Renka tik tada,kai aš pati renku ir sakau kad ji bus gera mergytė jei mamai padės
kai sutvarkom paploju ir pagiriu ir ji pati sau ploja visa patenkinta
tik kartais mazoji susirenka savo zaislus, todel pamazu pradedu mazinti zaislu. siaip ar taip su didziaja ju dalimi nezaidzia.
idomiausia, kad darzelyje pati maciau, kad viska atgal i dezes sudeda...
idomiausia, kad darzelyje pati maciau, kad viska atgal i dezes sudeda...
mano dukrai du su puse - visada susitvarko, jei pasakau, kad kitaip nesivesiu į lauką. kartą patikrino mane - tai turbūt girdėjo riksmą ir kaimynai, nes aš nenusileidau ir išėjau viena su mažiuku pasivaikšioti, o ji liko su auklyte. Po to karto visada susitvarko, bet vakare jau daug sunkiau susitarti, bet jei kartu, tada visai puikiai pavyksta 
P.S. Žaislų išnešimas už nesitvarkymą irgi veiksmingas, tik reikia tesėt pažadą nes nebeklausys po to, kadangi žinos, jog sakoma netiesa... vėliau už gerą elgesį grąžinau po vieną žaislą atgal - oi, kiek džiaugsmo buvo
P.S. Žaislų išnešimas už nesitvarkymą irgi veiksmingas, tik reikia tesėt pažadą nes nebeklausys po to, kadangi žinos, jog sakoma netiesa... vėliau už gerą elgesį grąžinau po vieną žaislą atgal - oi, kiek džiaugsmo buvo
Mums tuo klausimu labai padėjo darželis
Vos po poros dienų pradėjo tvarkytis kaip didelė
Ir dar su kokiu pasitenkinimu
QUOTE(Karinga @ 2007 09 10, 10:37)
Tai ar jusu vaikas tokio ir panasaus amziaus susirenka savo zaislus?
Butu idomu suzinoti, ar tokio amziaus vaikas jau turi susirinkti savo ismetytus zaisliukus ir ideti i zaislu deze 
Mazei bus tuoj 1.9.Renka beveik visada savo zaisliukus.kai isigijom suni,maze nustojo zaist su zaisliukais,pardaviau nemaza dali zaislu ir maze mate kaip issinese jos motocikla...
Vis dazniau susitvarko
ir stengiasi sudeti zaisliukus i ju vietas
To ismoko darzely,nes ten pries kiekviena valgyma ar ejima i lauka vaikai turi susirinkti zaisliukus
Pati seniau bandziau to ismokyti,bet viskas pasibaigdavo tuo,kad visus zaislus as dedu i dezes,o dukryte juos traukia atgal...
Savo mažylę mokau susitvarkyti savo žaisliukus, bet nevisada ji tai daro
, kartais niekaip neprikalbinu, net su mano pagalba nenori susitvarkyti. Bet kartais, kadangi turi vien tik savo kambarį su visais savo baldeliais tai ką iš stalčių ir spintelių išverčia tą ir sudeda atgal
Stengiuosi, kad žaislų tvarkymas, sudėjimas atgal į dėžes taptų įpročiu. Pabambu, kai piktybiškai neklauso, nors kiek įmanoma laikausi nuostatos, kad reikia būti kantriai. Tad dažniausiai tvarkomės abi. Mano džiaugsmeliui veiksmingiausios pagyros
Kai sakau, kad dabar surenkam žaislus, tai renka gana noriai
, bet po akimirkos viskas išverčiama žemėn
. Tada jau renku tik aš....
pas mus ir tokia situacija kol as renku tai ir jis renka o paskui pamato kad NERA JO ZAISLIUKU ANT ZEMES VISKA ISMETO PO VISUS KAMBARIUS TAI NET NEAPSIMOKA JU TVARKYT NES DAUGIAU NIEKO NEGALECIAU NUVEIKT TIK TVARKYT JO ZAISLUS