As gimdziau VGN,arba kitaip -kovo8,tyzenhauzai.Akusere-Zita Buzinskiene,bet apie ja nieko blogo pasakyti negaliu.Gyditojos pavardes nezinau,nes per ta laika(14h.)kol gulejau gimdykloi ju apsilanke gal -5.O kai stumiau vaika buvo atejus kaskokia,bet neziurejau kokia jos pavarde,anesteziologes taip pat nepamenu.bet jei ateis jum daryti apidura-sena,baisi,prasirukius,storu riaumojanciu balsu--- zinokit-tai JI!!!
kai kaklelis buvo visiskai atsidares,ir reikejo prakirpti vandenis,tai pasirodo ju nebuvo
tai po siai dienai nesupratau kada jie nubego ar isvarvejo ,nes nieko panasaus i vandenu nubegima nejauciau

QUOTE(gintute3 @ 2007 09 12, 11:47)
Idomu ir man buvo paskaityti

Kai koridoriumi vaikščiojau gimdymo metu, girdėjau, kaip gimdydama moteris rėkė, kad jai nereikalingas TAS vaikas, nes skauda.. tegul jis miršta... Žinot, nors man ir skaudėjo, bet jos žodžiai taip nuskambėjo, kad net šaltukas perbėgo visu kūnu. Beje, ji pagimdė kažkur per 40 min, o aš gimdykloje likau dar 3 valandoms...
QUOTE(ingridukas @ 2006 08 06, 10:44)
pasiurpau

man irgi nuleidus vandenis visi sake kad negali buti jog skauda, o skausmas butu toks kaip kiausinis per butelio kakliuka bandytu islysti..tik kiausinis -vaiko galvute, o butelys, tai tas gimdos kakliukas.
tai teko paciu stipriausiu vaistu dozes ishkesti, ko pasekoje miegojau per saremius, nesamones didziausias kalebejau apsinarkasinusi
o vyras tuo tarpu kaip sake turejo istverti nes 13val nieko neveikdamas
sake NEGALI BUTI kad gimdymas tiek ilgai trunka
...mano atsakymas buvo: neturi gimdos - TYLEK

Mano mama pagimde ketvirta vaika koridoriuje. Paprase, kad paziuretu-nes jaute kad gimdys. Apziurejo ir iki ryto termina dave. Bet nulipusi nuolektuvo eidama I palata pagimde koridoriuje. Koridoriuje rupinosi ir virkstele nukirpo akusere, nes gydytoja kazkur isejo iskart po apziuros. Ir varda sesutei dave labai panasu I tos akuseres.
tai jūs esat iš tos rūšies, kurie išgyvena "staigius gimdymus". Dėl to ir plišot taip, nes vaikas taip greitai yra "išvaromas", kad "koridorius" nespėja prisiderinti

Na, man buvo netikėta (ir manau daktarams), kad kaklelis be jokių skausmų atsidarė 6 cm, o nuleidus vandenis ir "supylus" arklišką dozę skatinamųjų skausmai neatsirado, nors aparatos sarėmius fiksavo. Šiaip esu iš tų, kurios aikčioja nuo bet kokio skausmelio
Deja, teko daryti cezarį...

QUOTE(Alvyda @ 2008 12 03, 16:11)
Na, man buvo netikėta (ir manau daktarams), kad kaklelis be jokių skausmų atsidarė 6 cm, o nuleidus vandenis ir "supylus" arklišką dozę skatinamųjų skausmai neatsirado, nors aparatos sarėmius fiksavo. Šiaip esu iš tų, kurios aikčioja nuo bet kokio skausmelio
Deja, teko daryti cezarį...

o kam suleido skatinamuosius, jeigu atsidarimas, kad ir neskausmingas vyko?