Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

Sveikos, visos išgijusios....jau tuoj bus du metai, kaip nuostabios šitos knygos dėka kvėpuoju švarų orą...nuostabu thumbup.gif

O čia dovana maniškiui.
Žiūrėti galima, išsinešti draudžiama mirksiukas.gif

http://valentine.rul...tree/7022906266
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2010 02 12, 14:22)
o dabar vis ka nors valgo-kramto unsure.gif svorio "dar tik" 3-4kg priaugo(per menesy)bet jei taip ir toliau doh.gif tai nezinau kas bus...

Svorio priaugau apie 5 kg. , paskui buvau numetus juos,vėl ataugo, žodžiu, liko kažkur pastovūs 4 kg. kaboti, manau, kad vyrui tai nieko baisaus. biggrin.gif

Atsakyti
Paziurekit:

http://www.youtube.c...player_embedded

Pacioj pabaigoj rodo kiek liko grynu nuodu (po vandens isgaravimo) sutraukus 200 cigareciu.
Atsakyti
..Baigiau maitinti ir uzsirukiau, svoris mano 10 su pliusu po gimdymo.. s...atsiprasant, vel iklimpau..smirdziu..fu, slykstus kvapas, plaukai, oda..noriu mesti.. skaitysiu elektronini varianta..nuodai oficialus..kaip liautis? ..reik tiket, kad pades..ziauriai noriu..
Atsakyti
as siandiena sia knyga baigiau skaityti ir nuo 12 jau neberukau, nors pagunda gundo biggrin.gif laikysiuos kaip nors smile.gif siaip knyga nebloga, bet man kazkokia neitaigi...
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 02 12, 16:22)
Svorio priaugau apie 5 kg. , paskui buvau numetus juos,vėl ataugo, žodžiu, liko kažkur pastovūs  4 kg. kaboti, manau, kad vyrui tai nieko baisaus. biggrin.gif

man tai juokingas argbumentas - nemetu rūkyt, nes bijau priaugti svorio. Kas tie 5-10 papildomų kg, jei gulėsi vėžio patale.

Aš pati nusprendžiau mesti ir audioknygą jau "ant viršaus" klausiau biggrin.gif
Atsakyti
na ka praejo beveik 24 valandos, o as vis dar nerukau, ir ta pagunda is tiesu tokia jau nebebaisi, tik galvyte ko tais maudzia, jauciuos kaip po isgertuviu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(draugee @ 2010 02 21, 12:21)
na ka praejo beveik 24 valandos, o as vis dar nerukau, ir ta pagunda is tiesu tokia jau nebebaisi, tik galvyte ko tais maudzia, jauciuos kaip po isgertuviu... biggrin.gif

LAikykis thumbup.gif ir as ja jau parsisiunciau thumbup.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Perskaičiau, nesužinojau nieko naujo..Vis dar rūkau blush2.gif Jei yra valios - knygos nereikia, o jei nėra valios ir knyga nepadės..
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 01 20, 10:53)
Reiškia nenorite mesti. Man irgi neypatingai stilius patiko, skaityt tą patį per tą patį užknisa, bet pagrindines mintis, kurios padėtų mest rūkyt, aš pasigavau ir nepaleidau, o ne priekabių ieškojau. Kai rimtai rimtai norėsit mesti, gal kitaip skaitysis ta knyga.

jei yra noras mesti rukyti tai jokiu knygu nieko nereikia, uztenka nuspresti ir baigti, nes toje knygoje tikrai nieko naujo neraso, viskas jau ir taip seniai zinoma
Atsakyti
is tikruju, tai knyga tikrai padeda mesti rukyti, joje gal naujo nieko nera, bet su ja lengviau, ji tarsi draugas, palaiko moraliskai smile.gif o kas del metimo, reikia butinai nusiteikti tam, knyga juk nemes uz tave pacia 4u.gif
mano vyras puse knygos perskaites mete, tai galiu pasakyti, jam sunkiau negu man, kitaip tariant neivykde visu isakymu ax.gif

Atsakyti
Jei jau aš, 24 metus po pakelį į dieną rūkydama mečiau, o mano draugė- dar daugiaau už mane- taip pat- reiškia knyga gera ir ji veikia.
O jei norit , kad nejaustumėt jokio diskomforto- galima užhipnotizuoti, įteigs, kad tau šlykštu ir bus viskas. Bet ar verta taip pasąmonę draskyti?
Atsakyti
Labai gerai pažįstu tą vaikinuką kur išvertė tą knygą blush2.gif
Atsakyti