Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

beje, jei jau apie inkštirų tirpdymą, tai yra Lietuvoj toks produktas iš Bion (Blackhead/whitehead controller), kuris labai tvirtai žada ištirpdyti po mėnesio. tik nesu to daikto bandžiusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 14 rugsėjo 2007 - 11:06
QUOTE(Veila @ 2007 09 14, 13:01)
beje, jei jau apie inkštirų tirpdymą, tai yra Lietuvoj toks produktas iš Bion (Blackhead/whitehead controller), kuris labai tvirtai žada ištirpdyti po mėnesio. tik nesu to daikto bandžiusi  ax.gif

ir kiek kainuoja? kur pirkti yra?
Papildyta:
as dabar kaip tik skambinau i ta vaistine, nes eiti uzsisakyti laiko nesurandu. zadejo gauti. tai va dabar ziuresim kaip bus. teks apsisarvuoti kantrybe, nes keliu savaiciu begyje tas butu geriausiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 14, 13:44)
Papildyta:
as dabar kaip tik skambinau i ta vaistine, nes eiti uzsisakyti laiko nesurandu. zadejo gauti. tai va dabar ziuresim kaip bus. teks apsisarvuoti kantrybe, nes keliu savaiciu begyje tas butu geriausiu atveju.

Nieko tiek metu laukem, taip pora savaiciu cia praleks kaip keletas dienu mirksiukas.gif
Atsakyti

Bion šiaip profesionali kosmetika, parduotuvėse ji nepardavinėjama. kiek žinau Lietuvoj ją platina tik Kosmedija grožio centras (nesu tikra). Tos priemonės kaina ~100 lt. Kita vertus, ją galima iš ebay atsisiųst. Ką tik pažiūrėjau ~30$ kainuos su siuntimu iš JAV
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 09 12, 11:30)
Visišką tiesą pasakiai drinks_cheers.gif

visiskai tiesa, jei neturit kur savo pinigeliu protingai isleisti, tai tikekite gerai isreklamuota preke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 09 14, 22:46)
visiskai tiesa, jei neturit kur savo pinigeliu protingai isleisti, tai tikekite gerai isreklamuota preke smile.gif

kauke rode gal 3 minutes. pasake tik pora zodziu. net negyre. kur matot reklama? jei koki preparata syki parode per tv jau reklama? tai turbut reikia ikisti i koki toliausia kampa ir uzslaptinti, kad gi nieks nezinoti. jei neturit ka normalaus pasakyti, nerasykit cia. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 09 14, 17:05)
Bion šiaip profesionali kosmetika, parduotuvėse ji nepardavinėjama. kiek žinau Lietuvoj ją platina tik Kosmedija grožio centras (nesu tikra). Tos priemonės kaina ~100 lt. Kita vertus, ją galima iš ebay atsisiųst. Ką tik pažiūrėjau ~30$ kainuos su siuntimu iš JAV

Bet pati dar neišbandei dar jos? g.gif Labai būtų įdomu išgirst atsiliepimus ax.gif
Papildyta:
Papildyta:

Tai kažin jei tu užsisakei tik vieną tą kaukytę ,tai vaistinė ir atsiveš tik vieną ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 15, 16:13)
Bet pati dar neišbandei dar jos? g.gif Labai būtų įdomu išgirst atsiliepimus ax.gif
Papildyta:

Tai kažin jei tu užsisakei tik vieną tą kaukytę ,tai vaistinė ir atsiveš tik vieną ? g.gif

ko gero taip. jie ten nevaziuoja tik del vienos kaukes. jie karta per savaite vaziuoja i rusija prekiu, tai kartu ir atveza.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 15, 15:13)

nea. Aš spėju, kad tai truputį drastiška priemonė, o mano odytė tam jautri tongue.gif

jei įdomu gali va čia pasiskaityt Bion
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 15, 15:32)
ko gero taip. jie ten nevaziuoja tik del vienos kaukes. jie karta per savaite vaziuoja i rusija prekiu, tai kartu ir atveza.

Jei taip lengvai galima tel užsisakyt ,tai bandysiu vėliau ir aš ,o tu kainos neklausei ,ar jie sužino tik gavę ?
Papildyta:
QUOTE(Veila @ 2007 09 15, 17:30)
nea. Aš spėju, kad tai truputį drastiška priemonė, o mano odytė tam jautri  tongue.gif 

jei įdomu gali va čia pasiskaityt Bion

Mano irgi jautri ,bet gal reik bandyt tik ant inkštiruotų vietų -nosies ,barzdos? Jos nėra tokios ypatingai jautrios ,kaip pvz. skruostai mano ax.gif
Paklausinėsiu prie progos kokios kosmetologės ,gal dar ką papasakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 16, 00:06)
Jei taip lengvai galima tel užsisakyt ,tai bandysiu vėliau ir aš ,o tu kainos neklausei ,ar jie sužino tik gavę ?
Papildyta:

Mano irgi jautri ,bet gal reik bandyt tik ant inkštiruotų vietų -nosies ,barzdos? Jos nėra tokios ypatingai jautrios ,kaip pvz. skruostai mano ax.gif
Paklausinėsiu prie progos kokios kosmetologės ,gal dar ką papasakos g.gif

kuri kosmetologe nores, kad is jos duona atimtu? lotuliukas.gif nieko doro nepatars.
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 15, 23:18)
kuri kosmetologe nores, kad is jos duona atimtu?  lotuliukas.gif  nieko doro nepatars.

O mano kosmetologė sake,kad Bion labai tiktų inkštirų naikinimui.Gaila,bet towhitehead/blackhead dissolver ilgai nebuvo kosmedijoj,tad tada aš jo nenupirkau. Kitą mėn butinai įsigysiu.Dar turiu antibakterinį Biono parausiklį.Tikrai fainas thumbup.gif
Atsakyti