Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(Melina @ 2007 09 16, 11:42)
O mano kosmetologė sake,kad Bion labai tiktų inkštirų naikinimui.Gaila,bet towhitehead/blackhead dissolver ilgai nebuvo kosmedijoj,tad tada aš jo nenupirkau. Kitą mėn butinai įsigysiu.Dar turiu antibakterinį Biono parausiklį.Tikrai fainas thumbup.gif

lauksim atsiliepimų! bigsmile.gif
o kuom jums prausiklis patiko? gal esat dar kokių kaukyčių naudojusi, gal kosmetologė dėjo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 09 16, 11:55)
lauksim atsiliepimų!  bigsmile.gif 
o kuom jums prausiklis patiko? gal esat dar kokių kaukyčių naudojusi, gal kosmetologė dėjo?  ax.gif

Paprašyčiau kreiptis į mane TU friends.gif .Prasiklis patiko dėl to,kad žymiai sumažėjo spuogelių,labai gerai užbaigia makijažo valymą.Net neįsivaizduoju kaip dabar po biono galėčiau apsieiti tik veido makijažo valykliu su toniku.Labai fainas pojūtis thumbup.gif .Ir dar neišsausina odos(žinoma po to reika pasitept drekinamuoju kremu),kas yra yprasta antibakteriniams prausikliams.Būtent iš Biono daugiau nieko nenaudojau,bet tikiu,kad tai labai gera kosmetika.Mano kosmetologe dirba Kosmedijoj ir ji labai gerai parinko man produktus skirtus veido priežiūrai,tik dėja 2 mėn laukiau kol tas whitehead/blackhead dissolver atsiras.Tad žadu po kelių sav įsigyt ir išbandyt,nes vis nedavažiuoju aš iki kosmados
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 15, 23:18)
kuri kosmetologe nores, kad is jos duona atimtu?  lotuliukas.gif  nieko doro nepatars.

Manau ,kad kosmetologė nuo platinamos ,jos užsakomos kosmetikos taip pat kažką gero gauna? g.gif Tai nemanau ,kad nenorėtų man tos kaukės užsakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 16, 19:56)
Manau ,kad kosmetologė nuo platinamos ,jos užsakomos kosmetikos taip pat kažką gero gauna? g.gif  Tai nemanau ,kad nenorėtų man tos kaukės užsakyt biggrin.gif

tai cia jei ji suinteresuota parduoti tai aisku siulys. butu gerai isgirsti nuomone kosmetologes, kuri neplatina tos kosmetikos.
Atsakyti
avon kataloge maciau kazkoki prausikli, kuris isvalo inkstirus g.gif bet neuzsisakiau,nes jau nebetikiu tom reklamom verysad.gif net pavadinimo neisidemejau...
Atsakyti
QUOTE(lina-as @ 2007 09 17, 02:04)
avon kataloge maciau kazkoki prausikli, kuris isvalo inkstirus  g.gif  bet neuzsisakiau,nes jau nebetikiu tom reklamom  verysad.gif  net pavadinimo neisidemejau...

as girdejau, kad kai kam lb padeda iwostin puritin prausiklis su arbatmedziu.
Atsakyti
as dabar naudoju rasos valomaja ir stangrinancia molio kauke veidui, pradedu jau matyt rezultatus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 09 17, 13:07)
as dabar naudoju rasos valomaja ir stangrinancia molio kauke veidui, pradedu jau matyt rezultatus rolleyes.gif

kiek laiko jau naudoji? as kazkada turejau Rasos valomaja kauke, tai man patiko si kauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 16, 19:46)
tai cia jei ji suinteresuota parduoti tai aisku siulys. butu gerai isgirsti nuomone kosmetologes, kuri neplatina tos kosmetikos.

Būtų įdomu ax.gif Gal atsiras kokia visažinė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 17 rugsėjo 2007 - 15:49
as turejau rasos drekinamaja ir maitinamaja kaukes. man jos nelabai.
Atsakyti
sveikos, opi problema tie isnkstirai ir spuogai ir man, iki nestumo retai kada budavo, ova dabar kovot tenka, isbandziau jau nemazai priemoniu, o dabar va jau 2 sav naudoju PROACTIVE SOLUTION kompleksini rinkini, ir laukiu kas cia bus, nes aceit labai geras jis g.gif smile.gif
jei patapsiu grazuole pasidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2007 09 18, 15:50)
sveikos, opi problema tie isnkstirai ir spuogai ir man, iki nestumo retai kada budavo, ova dabar kovot tenka, isbandziau jau nemazai priemoniu, o dabar va jau 2 sav naudoju PROACTIVE SOLUTION kompleksini rinkini, ir laukiu kas cia bus, nes aceit labai geras jis g.gif  smile.gif
jei patapsiu grazuole pasidalinsiu  biggrin.gif

laukiam. g.gif
Atsakyti