Na ir as galeciau "pasigirti" mociute - (is vyro puses). Kai buvo mazesnis sunelis ir reikedavo palikti porai valandu, tai mes turedavom tempti maisus maisto, nes anyta "neturedavo ka valgyt duoti vaikui". (Cia ne todel kad neturi pinigu)Ir dabar nemato po kelis menesius ir nereikia, net neidomu. O kai uzeina pas ja - jai visada galva skauda
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 04 30, 11:43)
...kartais salti mociuciu ir anuko santykiai, mane ir stebina ir graudina.
Nesmerkiu, zmogaus noro ir poreikio pagyventi sau ir del saves, manau tai normalu, bet manau, jog kiekvienas vaikas turi teise zinoti, kokia yra tikra mociute
Nesmerkiu, zmogaus noro ir poreikio pagyventi sau ir del saves, manau tai normalu, bet manau, jog kiekvienas vaikas turi teise zinoti, kokia yra tikra mociute
Sutinku. Stebinti tai manęs nestebina (mano pačios mama tokia), bet graudu tikrai. Tiek močiutės, nepažinusios tos meilės anūkams, tiek vaikų, nepažinusių močiutės meilės gaila
QUOTE(zifara @ 2010 04 30, 16:15)
Kai buvo mazesnis sunelis ir reikedavo palikti porai valandu, tai mes turedavom tempti maisus maisto, nes anyta "neturedavo ka valgyt duoti vaikui"
Labai įdomu, kokiais kiekiais tas jūsų kūdikis valgė, kad porai valandų reikėdavo maišų maisto
Net naujagimiai būna po porą valandų nevalgę. Gal vis tik ta pora valandų būdavo visa diena ar net pora, todėl ir kraudavot tuos maišus kartu su vaikiu, visai to vaiko gal tąsyk nelaukiančiai močiutei? Tada nesistebiu, kodėl jai tą galvą nuolat skauda
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 04 30, 11:43)
Ir kokia?
Labai su sita susijusi tema Senelių slaugos namai. Už ar prieš?, Jūsų nuomonė apie tai.
Ir kas daznai buna tos tikros mociutes isauginusios ne tik savo vaikus, bet ir anukus atsiduria valdiskose namuose
Mano vaikucio mociute, is MB puses, nelabai domisi, kaip mazoji, nei ka.. nulis emociju, o mociute, is mano puses,tai - anukyte numyletine
Mano mociutei rupejo tik kai kurie anukai. Ji nelabai mokejo parodyti meile, o jei parodydavo, buvo aisku, kad myli ne visus
Bet as ja mylejau, nors ir su manim ne visada graziai elgdavosi.
MB mama savo anūko dar niekada nematė..Kai sužinojo,kad aš
buvo užtrenktos durys. Bandėm aš ir mb dar lipdyti santykius,bet.. Anūkui jau dveji, močiutė dar niekada jo nematė, sako, girdėti nenorinti. Pradžioj buvo sunku,ypač b,juk tai jo mama..bet yra kita močiutė, kuri myli anūką beprotiškai
QUOTE(zifara @ 2010 04 30, 15:15)
Na ir as galeciau "pasigirti" mociute - (is vyro puses). Kai buvo mazesnis sunelis ir reikedavo palikti porai valandu, tai mes turedavom tempti maisus maisto, nes anyta "neturedavo ka valgyt duoti vaikui". (Cia ne todel kad neturi pinigu)Ir dabar nemato po kelis menesius ir nereikia, net neidomu. O kai uzeina pas ja - jai visada galva skauda 
As tai tokios net mociute nevadinu, kartais prasilenkia mano sunus su ja, tai ji nei beeee nei muuu