Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

QUOTE(Cobrytė @ 2007 10 03, 10:23)
Senienos madoj, jei dar nežinojai smile.gif Žiūrėk "biškį" plačiau į tą reikalą smile.gif

obana, pirma karta girdziu lotuliukas.gif

vadinasi as nemadinga busiu virtuveje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 03, 13:19)
O cargo tai kitaip vadinama aliejinė prie viryklės atrodo maždaug taip:
user posted image
patogiau jei indaplovė bus prie kriauklės nes reiks pajungti vandenį ir kanalizaciją be to šiukšlių dėžę mes esam pripratę laikyti po kriaukle tai labai patogu kai išvalai lėkštes nuo maisto likučių ir dedi į indaplove tiesiai nešvarius indus.

jo sita aliejine thumbup.gif as ja turiu prie kaitlentes ir labai patogu kaip gaminu valgi, o indaplove prie kriaukles man jau taip gavosi tai ir nesukau sau galvos o kaip pajunginejo tai tikrai patogu nes ten viska su kriaukle i bendra junge
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 10 03, 14:37)
nezinau, ar tai HPL laminatas, bet mum klojavo tiesiog toki plastika, kur ploksciu pavyzdeliai buna susegti. ir sh.... gavosi -  pusles issoko, meistrai kaltina, kad namas dregnas ir t.t.t  doh.gif

deciau stikla i ramu, pirma tai grazu, antra lengvai paprastai valosi, trecia tai nera brangu, ziurint kokio ilgio reikia.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 03, 14:08)
obana, pirma karta girdziu lotuliukas.gif

vadinasi as nemadinga busiu virtuveje lotuliukas.gif

Svarbu, kad Tau būtų gerai ir patiktų mirksiukas.gif Juk ne dėl kitų darai tongue.gif
Atsakyti
nesuprantu is kur pastoviai visur atsiranda tokiu snobisku zmoniu- tai per pigios virtuves medziagos, tai kokia nors technika ne lygis, tai rankeneles nemadingos...viskuo nepatenkinti. gal pavydas- vat neturiu skonio tai nors kuom nors pranasesne uz kitas busiu...
man asmeniskai visiskai vienodai rodo, kas madinga, o kas ne- juk ne parodai cia visos (dauguma) darosi virtuves, o sau. keista, kai nesupranta, kad ne visi turi susikaupe kruvas pinigu arba jei ir turi tai gal nebutinai nori sukisti i virtuve. daugelis graziai dalijasi patarimais ir pan, na bet tie keletas tai doh.gif:
bukite geros, kai kuriuos pareiskimus, kuriu niekas neprase, pasilikite sau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 10 03, 15:33)
nesuprantu is kur pastoviai visur atsiranda tokiu snobisku zmoniu- tai per pigios virtuves medziagos, tai kokia nors technika ne lygis, tai rankeneles nemadingos...viskuo nepatenkinti. gal pavydas- vat neturiu skonio tai nors kuom nors pranasesne uz kitas busiu...
man asmeniskai visiskai vienodai rodo, kas madinga, o kas ne- juk ne parodai cia visos (dauguma) darosi virtuves, o sau. keista, kai nesupranta, kad ne visi turi susikaupe kruvas pinigu arba jei ir turi tai gal nebutinai nori sukisti i virtuve. daugelis graziai dalijasi patarimais ir pan, na bet tie keletas tai doh.gif:
bukite geros, kai kuriuos pareiskimus, kuriu niekas neprase, pasilikite sau wink.gif

labai teisingai, pritariu!

Dar noriu paprasyti nuomoniu, kaip jums si virtuves modeliukas, planuoju tokia bet be to uzsisukimo (baro),pas mane bus tiesiai palei siena. Nes mano piesinukai sake labai neaiskus, tai cia aiskiau atodys: http://www.alantas.l...k=8&g=14&pid=45
Atsakyti
o kur saldytuvas bigsmile.gif
is savo patirties- reikia lekstems spinteliu nenumazinti, jei yra indaplove, nes leksciu tikrai daugiau reikia. zodziu, gerai apgalvokit, kiek jums indu reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 03, 15:42)
labai teisingai, pritariu!

Dar noriu paprasyti nuomoniu, kaip jums si virtuves modeliukas, planuoju tokia bet be to uzsisukimo (baro),pas mane bus tiesiai palei siena. Nes mano piesinukai sake labai neaiskus, tai cia aiskiau atodys: http://www.alantas.l...k=8&g=14&pid=45

Man tos atviros lentynos nepatinka, nu bet man apskritai atviros lentynos nepatinka, visur, ne tik virtuvėj, mano nuomone jos tik dulkėm kaupt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 10 03, 15:47)
o kur saldytuvas bigsmile.gif
is savo patirties- reikia lekstems spinteliu nenumazinti, jei yra indaplove, nes leksciu tikrai daugiau reikia. zodziu, gerai apgalvokit, kiek jums indu reikes smile.gif

Bet taigi indums galima deti i stalcius, bent jau man taip atrodo, nes neturiu as tiek daug puodu, kad apatinese spintelese tik puodai butu.
Atsakyti
Sveikos,

labai atsiprasau, kad greiciausiai ne i tema paklausiu, bet ar naudojates elektroniniu virykles taimeriu? Renkuosi buitine technika ir niekaip neapsisprendziu, ar reikalingas tas daiktas blush2.gif Nes vienas pazistamas, prekiaujantis buitine technika, mane taip "isdurnino", sako, kad gali lazintis, jog gyvenime juo nepasinaudosiu g.gif Buciau dekinga uz Jusu pastebejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ally @ 2007 10 03, 15:20)
Sveikos,

labai atsiprasau, kad greiciausiai ne i tema paklausiu, bet ar naudojates elektroniniu virykles taimeriu? Renkuosi buitine technika ir niekaip neapsisprendziu, ar reikalingas tas daiktas  blush2.gif  Nes vienas pazistamas, prekiaujantis buitine technika, mane taip "isdurnino", sako, kad gali lazintis, jog gyvenime juo nepasinaudosiu  g.gif  Buciau dekinga uz Jusu pastebejimus  4u.gif

siaip kiek turiu taimeriu (orkaites ir skalbykles), tai dar nei vienu nesu pasinaudojusi per 4 metus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 02, 19:02)
Čia aistte virtuvė:
user posted image

user posted image

user posted image
Tikiuosi matosi biggrin.gif

nzn ar matysis bet cia kaip pas mane bus.

Papildyta:
QUOTE(Vikusia @ 2007 10 03, 16:13)
Man tos atviros lentynos nepatinka, nu bet man apskritai atviros lentynos nepatinka, visur, ne tik virtuvėj, mano nuomone jos tik dulkėm kaupt  g.gif

As kaip tik del tu lentynu "uzsikabinau" vis kitaip atrodo beto pridejus ivairiu "suduku" pagyvina ta virtuve. kadangi jos aukstai dulkiu nesimatys smile.gif
Atsakyti