Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

aistte, as turejau omeny apskritai tada pasidejima indu apgalvoti ir nenumazinti smile.gif
o kodel tau nepatinka ta spintele po akvariumu? pasidaryciau visa uzdara (ar stalcius). as dabar labai dziaugiuos, kad turiu kur pasideti didesni kieki produktu- uzsiperku pakuote sulciu, pakuote pienuko, aliejaus daug ir pan, kad paskui nereiketu pastoviai tampytis. man super thumbup.gif:
o tavo gartraukis platesnis uz kaitlente? jei vienodi tai virsutine spintele is desines daryciau iki gartraukio.

o taimeriu as irgi nesinaudoju orkaitej, pati paziuriu, ar iskepe wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ally @ 2007 10 03, 16:20)
Sveikos,

labai atsiprasau, kad greiciausiai ne i tema paklausiu, bet ar naudojates elektroniniu virykles taimeriu? Renkuosi buitine technika ir niekaip neapsisprendziu, ar reikalingas tas daiktas  blush2.gif  Nes vienas pazistamas, prekiaujantis buitine technika, mane taip "isdurnino", sako, kad gali lazintis, jog gyvenime juo nepasinaudosiu  g.gif  Buciau dekinga uz Jusu pastebejimus  4u.gif

aš naudoju ir viryklės ir skalbimo maš.
viryklės tai toks paprastas, naudoju dažniausiai kai kiaušinius verdu užstatau pvz penkiom minutėm, tai jis sučirškia garsiai, pati viryklė nenustoja virti, bet žinau kad išvirė, arba ryžius kai verdu, kugelį kai kepu, arba kai užsimanau prisnausti tai nusistatau ir jis mane pažadina
o iskalbiankėj super dalykas yra, gali užstatyti, kad po valandos, dviejų ar 12 pradėtų skalbti, buvo labai gerai tas dalykas, kai turėjom dvitarifį elektros skaitliuką, dabar mažiau naudoju, bet name bus irgi dvitarifis, tai tikrai skalbsiu kai naktinis tarifas prasidės, arba ryte
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 10 03, 16:40)
aistte, as turejau omeny apskritai tada pasidejima indu apgalvoti ir nenumazinti smile.gif
o kodel tau nepatinka ta spintele po akvariumu? pasidaryciau visa uzdara (ar stalcius). as dabar labai dziaugiuos, kad turiu kur pasideti didesni kieki produktu- uzsiperku pakuote sulciu, pakuote pienuko, aliejaus daug ir pan, kad paskui nereiketu pastoviai tampytis. man super thumbup.gif:
o tavo gartraukis platesnis uz kaitlente? jei vienodi tai virsutine spintele is desines daryciau iki gartraukio.

o taimeriu as irgi nesinaudoju orkaitej, pati paziuriu, ar iskepe wink.gif

aciu uz patarimus.O ta spintele man bisky griozdiska atrodo nes plati ilga tokia pagal akvariuma, galvoju kaip ja "pagrazinti". Bet del susidejimo tai ji tikrai gerai, nes daug vietos viskam prikisti smile.gif
Del kaitlentes dar neaisku ar bus siauresne uz gartrauki ar ne, as noriu mazesnes o vyrui patinka plati 90 cm atrodo.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 03, 16:08)
obana, pirma karta girdziu lotuliukas.gif

vadinasi as nemadinga busiu virtuveje lotuliukas.gif

Vat ir sakau reikia žiūrėti, kas patogu ir tau patinka, o ne ant viso svieto aiškinti, kad pas ką senienos, tai mat ne fasonas, O jau mat pas mane, tai bus madinga.Tikiuosi bent pasidomėjai, ką tarkim italai siūlo iš naujienų? ten tas rankenėles išvis sunkiai rasi smile.gif Bet juk virtuvė dažnai šeimai atitarnauja ne vienerius metus, tai negi manai, kad po trejų metų tavo ar kitos kurios iš mūsų virtuvės bus madingos?Na, nebent tos pas kurias klasika.Vat tau ir paradoksas su tom senienom gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 03, 15:30)
Svarbu, kad Tau būtų gerai ir patiktų  mirksiukas.gif Juk ne dėl kitų darai  tongue.gif

butent drinks_cheers.gif

supratau, kad geriau nieko neklausti ir nieko nerodyti, darytis paciai sau kas patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 03, 17:07)
butent drinks_cheers.gif

supratau, kad geriau nieko neklausti ir nieko nerodyti, darytis paciai sau kas patinka biggrin.gif

ir bent jau siek tiek tastiskiau bendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 03, 07:17)
drinks_cheers.gif pritariu visiškai man taip pat nepatinka visokios raitytos ar skylėtos rankenėlės. manau kad tiesiog lygios rankenėlės ar įleidžiamos yra žymiai praktiškiau. Kai pati ruošiuosi daryti virtuvinius baldus su daug stalčių tai manau per daug margai atrodytų virtuvėje priraitytos rankenėlės.
man patinka pavyzdžiui tokios:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

drinks_cheers.gif
Kaip prancuzai sako: maziau yra daugiau.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 10 03, 18:14)
ir bent jau siek tiek tastiskiau bendrauti 4u.gif

nemokam kitu zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
bandau ikelti paveiksliuka ka susiprojektavom patys..
cia mano kuryba.. blush2.gifMy Webpage
gal kas ir blogai, bet praplesti vietos nera galimybiu unsure.gif idomu ar "gyvai" taip gerai atrodys.. g.gif

keista.. kazka ne taip darau tada.. g.gif http://lh4.google.co...O...&imgmax=640
ai, jeigu neatidarys cia, tai http://picasaweb.goo...134665152150242 tikrai rodys cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 03 spalio 2007 - 17:44
na jau turiu galutini virtuves projekta tiksliau du skirtingu spalvu,bet parodysiu ta kuri issirinkome, lauksiu ivairiu nuomoniu ax.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Gabe @ 2007 10 03, 16:36)
bandau ikelti paveiksliuka ka susiprojektavom patys..
cia mano kuryba..  blush2.gifMy Webpage
gal kas ir blogai, bet praplesti vietos nera galimybiu  unsure.gif  idomu ar "gyvai" taip gerai atrodys..  g.gif

nerodo
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 03, 18:07)
butent drinks_cheers.gif

kažkaip kitom išeina ir paklausti ir gauti atsakymus ir padiskutuoti ir priimti teisingesnius sprendimus. 4u.gif

aistte aš ir naudoju taimerį kiaušiniams virti, taip kartais užsidedu, kai einu pagulėti ar kažką svarbaus darau, pas mane tai suveikus taimeriui kaitlentė išsijungia.

banginiukas, labai mažytė tavo virtuvytė ten kur kaitlentė ir kriauklė. Manau, kad indus tai tikrai bus nepatogu plauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2007 10 03, 18:39)
na jau turiu galutini virtuves projekta tiksliau du skirtingu spalvu,bet parodysiu ta kuri issirinkome, lauksiu ivairiu nuomoniu  ax.gif
user posted image

Papildyta:

nerodo

Man atrodo kaitlente per arti plautuves. smile.gif
Ir dar, man kazkaip jusu virtuve lb "griozdiskai" atrodo, bent jau tokia nuomone susidariau is sio piesinuko. Nors gal ir klystu ax.gif
Atsakyti