Sia vasara teks sudalyvauti ne tik savo pacios vestuvese, bet dar ir busiu vyr. pamerge pusseseres vestuvese
Ta va, jau po truputi ruosiuosi... Visokiu ideju prisirankiojau, girdetu, negirdetu...dar toki dalykeli sugalvojau-padaryti is jos busimo vyro nuotraukos puzlika vadinama ir liepsiu sudeti-kai sudes, pamatys savo svajoniu vyra
QUOTE(Blondy @ 2008 04 22, 16:26)
Sia vasara teks sudalyvauti ne tik savo pacios vestuvese, bet dar ir busiu vyr. pamerge pusseseres vestuvese
Ta va, jau po truputi ruosiuosi... Visokiu ideju prisirankiojau, girdetu, negirdetu...dar toki dalykeli sugalvojau-padaryti is jos busimo vyro nuotraukos puzlika vadinama ir liepsiu sudeti-kai sudes, pamatys savo svajoniu vyra 
oho....sita ideja visai nebloga
o beje ar vyr pamerge privalo rupintis masinos puosimu??
QUOTE(Aniute @ 2008 04 22, 23:46)
oho....sita ideja visai nebloga
as ja irgi pasinaudosiu
masinas puosia visos pamerges. Kiek dalyvavau vestuvese, po to, kai pabroliai iteikia puoksteles, o pamerges isega gelytes saviskiams i atlapus, po visu kalbu ir pan. visas pulkas iseina masinu puosti, o veliau jau ir nuotaka su jaunikiu ateina. Na, bet siais laikais viskas kitaip organizuojama...Man vienas vestuviu fotografas pasakojo, kad daznai nuotakos buna nepatenkintos, kaip buna papuostos masinos, todel pacios tuo pasirupina...
Kiek zinau dazniausia vyr. pamerge buna gera drauge ar siaip artima giminaite, tai pagal tai kur jos gyvena ir kiek daznai jos gali padeti nuotakai, jos padeda papuosti sale, nupina rutu vainikeli (jeigu yra pageidavimas is jaunosios), padeda apsirengti, papuosia masinas (jeigu ju yra labai daug, tai ir kitos pamerges prisideda), gali pasitarti su pirsliais del maisto sunesiojimo gamtoje, nes jeigu daug zmoniu, tai butu saunu is pamerges puses padeti, dar pirmoji pora dalyvauja prie stalo tame zaidime, kai reikia jaunuosius mokinti buciuotis. lyg ir viskas
cia nuo jaunosios ir pamerges santykiu gal daugiau priklauso
ai, dar teko dalyvauti vestuvese, kur pirmoji pamerge antra diena vilkejo jaunosios veliuma
tik nezinau kokia cia proga..
Rudenį kaip tik buvau. Didžiausias galvos skausmas buvo mergvakaris, nemiegojau ne vieną naktį, bet gavos fantastiškas, taip linksma, kad net balso stygas pertempiau ir dingo balsas 1,5 mėnesio
per vestuves nekalbėjau
Aišku, stengiaus nedaryti nieko, kas man pačiai nepatiktų ir gavos toks gan civilizuotas ir gražus 
Na pagrindiniai dalykai ko gero mergvakario suorganizavimas (pasitelkus likusias pamerges), apsirengti padėjimas nuotakai, bažnyčioj ir CMB rūtų vainikėlio persegimas. Šiaip visur stengiaus padėt tai puokštę palaikyt, tai rankinuką panešt, tai vėl ką reikėjo.
Bučiuotis dažniausiai moko visos poros, ne tik vyriausia
O nuometą dažnai dabar sega ne vyriausiai, o tai, kuri sugauna nuotakos puokštę
Mašinas puošia dabar dažnai floristai arba visos pamergės 
Tiesa, išsiaiškinkit dėl torto, ar reik atsinešti. Daugelis nuotakų dabar pačios pasirūpina ir pamergėms tortų nebereikia neštis. I rpakontroliuokit pabroliuką, kad turėtų saldainių, gėrimų stalo, kelio išpirkimams, mes dar pirkom valgomų litų, dolerių, eurų
Papildyta:
Ai, dar priklauso berods pamergei vyriausiai visiems pabroliams nupirkt gėlytes, o pabroliui vyriausiam visoms pamergėms puokštes. Bet vėl gi, čia susitarimo reikalas. Mano nuotaka pamerges "pataupė", pabroliai už viską sumokėjo, ji pati užsakė
Tipo ir taip jums daug išlaidų, suknelių nuoma, manikiūrai, kirpyklos ir t.t.
Na pagrindiniai dalykai ko gero mergvakario suorganizavimas (pasitelkus likusias pamerges), apsirengti padėjimas nuotakai, bažnyčioj ir CMB rūtų vainikėlio persegimas. Šiaip visur stengiaus padėt tai puokštę palaikyt, tai rankinuką panešt, tai vėl ką reikėjo.
