Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

na parodysiu du paskutinius salius. tik va mazius sugadino fotoaparata ir nelabai fokusuoja sad.gif

Nakties sparnai
user posted image
user posted image
user posted image

ir Karmen
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vilke, smagu matyti tokius gražius šalius wub.gif Prabangiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Tik ką norėjau rašyti , kad prabangiai atrodo šaliai. biggrin.gif
Atsakyti
ech...taip ir maga paciai pabandyti, nes atrodo tai fantastiskai, o va ant silko velti nesu meginusi - labai sudetingai man atrodo mastau.gif
Atsakyti
Merginos, jūsų darbai nuostabus. As taip pat šį tą nuveliu, tik niekaip nedrįstu pasirodyt- vis mokausi...
Atsakyti
Kiekviena iš mūsų vis ką nors mokosi. Rodyk kuo greičiau , neužsispausk mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va toks shalis netiketai nusivele..smile.gif))
Man visai patinka..

salikutis "Raudonoji gelele"

user posted image

user posted image

user posted image

Ir negaliu neparodyti baciuku- mano vargo vakarienes- 45 dydis.... Buna ir tokiu koju...iki siol negaliu patiketi... pado ilgis 29cm...

user posted image

Vilke- nuostabus saliai. O jieant tu maxi silko saliu velti? Gal pati silka dazei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 04 spalio 2007 - 07:43
dekui.. smile.gif linada, o pamegint niekada nevelu smile.gif
Diva, grazus tavo salis, toks svelnus, subtilus, moteriskas ax.gif o matai kaip is foto nieko neimanoma suprast - net neitarciau, kad tos tapkutes tokios dideles, 45 dydzio, atrodo normalaus dydzio biggrin.gif
o veliau siuos ne ant maxi, o tiesiog ant 2 metru medziagos.
silka daziau viena karta, bet juoda spalva nesiryzciau, skaiciau, kad prastai pasiduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 04 spalio 2007 - 08:57
Vilkes nakties sparnai fantastiski thumbup.gif
Atsakyti
vilke wub.gif sveikinimai didziausi, silciausi wub.gif
Atsakyti
ale pastabi linada lotuliukas.gif aciu wub.gif
Atsakyti
Vilke- sveikinimai didziausi!!!! Ai kaip nostalgija apeme.... Toks geras laikas tas nestumas... baltai pavydziu..smile.gif)) Linkejimai naujam pasaulio gyventojui... Lai tai buna maza grazi mergaite- bus mamytei ka puosti nuostabiais veltinio darbeliais:)
Atsakyti