QUOTE(T'Nova @ 2010 04 09, 17:27)
nu va, ir man tas pats.
rukau jau senai ir noriu rukyti, taciau tuo pat metu noriu ir mest, nes baisu del plauciu
dabar

, ir su siaubu galvojau ka daryt, nes dumas tiek iauges i mane, kad be jo saves net neisivaizduoju. aisku, is kart ziauriai sumazinau doze, bet mintys vis sukiojosi apie ta pati.
vyras pasakoja istorija - kaip jis mane "pastebejo" - sako - matau panele su 3 m dumo sleifu

, na, galvoju, dar tokios nemaciau
kolkas mane gelbeja tai, kad susirgau biski, ir gerkle skaudejo taip, kad apie rukyma net pagalvot negalejau, jau laikausi 2 savaites. iki nestumo pabaigos - o dar 7menesiai, labai tikiuosi, istversiu. o kas paskui - nzn.
tiesa, skaiciau ir as ta knyga o gal ne ta - easy way to quit smoking, pries 3 metus, - tai nuobodesnio daikto nesu turejus rankose.
labas.....kaip tave suprantu,,,,,,,sveikinu visu pirma su

, pas mus gandrai parskrido jau ries tris menesius......as vel aciu Dievui ir Alenui, kad nerukau.......nuosirdziai patariu , perskaityk knyga, ne del nestumo, ne del vaiko, o del saves, ta knyga, paprastais budais paaiskina, kodel neverta rukyti, ir tiek...zinok be cigareciu gyvenimas bus daug fainesnis....tik paskirk tam viena diena, ten nedaug pouslapiu ir bus viskas
Papildyta:
QUOTE(kariliux @ 2010 04 11, 21:06)
Mes dirbom norgej cigareciu pakelis 30lt o ten isgirdau kaip vienas lietuvis prarukes n metu perskaites ta knyga mete rukyti kitas vel tik atvazevo perskaite ta knyga irgi neberuke nu galvoju rukyt jau labai brangu reikia ir man tos knygos

Pasiskolinau ta knyga skaiciau o rukyt vistiek noriu perskaiciau ir rezultatas 0. Bet atsikeliu ryte nenoriu rukyt ,einu i darba sedziu rukanciuju salej ir net dumai pykina nu sakau stebuklinga ta knyga ir man smegenis praplove, penkias dienas nerukiau(per9metus) bet iki pirmo streso lekiau nusipirkau cigareciu ir vel dabar rukau kaip rukius
Is pirmo zvilgsnio ta knygute paprasta, bet ji paremta psichologija, gal neviska isisamoninai, neisikalei i galva

, kitiems girdejau pavyko, tik perskaicius kelis kart...pabandyk dar ir dar , as po metu pertraukos buvau grizus, bet perskaiciau ir vel viskas
sekmes