Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

Vilke tai vadinasi rudenine priesgimtadienine pas tave , pas mane dar nes kol kas, bet jau jauciu spalio visurelyje kas bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 09 27, 12:13)
badziau balta vilna adatelem nedaug, bet mano spalva ne kiek nepakito  g.gif gal pirstukai prakaituot pradeda? daugiau nelabai ka sugalvvoju..adattos..na jos siaip svarios, irgi neturetu tept  g.gif
skorpionas  mirksiukas.gif

is vis, del nuotaikos nebuvimo nera reikalo klijuoti sau ligu ax.gif nes depresija yra rimta liga gydoma vaistais.... reikalinga psichoterapija.... taip kad... reik viska priimti normaliai, visos turime kurybiniu kriziu, manoji buvo apie 4 men, tai vilnos dezese antram aukste buvo ir nei karto ju imti nenorejau... normalu smile.gif Nes jeigu dar pergyvensi del to, kad pergyventi.... tai dvigubai bus blogiau smile.gif Buna ir blogesniu dienu rolleyes.gif stiprybes, kastonu eikit su sunum pasirankioti.... bet as zinau, kad tau dar kai kas tu rupesciu priduoda.... na turejom ir mes ta laikotarpi, bet jau kai namelyje gyvensit, tai pamatysi, koks kaifas, sakysi buvo verta tu nervu bigsmile.gif
Atsakyti
tai ziuriu cia nemazai veleju rudeneli gimusiu wink.gif as visgi tikiuosi, kad dar nepriesgimtadienine (pastebejau, kad daugeliui skorpu toks reiskinys reiskiasi), nes tada tesis iki spalio pabaigos lotuliukas.gif
Aurelia, zinau, kas ta depresuxa, as cia tik vaizdzius zodzius parinkau, o siaip esu ta, kuri tokius dalykus, kaip depresuxos, ir gydo mirksiukas.gif tik kaip cia pasakius, batsiuvys be batu lotuliukas.gif
ir va dar sakau beda..i vilna paziuret ir norisi, ir prisiliest norisi, ir galvoj visokie saliai sukasi, nu bet fiziskai...nu nigaliu.
o tie visi rupesteliai del namo pas mus dar neisibegeje net, dar popieriu nesusitvarke iki galo, mina ir mina valdininku duris vyras doh.gif as jau del to nesinervinu. vaikis mane dar truputi uzmucino per dienas...tai mielai issiusciau ji su teveliu kastonu rinkti lotuliukas.gif
davaj rodykit, ka privelet, grazus darbai nors nuotaika kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
kas norss idekit saullutes salius bigsmile.gif
taip seniai ji rodesi su darbais, kad atrode jau nebevelia g.gif
Atsakyti
atsistiki ant tu kryziuku-kur foto nerodo, paspauskit desini klavisa - properties, tada duos adresa, ji nusikopijuoji, i internetinio langelio vieta "paste" ir matai wink.gif
Atsakyti
NAgi,žiūriu, nieks nemato Saullutes darbų, neapsikenčiau ir įdedu, nes ir man nerodė mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Pirmąjį teko gyvai pačiupinėt-tikrai labai jau dailus wub.gif
Atsakyti
Kadangi erdvė tuščia šiuo metu - tai dedu savo darbus. Labai norėjau pabandyti velti ant gipiūro- tai čia gavosi apykaklė biggrin.gif ( nevisai prisivėlė)

user posted image
o čia tiesiog baltas
user posted image

ir dar žalių rudens lapų spalvos
user posted image

Atsakyti
Sedona, žaliasis šalis be galo gražus wub.gif wub.gif wub.gif

Pagalvojau, kad jo grožis labiau išryškėtų ne žaliam fone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 27 rugsėjo 2007 - 15:42
Pagaliau pamaciau Saullutes darbus ir labai saunus.
O Cia ir mano paskutinysis darbelis
user posted image
Atsakyti
Gražus , šokoladinis toks : thumbup.gif . ..Aš buvau priversta naudotis siuvimo mašina, kai nelabai prisivėlė prie gipiūro. Bet Katinyčio tai jau galima sakyti stilius 4u.gif

Fotografuoti visgi reikia atsakingai - tą pastebėjau. Man reikia dar mokytis
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 26, 13:02)
kai juste paprotino, ir as pamaciau biggrin.gif
tas rozinis-sokoladinis labai  thumbup.gif  tik spalvos tai tada nepagautos unsure.gif  bet labai grazu 4u.gif

ai, tada ir as pasigirsiu biski, kad jau rashau:
user posted image

Labai grazus baciukai. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Parodysiu viena terbele pabaigta doh.gif

user posted image

o cia kaip sakant... terbeles apatiniai blush2.gif

user posted image
Atsakyti