Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

mielai ishtekeciau ax.gif
Atsakyti
Bet Balu kruopštumas užburiantis, super thumbup.gif mirksiukas.gif aišku praktinės pusės gal mažai, bet kai kurių lėlių grožis tikrai užburiantis wub.gif
gOOtes jaunoji pasakiška, tokios žavios ir šiltos vestuvės... ech wub.gif
Vilke irgi jaučiasi jau rudeniauja wub.gif

prisižiūrėjau grožių dabar reiks pult dirbt hihihi.gif
Atsakyti
aciu aciu aciu
QUOTE(balu @ 2007 09 28, 06:35)
tai vestuvės toč toč pagal mūsų scenarijų mirksiukas.gif .

koks scenarijus? kodel nieko nezinau? doh.gif g.gif

QUOTE(Sedona @ 2007 09 28, 10:49)
Čia tai velniava - kaip sukrėtė mane tie jaunieji su visa skraiste bigsmile.gif  blink.gif Smėlis , linas , vilna ,vėjas . vaikas ... Tai čia tu g00te???

taip ten as, mes, musu nesventa trijule ten biggrin.gif
beje, buvo smelis, linas, jura, oda, vilna ir dar paprasti akmenys pas mane ant kaklo... verinys is paprastu lietuvishku pajurio akmenuku blink.gif kaip gimines pasake "sutaupem ant rubu ir papuosalu" lotuliukas.gif
ale noreciau dar pasidziaugt geru miestu Kaunu, jei kokio stebuklo reikia, ir dar greitai, tai ieshkokit Kaune... Suknia is ten
nu gerai, pasigyriau, ajnu seile tysint, kas ka nuvele
ojerguteliau, leles kokios!!!! noriu
Atsakyti
Goote, aš apie šeimyninę padėtį per vestuves. Jūsų trijulė sukėlė prisiminimus apie mūsų vestuves. Tik vietoj berniuko- mergaitė, o antro jau laukėm. Čia ne į temą...

O jei į temą, tai labai viskas gražu: šeimyna/sraistė/jūra/smėlis/nuotraukos/ruduo ir t.t.
Atsakyti
Labas visoms. KAip cia grazu,kiek nauju darbu. Tema pametus buvau 4u.gif
Balu leles,rankines, saliai...matosi,kad rudenelis parejo biggrin.gif Visu darbai silti spalvingi,kaip rudenejanti gamta...

O cia manieji keli ...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 28 rugsėjo 2007 - 13:12
g00te, kad Kaunas geras miestas jau vien del tavo suknios aisku...reiks eiti ieskoti. ir dar mano isistikiimu ten daugiau visko - vilnos, karoliuku ir visokiu kitu gerybiu mastau.gif
Atsakyti
Jumi, sokoladinis ir turkio saliai labai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai ispudingai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2007 09 28, 05:35)
Vajė vajė kokios gražios veselijos. Jei goote dar netyčia  nestuke.gif , tai vestuvės toč toč pagal mūsų scenarijų mirksiukas.gif .

Gera vėl čia pasidarė. Kas dieną po naujieną, o kartais ir po kelias.

Iš mano internetinio albumo neleidžia kelti nuotraukų, tai vėl dedu tik nuorodą

LĖLĖS

zinau ta problema su tuo picasu ... uztai ir antra atsidariau rolleyes.gif

QUOTE(uups @ 2007 09 28, 10:57)
mielai ishtekeciau ax.gif

o as galvojau , kad esi... ax.gif

groziai kazkaip paskutiniu metu kasdiena pilas ,visom vel velimo bumas (o as neriu) cool.gif
Atsakyti
sveikos paneles smile.gif sakykit is ko jus darot sablona rankinem? darau is dirbtines odos, bet man nepatinka, ji standi tokia ir buna, kad krasciukai islenda, prapjauna. maciau, kad deda plevele, bet kaip apversti tada? juk ji tokia plonyte. as vis nesugalvoju koki optimaliausia varianta sablonui daryt.
Atsakyti
Nežinau ar čia pataikiau bet žurnaliuke buvo gražių veltinukų tai nuskanavau 4u.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2007 09 30, 10:32)
sveikos paneles smile.gif sakykit is ko jus darot sablona rankinem? darau is dirbtines odos, bet man nepatinka, ji standi tokia ir buna, kad krasciukai islenda, prapjauna. maciau, kad deda plevele, bet kaip apversti tada? juk ji tokia plonyte. as vis nesugalvoju koki optimaliausia varianta sablonui daryt.

jau ne karta buvo rasyta - patogiausia naudoti po laminuotomis grindimis kloti skirta akytaja plevele - ji nebus per plona ir bus patogu apversti, bus minkstais krastais ir nieko tau neprapjaus, ir pakankamai lengva, kad butu lengva dirbti. rasi pvz senukuose grindu skyriuje

QUOTE(DarkMind @ 2007 09 30, 12:09)
Nežinau ar čia pataikiau bet žurnaliuke buvo gražių veltinukų tai nuskanavau  4u.gif  smile.gif

kokiam cia zurnale? smile.gif na ka, dabar prisipazinekit, kuris kurios darbas biggrin.gif
Atsakyti
vabaliukas tai Mari wub.gif o daugiau nieko neatpazistu ax.gif
Atsakyti