Bučiuotis dažniausiai moko visos poros, ne tik vyriausia
Tiesa, išsiaiškinkit dėl torto, ar reik atsinešti. Daugelis nuotakų dabar pačios pasirūpina ir pamergėms tortų nebereikia neštis. I rpakontroliuokit pabroliuką, kad turėtų saldainių, gėrimų stalo, kelio išpirkimams, mes dar pirkom valgomų litų, dolerių, eurų
Papildyta:
Ai, dar priklauso berods pamergei vyriausiai visiems pabroliams nupirkt gėlytes, o pabroliui vyriausiam visoms pamergėms puokštes. Bet vėl gi, čia susitarimo reikalas. Mano nuotaka pamerges "pataupė", pabroliai už viską sumokėjo, ji pati užsakė
as nevilty
tiksliau man geda uz jaunaja.mes eisim antra pora ir is musu jaunoji pareikalavo 10 buteliu degtines,10 sampano,sumoket uz automobiliu nuoma po 100lt,apmoket fotosesija belmonte,neskaitant geliu,3kg saldainiu ir kitu smulkmenu
manau ia toks naglumas
niu negaila man to,bet kaip galima tokias nesamones isgalvot..nu vienu zodziu
ar daro taip kas is jusu ar cia jau as tokia atsilikusi
o pirmajai porai isvis nepavydziu..jiems dvigubai visko ir dar sale papuost uz savo pinigus
kaip zmogui paaiskint kad tai jaunajaigeda per visa pasauli
buciau nesutikusi dalyvauti vien is principo bet negaliu.cia mano busimo vyro brolio vestuves
patarkit ka daryt
o pirmajai porai isvis nepavydziu..jiems dvigubai visko ir dar sale papuost uz savo pinigus
buciau nesutikusi dalyvauti vien is principo bet negaliu.cia mano busimo vyro brolio vestuves
patarkit ka daryt
QUOTE(afene @ 2008 05 10, 17:57)
as nevilty
tiksliau man geda uz jaunaja.mes eisim antra pora ir is musu jaunoji pareikalavo 10 buteliu degtines,10 sampano,sumoket uz automobiliu nuoma po 100lt,apmoket fotosesija belmonte,neskaitant geliu,3kg saldainiu ir kitu smulkmenu
manau ia toks naglumas
patarkit ka daryt
patarkit ka daryt
kas cia per naglumas.truksta zodziu.
as nevilty
manau ia toks naglumas
patarkit ka daryt
patarkit ka daryt
Na cia jau virsune
Pasakyk jai tiesiai sviesiai, jog cia kazkokia nesamone ji sugalvojo
As kai buvau pamerge, tai nesiau saldainiu, torta , ir viskas , nei masinu puosem nei sale.
Tik susimokejau uz savo gelytes ir suknele, kuria isrinko nuotaka.
pacios vestuves mano nusimato , bet neprasysiu pamergiu puosti masinas ar sales, manau pati padaryt tai galiu.
QUOTE(l-onely @ 2008 04 19, 21:27)
- suorganizuoti mergvakari, bernavakrio organizavimas
- saldainiai
- papuosti masinas
- padeti papuosti baznycia ir sale
- puokstteliu pirkimas
- saldainiai
- papuosti masinas
- padeti papuosti baznycia ir sale
- puokstteliu pirkimas
- Mergvakarį organizuoja draugės. Nebūtinai jos turi būti pamergės
- Pamergės saldainius tik dalina
- Pagal susitarimą. Ir tai- tik su vyriausiaja.
- Čia jau jaunųjų/ tėvelių/ organizatorių darbai. Be abejo, nuoširdi pagalba visada pravers.
- Puokštelėmis paprastai pasirūpina jaunieji.
is musu jaunoji pareikalavo 10 buteliu degtines,10 sampano,sumoket uz automobiliu nuoma po 100lt,apmoket fotosesija belmonte,neskaitant geliu,3kg saldainiu ir kitu smulkmenu
manau ia toks naglumas
Tai iš pulko kišenės nori veselią apsimokėt? Išsipirkimui tiek visko nereikia.
Siūlyčiau mandagiai atsisakyt būt pulke "oficialiai" ir dalyvaut kaip svečiams, tačiau palaikyt kompaniją jaunimo vojažuose po gamtą.
as nevilty
manau ia toks naglumas
Cia tai jau totali nesamone...
1. is musu jaunoji pareikalavo 10 buteliu degtines,10 sampano
2. sumoket uz automobiliu nuoma po 100lt
3. apmoket fotosesija belmonte
4. neskaitant geliu
5. 3kg saldainiu
6. kitu smulkmenu
2. sumoket uz automobiliu nuoma po 100lt
3. apmoket fotosesija belmonte
4. neskaitant geliu
5. 3kg saldainiu
6. kitu smulkmenu
Na jau tikrai manau peržengta riba, primiausia, kaip galima reikalauti????
Pati šią vasarą būsiu porose, tai jaunieji tiesiog paprašė su savim pabroliams turėti pora butelių alkoholio, pagrindinis bagažas bus jų. Automobilio nuoma, fotosesija tai tikrų tikriausiai yra organizuojančių vestuves ir vestuvinį biudžetą reikalas, o ne porų