Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

Geguzes menesi busiu pirma pamerge, dabar kolkas apsistojau ties mergvakario organizavimu. Bet dabar susimasciau jusu komentarus perskaicius, kad ir per pacias vestuves kazka paruosti reiki? Kaip kitos darote? Pasidalinkit patirtim, kas esat jau buvusiso pirmom pamergem, nes as pirma karta doh.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif teko ir man ta garbe buti vyr.pamerge pussesers vestuvese,jos bus birzeli ax.gif tik tiek kad as atleista nuo mergvakario organizavimo,nes mano pacios vestuves rugpjuti,tai laiko dar kazka kitiems galvoti as jau neturiu doh.gif mano pareiga bus papuosti masinas,apadeti papuosti sale,persegti vainikeli,pamokint jaunuosius buciuoti ir atstovauti visam pulkui,bet kazko del to galvos nesuku,nesu tylene,tai galesiu pokstauti,o tupo labiau kad tai bus paskutines vestuves kuriose as dar sudalyvausiu su savo -ytes pavarde blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2008 04 13, 11:51)
mano pareiga bus papuosti masinas,apadeti papuosti sale,persegti vainikeli,

Norejau paklausti, ar Tu pati perki papuosimus masinoms, galvoji, kaip puosi, ar tik papuosi tuo, ka jaunieji bus parupine? smile.gif
Atsakyti
per mergvakari planuojam jaunajai uzsakyti toki torciuka thumbup.gif

http://public.fotki....dec395b679.html

Papildyta:
kai buvau praeitais metais mergvakaryje, tai tokia oda busimuoji nuotaka turejo garsiai skaityt sutemus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=liuchija,2008 04 18, 13:19]
per mergvakari planuojam jaunajai uzsakyti toki torciuka thumbup.gif

http://public.fotki....dec395b679.html

o man asmeniskai toks tortas yra slykstus... schmoll.gif
Sutinku ir zinau, kad kazkam tai gali buti grazus pokstas, bet as pati ne uz ka nenoreciau tokio torto per savo mergvakari gaut... apskritai man tokie ivaizdziai yra beskonybe...
na cia tik mano nuomone, prasyciau niekieno neisizeisti 4u.gif
Atsakyti
tai esme tame, kad suzinojau, kad jaunamarte pati noretu tokio torto.
Atsakyti
QUOTE(liuchija @ 2008 04 18, 14:21)
tai esme tame, kad suzinojau, kad jaunamarte pati noretu tokio torto.

Ai, nu tai tada aisku, jei jai patinka... mirksiukas.gif as pamaniau, kad cia staigmena.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 04 18, 14:26)
Ai, nu tai tada aisku, jei jai patinka...  mirksiukas.gif  as pamaniau, kad cia staigmena....  blush2.gif

o man visai patinka tokie tortukai....aisku tam skirtose sventese lotuliukas.gif
o as ir vel turiu dar viena galvos skausma....gal kas man pades....
tai va.....vienose vestuveje busiu vyr.pamerge o kitose turejau buti tik svecias...bet pasirodo busiu advokate.....kai man pasake as nes issiziojau doh.gif
sugalvojo netradicines vestuves...kad jau nieji sventes metu susipyks ir bendraus tik per advokatus blink.gif wacko.gif
is kur man gauti dabar kokiu zodziu ar tekstu....ar is vis ko nors frusty.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniute @ 2008 04 18, 21:06)
tai va.....vienose vestuveje busiu vyr.pamerge o kitose turejau buti tik svecias...bet pasirodo busiu advokate.....kai man pasake as nes issiziojau  doh.gif
sugalvojo netradicines vestuves...kad jau nieji sventes metu susipyks ir bendraus tik per advokatus  blink.gif  wacko.gif
is kur man gauti dabar kokiu zodziu ar tekstu....ar is vis ko nors  frusty.gif
doh.gif

Nu... kazkokios.. idomios.. vestuves... tiesa sakant neisivaizduoju koks tai turetu buti scenarijus, eiga visu vestuviu... o ka Tau patart, mano galva neisnesa... kogero gali tekt tiesiog per pacia svente improvizuot... juk ir nezinai, ka jie patys, jaunieji, kalbes... darys... g.gif
Atsakyti
pamergiu darbas yra toks:
1. suorganizuoti mergvakari
2. pamerges tortas,
3. ispirkimuj saldainia
4. papuosti masinas
5. padeti papuosti baznycia ir sale
6. savo apranga
pabroliu
1. bernavakrio organizavimas
2. puokstteliu pirkimas
3. padeti pamergem papuosti masinas ir sale
4. alkoholsi stalo ispirkimuj, pamergiu atgavimuj ir t.t.
5. savo apranga
cia kiek zinau visa gyvenima taip buvo
Atsakyti
tai va.....vienose vestuveje busiu vyr.pamerge o kitose turejau buti tik svecias...bet pasirodo busiu advokate.....kai man pasake as nes issiziojau doh.gif
sugalvojo netradicines vestuves...kad jau nieji sventes metu susipyks ir bendraus tik per advokatus blink.gif wacko.gif
is kur man gauti dabar kokiu zodziu ar tekstu....ar is vis ko nors frusty.gif
doh.gif
[/quote]

zinok neisivaizduoju ka patart, cia neparuosi jokio scenarijaus, nes jaunieji nezinai kokia tema prades kalbetis ir pan... reiks eksprontu kazkaip suktis is padeties. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kokia gera tema paciu laiku bigsmile.gif
As irgi vakar suzinojau, jog busiu vyriausia pamerge, isteka MB sese. Man, pagrinde, reikia suorganizuoti mergvakari, o del vestuviu, sake, kaip ir nereikia rupintis. Kadangi as uzsieny (taip pat ir busimoji nuotaka), tai net nezinau, kad daryt. Visi griztam pries pat vestuves, puse pamergiu yra UK, puse LT. Tai galvoju, kad reiketu viska organizuot UK, bet tada liks nuskriaustos LT pamerges.

Jau perskaiciau priesaikas, labai patiko. Bandysiu irgi prisiminti ivairiausiu idomybiu is vestuviu, tai tikiuosi pagelbesim viena kitai mirksiukas.gif

b]Papildyta:[/b]
Viename mergvakaryje busimai nuotakai davem tokia uzduoti:
i lapa prirasem ivairiausiu zodziu ir liepem, naudojant tuos zodzius, sukurti laiska busimam vyrui. Gavosi labai juokingas laiskas lotuliukas.gif Paskui ta laiska graziai ireminom, o per vestuves jaunoji ji perskaite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katy: 21 balandžio 2008 - 14:44