglaudus miegoti galima ir plačioje lovoje mirksiukas.gif O jei jau susipyksti tai lovos plotis čia ne prie ko doh.gif
Atsakyti
MES SU VYRELIU MIEGAM LABAI PLACIOJE LOVOJE, TACIAU VISTIEK DAZNAI MIEGU PRISPAUSTA PRIE SIENOS, schmoll.gif AS TRAUKIUOSI NUO JO , O JIS ARCIAU MANES. wub.gif
Atsakyti
Iš kart kai susituokėm nusipirkom naują plačią lovą , tą tusčia vieta dabar Airutė užpildo, tai visi tris šiltai miegam... thumbup.gif Ir vaikams patinka ant jos žaist ax.gif
Atsakyti