Vilke tai vadinasi rudenine priesgimtadienine pas tave , pas mane dar nes kol kas, bet jau jauciu spalio visurelyje kas bus

QUOTE(Vilke @ 2007 09 27, 12:13)
badziau balta vilna adatelem nedaug, bet mano spalva ne kiek nepakito
gal pirstukai prakaituot pradeda? daugiau nelabai ka sugalvvoju..adattos..na jos siaip svarios, irgi neturetu tept
skorpionas

skorpionas

is vis, del nuotaikos nebuvimo nera reikalo klijuoti sau ligu

tai ziuriu cia nemazai veleju rudeneli gimusiu
as visgi tikiuosi, kad dar nepriesgimtadienine (pastebejau, kad daugeliui skorpu toks reiskinys reiskiasi), nes tada tesis iki spalio pabaigos
Aurelia, zinau, kas ta depresuxa, as cia tik vaizdzius zodzius parinkau, o siaip esu ta, kuri tokius dalykus, kaip depresuxos, ir gydo
tik kaip cia pasakius, batsiuvys be batu
ir va dar sakau beda..i vilna paziuret ir norisi, ir prisiliest norisi, ir galvoj visokie saliai sukasi, nu bet fiziskai...nu nigaliu.
o tie visi rupesteliai del namo pas mus dar neisibegeje net, dar popieriu nesusitvarke iki galo, mina ir mina valdininku duris vyras
as jau del to nesinervinu. vaikis mane dar truputi uzmucino per dienas...tai mielai issiusciau ji su teveliu kastonu rinkti
davaj rodykit, ka privelet, grazus darbai nors nuotaika kelia

Aurelia, zinau, kas ta depresuxa, as cia tik vaizdzius zodzius parinkau, o siaip esu ta, kuri tokius dalykus, kaip depresuxos, ir gydo

ir va dar sakau beda..i vilna paziuret ir norisi, ir prisiliest norisi, ir galvoj visokie saliai sukasi, nu bet fiziskai...nu nigaliu.
o tie visi rupesteliai del namo pas mus dar neisibegeje net, dar popieriu nesusitvarke iki galo, mina ir mina valdininku duris vyras

davaj rodykit, ka privelet, grazus darbai nors nuotaika kelia

atsistiki ant tu kryziuku-kur foto nerodo, paspauskit desini klavisa - properties, tada duos adresa, ji nusikopijuoji, i internetinio langelio vieta "paste" ir matai

NAgi,žiūriu, nieks nemato Saullutes darbų, neapsikenčiau ir įdedu, nes ir man nerodė

Pirmąjį teko gyvai pačiupinėt-tikrai labai jau dailus

Pirmąjį teko gyvai pačiupinėt-tikrai labai jau dailus

Sedona, žaliasis šalis be galo gražus

Pagalvojau, kad jo grožis labiau išryškėtų ne žaliam fone.

Pagalvojau, kad jo grožis labiau išryškėtų ne žaliam fone.
Pagaliau pamaciau Saullutes darbus ir labai saunus.
O Cia ir mano paskutinysis darbelis

O Cia ir mano paskutinysis darbelis
Gražus , šokoladinis toks :
. ..Aš buvau priversta naudotis siuvimo mašina, kai nelabai prisivėlė prie gipiūro. Bet Katinyčio tai jau galima sakyti stilius
Fotografuoti visgi reikia atsakingai - tą pastebėjau. Man reikia dar mokytis

Fotografuoti visgi reikia atsakingai - tą pastebėjau. Man reikia dar mokytis
QUOTE(uups @ 2007 09 26, 13:02)
kai juste paprotino, ir as pamaciau
tas rozinis-sokoladinis labai
tik spalvos tai tada nepagautos
bet labai grazu
ai, tada ir as pasigirsiu biski, kad jau rashau:

tas rozinis-sokoladinis labai

ai, tada ir as pasigirsiu biski, kad jau rashau:

Labai grazus baciukai.

Parodysiu viena terbele pabaigta