QUOTE (pusk @ 2004 01 07, 10:10) |
Oi, AUGES man primine melynes.....Tai keisciausia,kad po "gimdymo" man ant sedimos vietos ![]() ![]() ![]() |
Čia tai tikrai mištika

Ir dar: per mane čia tokia poklaikė temelė gavosi (baubai visokie), tad manau, kad nepakenktų prierašas- "nėščiukėms-neskaityti". Juk dažniausiai viskas einas sklandžiai...
Oi del tu gazdinimu, pamenu pries pat vaziuojant gimdyt ilindau i foruma (Take) paklaust ar skauda kai vandenis nuleidzia, nes daktare sake kad nuleis, tai ten mane ramino kad neskauda, o skauda kai kakleli plecia, issigandau tada bet manaiu man taip nebus. O buvo ir dar kaip. Bet dziaugiausi kad pirma visko suzinojau kas kaip buna, zinojau bent kodel taip skauda. Nemanau kad nesciukes tai isgazdins, nes ir man norejosi zinoti ne tik apie labai labai laimingai praejusius gimdymus, bet ir galimas komplikacijas, kad joms atsiradus nepasimesciau
QUOTE (eligute @ 2004 01 07, 13:01) |
o skauda kai kakleli plecia |
Oi oi

Ir man buvo tas NEGALI BUTI.Pirmasis tai kai saremiu stipruma matavo.Akyse zalia nuo skausmo buvo,o gydytoja sako,negali buti,kad skauda,cia sako tik 20 balu.patiket negalejau,kad buna ir stipresniu.Bet nieko,paskui buvo ir 120,o gal ir dar daugiau.Bet vis tik baisiausia buvo,kai siuvo kakleli ir tarpviete.As juk be epiduro buvau(is pradziu sake,kad per anksti,po to kad jau per velu)Tai va,papurske kazkoki purskala,sako,nuskausmins,uzsaldys,o kad ne velnio nesalde.
Bet kas keisciausia,labai greit pasimirso viskas.Jei netureciau jau dvieju,pasirasyciau dar vienam

Bet kas keisciausia,labai greit pasimirso viskas.Jei netureciau jau dvieju,pasirasyciau dar vienam

As irgi sakyciau, kad tokiomis temoms eikia kiek galima daugiau skaityti nesciukems ir ne tik joms, bet ir ju vyrams: svarbu moraliskai pasiruosti blogiausiam, o tiketis geriausio. Jei vyras zinos, kokiu bajeriu is daktaru laukti, pamates, kad kazkas einasi ne taip taip pastrojins tuos zhivadiorus, kad maza nepasirodys... Is principo sakyciau, kad butent vyras ir yra svarbiausia "galva" gimdyme, nes paciai gimdyvei savu problemu uztenka ir ner kada nei sprendimus priiminet nei daktarus varinet. Mum patiem labai praverte, kad skaitem viska kas po ranka pasiteike, nors ir ruosemes gimdyti naturaliai. Norai norais, o VISKAS ejosi visai kitaip, nei mes planavom... Va tada tos is pradziu regis visai nereikalingos zinios praverte netgi labai. Jautiesi kur kas tvirciau, kai supranti kas vyksta ir be streso gali prisitaikyti prie pasikeitusiu aplinkybiu.
QUOTE (Foxenas @ 2004 01 07, 18:13) |
Is principo sakyciau, kad butent vyras ir yra svarbiausia "galva" gimdyme, nes paciai gimdyvei savu problemu uztenka ir ner kada nei sprendimus priiminet nei daktarus varinet. |
va ,va va mano mintys grynai, jezau, kaip pataikyta, nu grynai,
tai kaip taip -zodis i zodi -mano mintys

as labai gailiuosi, kad nepriverciau vyro pasiskaityti apie galimus gimdymo baisumus. ir kagi ... baisi jam trauma buvo mane staugiancia ir suzverejusia matyti. netiki jis, kad tai normalu

Va va, todėl mano sesė, pagimdžiusi keliais mėnesiais anksčiau už mane, mano vyrą paskui mokino, sako, pamatysi savo žmoną laukinę, sužvėrėjusią, atpažinti negalėsi
Aš savo ryožtu filmukus rodžiau ir atitinkamas ištraukas knygose perskaityti liepiau
Žodžiu, gimdymui vyrą ruošėme abi - gal todėl jo absoliučiai niekas nestebino...

Na, maniškis tai labai šauniai laikėsi, nors aš labiau į paskerstą gyvulį negu į žmogų buvau panaši...Tik vienas dalykas po šiai dienai jam keistas atrodo- kodėl aš neprakaitavau. Juk filmuose visuomet rodo, kad moteriškės visos pažliūgę būna...dar po šiai dienai tuo stebisi...Matyt nabagas pasiryžęs buvo šalia su skepetaite stovėt ir prakaitą šluostyti.
QUOTE (vobla @ 2004 01 08, 15:15) |
Na, maniškis tai labai šauniai laikėsi, nors aš labiau į paskerstą gyvulį negu į žmogų buvau panaši...Tik vienas dalykas po šiai dienai jam keistas atrodo- kodėl aš neprakaitavau. Juk filmuose visuomet rodo, kad moteriškės visos pažliūgę būna...dar po šiai dienai tuo stebisi...Matyt nabagas pasiryžęs buvo šalia su skepetaite stovėt ir prakaitą šluostyti. |
Nuvylei, tokiu savo elgesiu vyrą, oi nuvylei.

mes su vyru is kart buvom susitare, kad per saremius jis buna salia, o per pati gimdyma uz duru
, bet kai pradejau gimdyt
tai ji teko maldauti kad iseitu, nes vargsas taip norejo man padeti