Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

Renka tik tada,kai aš pati renku ir sakau kad ji bus gera mergytė jei mamai padės smile.gif kai sutvarkom paploju ir pagiriu ir ji pati sau ploja visa patenkinta clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
tik kartais mazoji susirenka savo zaislus, todel pamazu pradedu mazinti zaislu. siaip ar taip su didziaja ju dalimi nezaidzia.
idomiausia, kad darzelyje pati maciau, kad viska atgal i dezes sudeda...
Atsakyti
mano dukrai du su puse - visada susitvarko, jei pasakau, kad kitaip nesivesiu į lauką. kartą patikrino mane - tai turbūt girdėjo riksmą ir kaimynai, nes aš nenusileidau ir išėjau viena su mažiuku pasivaikšioti, o ji liko su auklyte. Po to karto visada susitvarko, bet vakare jau daug sunkiau susitarti, bet jei kartu, tada visai puikiai pavyksta thumbup.gif

P.S. Žaislų išnešimas už nesitvarkymą irgi veiksmingas, tik reikia tesėt pažadą nes nebeklausys po to, kadangi žinos, jog sakoma netiesa... vėliau už gerą elgesį grąžinau po vieną žaislą atgal - oi, kiek džiaugsmo buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauksna: 22 rugsėjo 2007 - 22:39
Renkame abi. biggrin.gif Dažniau bėga prie savo lėlių, reikia juk jas suguldyti, apkloti. O man liepia kitus žaisliukus tvarkyti: "Mama tu" tongue.gif . Tai abi ir tvarkomės.
Atsakyti
Mums tuo klausimu labai padėjo darželis thumbup.gif Vos po poros dienų pradėjo tvarkytis kaip didelė smile.gif Ir dar su kokiu pasitenkinimu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 09 10, 10:37)
Tai ar jusu vaikas tokio ir panasaus amziaus susirenka savo zaislus?  g.gif  Butu idomu suzinoti, ar tokio amziaus vaikas jau turi susirinkti savo ismetytus zaisliukus ir ideti i zaislu deze  g.gif

schmoll.gif mano tai labai sunkiai prisivercia surinkti reikia labai ilgai ikalbineti, jis tik gali man padeti surinkti, bet vienas tai jau niekada. Mano vyrukui 1 metei ir 9 men. pas mus irgi si problema, eh tikiuosi kad paauks geriau supras dabar tai labai priesinasi..........
Atsakyti

Mazei bus tuoj 1.9.Renka beveik visada savo zaisliukus.kai isigijom suni,maze nustojo zaist su zaisliukais,pardaviau nemaza dali zaislu ir maze mate kaip issinese jos motocikla... doh.gif Nuo to karto sakau,kas nereikalinga lai guli ant zemes as ismesiu arba atiduosiu geriems vaikams 4u.gif Gal truputi ziauru,bet labai veiksminga bent jau iki siol 4u.gif
Atsakyti
Vis dazniau susitvarko thumbup.gif ir stengiasi sudeti zaisliukus i ju vietas smile.gif To ismoko darzely,nes ten pries kiekviena valgyma ar ejima i lauka vaikai turi susirinkti zaisliukus smile.gif Pati seniau bandziau to ismokyti,bet viskas pasibaigdavo tuo,kad visus zaislus as dedu i dezes,o dukryte juos traukia atgal... lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo mažylę mokau susitvarkyti savo žaisliukus, bet nevisada ji tai daro smile.gif , kartais niekaip neprikalbinu, net su mano pagalba nenori susitvarkyti. Bet kartais, kadangi turi vien tik savo kambarį su visais savo baldeliais tai ką iš stalčių ir spintelių išverčia tą ir sudeda atgal smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi, kad žaislų tvarkymas, sudėjimas atgal į dėžes taptų įpročiu. Pabambu, kai piktybiškai neklauso, nors kiek įmanoma laikausi nuostatos, kad reikia būti kantriai. Tad dažniausiai tvarkomės abi. Mano džiaugsmeliui veiksmingiausios pagyros smile.gif
Atsakyti
Kai sakau, kad dabar surenkam žaislus, tai renka gana noriai thumbup.gif , bet po akimirkos viskas išverčiama žemėn doh.gif . Tada jau renku tik aš....
Atsakyti
pas mus ir tokia situacija kol as renku tai ir jis renka o paskui pamato kad NERA JO ZAISLIUKU ANT ZEMES VISKA ISMETO PO VISUS KAMBARIUS TAI NET NEAPSIMOKA JU TVARKYT NES DAUGIAU NIEKO NEGALECIAU NUVEIKT TIK TVARKYT JO ZAISLUS lotuliukas.gif
Atsakyti