Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Neplanuotukas ax.gif
Atsakyti
Mes labai lengvai prisisaukem savo svajone 4u.gif . Pavyko is pat pirmo planavimo menesio tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sweduke @ 2007 11 27, 14:43)
Mes labai lengvai prisisaukem savo svajone  4u.gif . Pavyko is pat pirmo planavimo menesio  tongue.gif .

smaguma thumbup.gif thumbup.gif lengvo nešiojimo ir dar lengvesnio gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmas buvo planuotas,o antras uzkibo netiketai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pas mane visi planuoti thumbup.gif tai galima sakyti ,,Tyčiukai,, nors netyčiukas manau irgi nuostabu svarbu kad išvis būtų 2.gif
Atsakyti
planuotas netyciukas smile.gif
Atsakyti
mes planavome. kelis mėn. prieš pradėjau gerti folio rūgštį ir vitaminus nėščiosioms. paskui nustojau vartoti KT. visa kita jau buvo Dievo valia biggrin.gif

tikrai nesekiau nei ovuliacijų, nei BT. bet po to, kaip išgėriau paskutinę KT, trečiųjų mmm jau nebesulaukiau thumbup.gif
Atsakyti
abu "tyčiukai" thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif pas mane tai netyciukas, kaiop tik sakiau imsiu vel saugotis ir se tau- nescia blink.gif
Atsakyti
netyčiukas buvo 4u.gif , tikrai kai supratau, kad jau nestuke.gif , buvo daug ašarų, visokių blogų minčių apnikusių, nes pačiai dar tik 20 metų, mokslai nebaigti. tikrai pirmom savaitėm daug stresavau, verysad.gif bet dabar jau išmokau džiaugtis šiuo nėštumu ir laukiu savo angelėlio ax.gif
Atsakyti

Labai planuotas ir lauktas tyčiukas wub.gif
Atsakyti
Zmogus planuoja, o Dievas juokiasi.. wub.gif
Atsakyti