Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Na pas mane tokia situacija: kai turejom sofa lova (plotis isskleidus budavo 114cm), tilpom, issimiegodavom, nors naktimis vis reikdavo kaldra is MB atimti, nes labai jau megdavo visa sau susisniauksti lotuliukas.gif Kaip kaledu dovana pasidovanojom didele, placia lova (plotis 160cm), kaip sakant skersai lovos as pilnai issitiesusi galiu miegoti lotuliukas.gif Tai dabar gaunu pastoviai velniu, kad MB prispaustas prie sienos doh.gif Sako jau lova plati, tai gal buk maloni ir pasitrauk truputuka i viduriuka, kad galeciau as normaliai atsigulti mirksiukas.gif tai va, kiek jis mane bestumtu, as vistiek prikibusi prie jo, kaip lapas prie siknos lotuliukas.gif doh.gif nors lova plati, bet toks vaizdas ryte atsikelus buna, kaip miegotume ant 114cm lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar plati, ar siaura, jokio skirtumo mums blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
man tai labai svarbu ar platus ar siauras ciuzinys:) jei per siauras tai tikrai blogai issimiegu. O tempur tai man tinkamiausias:)
Atsakyti
biggrin.gif Faina tema
Nzn, man tai siek tiek keistai skamba teiginiai, kad lova ant tiek didele, kad su ranka savo antros puse nepasieki g.gif pas mane lova 200*210 tongue.gif jau didesniu sunkokai rasi ir as puikiausiai pasiekiu lovos antraja puse, na aisku ir nemiegam kiekvienas ant savo krastuko tongue.gif
O siaip didele lova vistiek yra komfortas, miegi sau laisvai, kai as dar pasivartyt megeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 06 01, 13:23)
O siaip didele lova vistiek yra komfortas, miegi sau laisvai, kai as dar pasivartyt megeja thumbup.gif

Kas gali but geriau uz didele lova... biggrin.gif
Atsakyti
Aš už didelę o tiksliau plačią lovą 4u.gif
Išsimiegu geriau, o jei reikia vyro šilumos, tai ir prisisklinkti galiu ir apkabinti ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
As tik uz didele... mazoje myletis tas pats kaip masinoje.. nei patogumu, nei pozu ivairoves... Geram sexui turi buti erdves....
Atsakyti
musu irgi didziule, ir labai dziaugiames, nes geriau pailsima, ir erdves yra rolleyes.gif
Atsakyti
Idomus klausimas g.gif Kuo didesne lova tuo geriau, patogiau gi miegoti, mes kai prabundam daznai atsiduriam kituose lovos galuose, patogiai komfortiskai miegoti, miegodamas gali vartaliotis, keisti kuno padeti biggrin.gif
Atsakyti
Plati lova-vadinasi ryte buni pailsejus,atsikeli geros nuotaikos thumbup.gif Jei santykiai byra,tai kad ir ant siauros lentos miegosit,nieko tai neisgelbes ax.gif 4u.gif
Atsakyti
man tai tikrai labiau patinka platesnes lovos, tai galiu atsigulti ir istrizai:)
Atsakyti
Is pradziu tai kankinaus kol pripratau miegoti dviese, bet dabar ir neplacioj lovoj normaliai issimiegu , nesam is tu zmoniu kurie labai per miegus daug vartosi ar skeryciojasi, tai nedaug vietos uztenka smile.gif nors del komforto, rytinio pasivoliojimo neblogai butu ir platesne bigsmile.gif
Atsakyti