Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

manau, kad lova ne esminis dalykas....plati..ar siaura..ar sudedama sofa wink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
nei artina nei skiria, keista tema...
Atsakyti
tikrai prie ko cia ta lova?
Atsakyti
2x2 dormeo memofoam.sportui nelabai,bet issimiegi thumbup.gif ir visa seima telpa.
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2004 01 06, 12:01)
Nemanau, kad galima ką nors rimto pasakyti apie poros santykius pagal tai, kokioje lovoje žmonės miega. Apie finansinę būklę - galbūt wink.gif  Kur ir kaip miegoti, gal labiau priklauso nuo žmogaus įpročių, pomėgių - vieniems patinka erdvė, kiti jos bijo, ir pan. Įsimylėjėliai tikriausiai visi miega susiglaudę ir apsikabinę, tačiau įsimylėjimas visada praeina....
Man įtartinas atrodo tik miegojimas atskiruose kambariuose, ir mano vyras labai prieš tokią praktiką - mes jos nė karto ir neturėjom smile.gif

tikrai smile.gif Vieni mėgsta "susipainioti", kiti "ieškoti" vienas kito biggrin.gif
Atsakyti
Dydis nesvarbu. Svarbiausiai, kad gerai amorizuotusi. biggrin.gif Ir liustroj lempa issukt gali. ax.gif
Atsakyti
Lovos centimetrai visai nieko nereiškia...O platesnėj lovoj taip pat galima pasislinkt vidurio link,galima ateit į svečius,vasarą ne taip karšta....O santykiai...jie visai kitur....jie širdies centre. ax.gif
Atsakyti
na musu lova plati bet meigame kaip vienguleje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2010 05 12, 09:21)
na musu lova plati bet meigame kaip vienguleje thumbup.gif

mūsų taip pat plati,tad užmiegu vienoj,atsibundu kitoj vietoj 4u.gif ir man gerai,tikrai ne per platu.man keista šita tema truputuką. bigsmile.gif
Atsakyti
man tai labai svarbi lova ir koks ciuzinys:)Jei jis greit isigula, tai tikrai blogos kokybes jis ir zinoma, blogai issimiegama. Mes tai miegam ant tempur lovos, tai i kai tik atsugulam tai iki ryto miegam, kaip du angeliukai biggrin.gif 4u.gif o jums svarbi kokybe?na tai yra lovos, ciuzinio prekes zenklas?
Atsakyti
QUOTE(unknow @ 2010 05 25, 14:13)
man tai labai svarbi lova ir koks ciuzinys:)Jei jis greit isigula, tai tikrai blogos kokybes jis ir zinoma, blogai issimiegama. Mes tai miegam ant tempur lovos, tai i kai tik atsugulam tai iki ryto miegam, kaip du angeliukai  biggrin.gif  4u.gif o jums svarbi kokybe?na tai yra lovos, ciuzinio prekes zenklas?

Pardavinėjate čiužinukus?
Atsakyti
na, as nepardavineju ciuzinuku ax.gif tik pirkau salone:)
Atsakyti