Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

Sveikos smile.gif . O mums nepavyksta susitarti nei geruoju,nei piktuoju doh.gif . Išverčia žaislus,pažaidžia ir net į kalbas nesileidžia apie tvarkymą schmoll.gif . Jei sutinka padėt man,tai įmeta vieną žaislą ir viskas. Bet darželyje susitvarko be jokių sakymų, pati mačiau smile.gif .
Atsakyti
Aš pratinau nuo pirmų dienų(na kai pradėjo mėtyti po kambarį)tai sakyčiau dabar 1,7 m superdukrytė-ypač vakare prieš miegą tai net nesakant pati sudeda į pintines-čia vadinas jau lb. nori miego g.gif
Atsakyti
Mano zuikiui 2 metukui, bet kazkaip sutariam su zaislu sutvarkymu, as visada jam padedu tai padaryti. Kartu dedam zaisliukus i vieta. Kartais pasitaiko nenuotaika, tai as pati pradedu tvarkyti ir po keliu akimirku prisijungia ir Dominykas. Kai susitvarkom visada pasidziaugiam kaip grazu ir paplojam rankytem thumbup.gif
Siaip dabar daznai pats vienas ima tvarkytis, bet tai darzelio pliusas.
Atsakyti
mano vaikui jau 2m ir 3men jis zaislus susirenka beveik visada rolleyes.gif bet buna tokiu dienu kad uzeina oziukas ir jo niekaip negaliu priprasyti kad juos susirinktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 17, 13:46)
2 metu isvis nerinkdavo zaislu  schmoll.gif , dabar kaip ir trys galima sakyti, tai jau priversti imanoma  4u.gif

na mano vaikui 2m. Ir nezinau ka daryti. Maza ,kad jis zaislu nerenka, bet dar ir ismeto dar daugiau kai paprasau sudet.O kai pati pradedu rinkti tai dar ir kanda.Siaubas
Atsakyti
mano mergyte tai kai paprasau susideda aisku jei neaplanko oziukai, kartais reikia padeti jai susidet zaislus, bet seip stengiames pratinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 01 06, 23:55)
mano mergyte tai kai paprasau susideda aisku jei neaplanko oziukai, kartais reikia padeti jai susidet zaislus, bet seip stengiames pratinti  4u.gif

manoji vis vaidina ,sako nemoku.greiciausiai tinginukas apima,nuobodu.pasakau kad su siurbliu issiurbsiu,tai renka ir vis klausineja siupsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškei jau ketveri, bet retai surenka savo nuosavybę.. Seniau tai būdavo paprašai - surenka be didelių atsikalbinėjimų (neprašyta nerinkdavo), bet kai pagyveno kartu maniškio brolis ėmė ir ji dėl žaislų rinkimo ginčytis. Dabar tik per karus susitariam biggrin.gif Kartais pagalvoju, gal reikėjo naglam sveteliui kupron užvažiuot kartelį kitą, visiems būtų į naudą įšėję, ir pavizdys būt.. Gaila, rankos nekyla diržo imt, velns g.gif Ale dabar motina tegu su juo kovoja irnesakyk.gif O aš su sava aiškinsiuos.. Bandysim čia kažkieno minėtą metodą su žaislų išnešimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 07 sausio 2008 - 02:32
susirinkti savo žaisliukus mokiname nuo tad kai išmoko vaikščoti, žinoma, pradžioje reikia padėti, bet va dabar jau pakanka pasakyti jog laikas rinkti žaislus į dėžę ir mažę žino ką reikia daryti, pasitaiko dienų kai tingi, bet tada mamyte stovi šalia ir padeda pasakydama ka paimti ir kur padėti, arba padarom kaip žaidimą, pamštom, pabėgioam iki dėžės thumbup.gif
daug kas stebisi vaiko klusnumu, bet manau čia įpratinimas ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 09 10, 09:37)
Tai ar jusu vaikas tokio ir panasaus amziaus susirenka savo zaislus?  g.gif  Butu idomu suzinoti, ar tokio amziaus vaikas jau turi susirinkti savo ismetytus zaisliukus ir ideti i zaislu deze  g.gif

musu dukra zaislus jau buvo pratinama rinktis anksciau nei nuo pusantru metu.is pradziu su asaromis.bet liepdavome deti tik ant lovos pradzei nuo zemes,o po to jau ir i lentynas,bezes.kazkaip reikia liepti,bet dedasi.man net yra smagu,kad ji ir is 10 zaislu 3 paima ir padeda i vieta.jau sis tas.po biski,bet dedame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingatech @ 2008 01 07, 01:09)
manoji vis vaidina ,sako nemoku.greiciausiai tinginukas apima,nuobodu.pasakau kad su siurbliu issiurbsiu,tai renka ir vis klausineja siupsi lotuliukas.gif

Mano dukrai tuoj bus 3 m, tai dabar dazniau susirenka zaislus. O kai pasakau, kad issiurbsiu, ir jei atsinesu siurbli, ji apsiverkai ir saukia kad palaukciau, ir puola visus zaislus rinkti lotuliukas.gif Tada ir as jai padedu rinkti, kad greiciau butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums jau 1 metukai ir 8 mėn., mes jau didelės, todėl ir savo žaisliukus mokame susitvarkyti biggrin.gif . Kiekvieną vakarą pati susideda į dėžę, būna, kad net labai gražiai deda vieną šalia kito thumbup.gif . Jei jau labai daug tų žaisliukų išmėtytų, tai padedu aš arba tėtis, bet stengiamės ne per dažnai, kad nepriprastų ax:.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minagirl: 31 sausio 2008 - 17:39