Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

oi vilke... didziausi sveikinimai, bet visai nepavydziu tau biggrin.gif
Tavo darbeliai labai grazus, o labai svarbu ir pateikimas darbeliu.
Divos net neverta girti, nes ji jau ir pati zino, kad turi auksines rankeles ir dangiskas idejas.

o as tai jau nezinau kaip viska suspeti. vyksta sia savaite dukros darzelyje mini parodele mano darbeliu, reikia nuvelti 26kvietkus... doh.gif ir dar turiu uzsakyma... isprotejimas... svarbiausia, kad laiko jau vos turiu viskam. o dar mazoji prastai miega naktimis, tai visai striuka.
Atsakyti
Vilke,sveikinimai smile.gif
Atsakyti
gavusi leidima parodau...
user posted image
Atsakyti
Sveiki.Na as naujokele bet nieko stai mano pirmieji darbai
Prasau senbuviu ivertinti lotuliukas.gif
http://public.fotki....o/img57591.html
Atsakyti
o cia is mini parodeles
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
toliau..
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
MĖLYNA PAUKŠTE - na ir pasistengei, šaunuolė clap_1.gif (tik keldama nuotraukas tarp jų tarpus padaryk, kad nesusijungtų, bus lengviau žiūrėt)
O ta mergina balta suknele ir tavais papuošalais-gal nuotaka? Gražiai tie geltonumai atrodo , taip gaivu, vasariška wub.gif

O čia ilgai "kankintas" Angelas Sargas

user posted image
Atsakyti
Oho IEVUCHA.. na ir stropuole tu pas mus... neissivaizduoju kaip galima taip graziai ir israiskingai isbadyti. bandziau viena karta, bet labai greitai praejo noras tai daryti, nes is mergaites gavosi raganaite..

Aha.. nuotaka su mano veltais papuosaliukais.
va su siais.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 04 spalio 2007 - 12:21
aciu, Diva uz linkejimus smile.gif ir visom kitom aciu uz sveikinimus smile.gif panasu, kad veleju skyrelis be nestukiu neapseina lotuliukas.gif

Melyna Paukste, matosi, kad netinginiavai, jau galvojau, kur dingus smile.gif

ievuschka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks GERAS tavo angelas sargas wub.gif net neturiu zodziu apie tai, kaip jis sukurta tobulai. bet neispasakytas gerumas is jo veido sklinda wub.gif

tiesa, labai panasus i italu aktoriu BENINI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 04 spalio 2007 - 12:28
ievuschka,nuostabus angelas sargas. Tik labai liudnas. Nors gal neliudnas tik man taip atrodo .
Atsakyti
Gintuliuk, įvertinti sunku, nes iš nuotraukos nesimato kamuoliukų kokybės. Bet pastangas galima labai teigiamai mirksiukas.gif . Ir man dar užkliuvo, kad pirmas darbas ir jau kaina iš karto nustatyta - 10 litų mirksiukas.gif .

Mėlyna paukšte, daug gražių darbų tavo parodėlėje. thumbup.gif .

Ievuschka, bet ir sugalvok tu tokį angelą sargą lotuliukas.gif . Sakyčiau toks originalus ir netradicinis. O jau atlikimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kas badė, tas žino kiek kartų reikia įdurti, kad kūrinukui formą suteikti.

Vilkute, ir nuo manęs tau sveikinimai ir kuo geriausi linkėjimai. wub.gif
Atsakyti
O man angelas panašus į ''PAPA KARLĄ", kuris Buratiną drožė. Superinis diedulis.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės už įvertinimus smile.gif
Kol buvo be sparnų, tai namiškiams ir į profesorių, ir į dirigentą panašus buvo.Bet Beninis ar Papa Karlas - čia geras thumbup.gif
Visai jis neliūdnas, netgi su tokia, sakyčiau atlaidžia šypsena veide, toks patyręs ir daug ko gyvenime matęs, matyt ne vieną sielą išgelbėjęs mirksiukas.gif
Atsakyti