QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 01 08, 14:48) |
Va va, todėl mano sesė, pagimdžiusi keliais mėnesiais anksčiau už mane, mano vyrą paskui mokino, sako, pamatysi savo žmoną laukinę, sužvėrėjusią, atpažinti negalėsi ![]() ![]() ![]() |
teisingai darete

QUOTE (vobla @ 2004 01 08, 15:15) |
Na, maniškis tai labai šauniai laikėsi, nors aš labiau į paskerstą gyvulį negu į žmogų buvau panaši...Tik vienas dalykas po šiai dienai jam keistas atrodo- kodėl aš neprakaitavau. Juk filmuose visuomet rodo, kad moteriškės visos pažliūgę būna...dar po šiai dienai tuo stebisi...Matyt nabagas pasiryžęs buvo šalia su skepetaite stovėt ir prakaitą šluostyti. |
man prakaitas upem bego, tai baisiai nervijausi del to skuduro gabalo ant galvos.ir stumimo metu bandziau nusiplesti deguonies kauke, nes tik dusau del jos kazkodel.
QUOTE (mazule @ 2004 01 11, 11:39) |
Atvaziavom, tai gimdykloje dar kryziazodzius sprende ir mane linksmino, o per pati gimdyma salia buvo ir visaip padet stengesi... |
Maniskis junginejo TV kanalus, ir karts nuo karto sakydavo "gal galit jus tyliau, nieko negirdziu per jus"

MAMA2T prajuokinai...

siaubiakai, na ir kam liaudi siurpint, o dar ta ypatingai jautria ir silpna lyti - vyrus
mano "negali buti" ( mamos zodzias): kad galima zaisti tetri gimdymo metu, gaila tuomet kompo neturejom, su vyru ir anesteziologe kava gerti su sausainiukais ir linksmai laika leisti, po to per stangas juoktis isivaizduojant save is salies ir t.t.

mano "negali buti" ( mamos zodzias): kad galima zaisti tetri gimdymo metu, gaila tuomet kompo neturejom, su vyru ir anesteziologe kava gerti su sausainiukais ir linksmai laika leisti, po to per stangas juoktis isivaizduojant save is salies ir t.t.

Mamytes, Jusu patirtis kraupi, bet naudinga zinoti. Taip tikiuosi nusiteikti gimdymui, kuris laukia po 8 sav. Kaip kazkuri sake: pasiruosti blogiausiam, bet tiketis geriausio.
Bej tikrai pasinaudosiu patirtimi pasiimti spresti kryziazodziu (nusipirksiu ir kartu su kitais daiktais i krepsi gimdyklon). Tikiuosi galva bus uzimta protine veikla, o saremiai liks antroje vietoje
Nors taip paprastai gal tik pirmakartem atrodo...
Bej tikrai pasinaudosiu patirtimi pasiimti spresti kryziazodziu (nusipirksiu ir kartu su kitais daiktais i krepsi gimdyklon). Tikiuosi galva bus uzimta protine veikla, o saremiai liks antroje vietoje

Mano "negali buti" visai kitoks buvo. Reguliarus saremiai kas 4 min, o as ju... nejauciu. Atvaro gydytoja, padeda ranka ant pilvo, taigi va sako, saremis. Po kurio laiko vel sako, saremis. O as ju - nejauciu. Nors siaip cia tik pradzia tokia grazi ir gera buvo, gimdziau is viso 16 val, galiausiai - daktaru konsiliumas ir cezaris (kaklelio atsidarymas pilnas, o ne tik stangos neprasideda, bet ir vaikiukas nenusileidzia, nors pirmakartem paprastai nusileidzia, dar porai savaiciu iki gimdymo likus - po visko paaiskejo, kad virkstele per trumpa buvo) - per ta laika oi kiek visko buvo. O kaklelio pletima kai atsimenu, silpna darosi...
QUOTE (vobla @ 2004 01 08, 15:15) |
Na, maniškis tai labai šauniai laikėsi, nors aš labiau į paskerstą gyvulį negu į žmogų buvau panaši...Tik vienas dalykas po šiai dienai jam keistas atrodo- kodėl aš neprakaitavau. Juk filmuose visuomet rodo, kad moteriškės visos pažliūgę būna...dar po šiai dienai tuo stebisi...Matyt nabagas pasiryžęs buvo šalia su skepetaite stovėt ir prakaitą šluostyti. |
O va man buvo priesingai. Drebejau visa kaip salta buvo, vyras net bego apklota koki organizuoti...

QUOTE (Meka @ 2004 02 11, 20:30) |
Dieve mamytes nerasykit tokiu baisiu istoriju .. as jau bijau gimdyti... |
Vistiek teks