Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

QUOTE(ievuschka @ 2007 10 04, 21:22)
Uups-eik tu sau, kokios dailios  doh.gif Pavydas jama nors tu ką  doh.gif

irnesakyk.gif griebk vilnos koki kilograma,- pavelsi, 'atkalsi ranka' ir tau taip isheis,- cia ne angelius baksnot,- viskas daaug paprasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip cia viskas puikiais nuostabiai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
UUUUps- nerodo tapkiuku!!!! KUUUr?? Laaabaiidomu!!!
Aurelia- laabai fainas!!! Nejau vel 2,5m???? eikit, merginos- paaavydziu!!!!!!:))) Ievuschka!!!!!!! Fantastinis aniuoliukas!!!!!!
Atsakyti
Aurelia,labai grazu.
uups slepiu nematau sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 10 04, 22:55)
Ievuschkos angelas ir Aurelios komplekciukas tiesiog stulbinantys wub.gif
blink.gif  labailabai nustebau...tu juos sverei, ar cia ish akies 'pamatavai'? nes man tapkiu daugiau kaip 150g dar neteko padaryt schmoll.gif
user posted image
pvz, tos juodos, 39 dydis sveria 130 gr. Zhaslvos,- 140g. Cia storiausios ish visu mano veltu. Na, aulinukes, aisku, smarkiai daugiau sveria paprastai  rolleyes.gif

na, bet kaip pirmam planuojamam gaminiui tai tikrai kilogramo prireiks hihihi.gif

o taskus darai is apvelto veltinio, kad taip graziai forma islaiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 10 04, 22:55)
Ievuschkos angelas ir Aurelios komplekciukas tiesiog stulbinantys wub.gif
blink.gif  labailabai nustebau...tu juos sverei, ar cia ish akies 'pamatavai'? nes man tapkiu daugiau kaip 150g dar neteko padaryt schmoll.gif
user posted image
pvz, tos juodos, 39 dydis sveria 130 gr. Zhaslvos,- 140g. Cia storiausios ish visu mano veltu. Na, aulinukes, aisku, smarkiai daugiau sveria paprastai  rolleyes.gif

na, bet kaip pirmam planuojamam gaminiui tai tikrai kilogramo prireiks hihihi.gif

na uups nezinau kokios tavo slepetes, bet ispiriamos turi laikyti savo forma ir turi buti pakankamai storos, vyrsikos sverai 300-400 gr, isskalbus jas forma turi nepakisti schmoll.gif Kaip tik uzmaunamos maziau sveria wink.gif mano ispiriamos mazdaug 2-3 kartus storesnes uz imaunamas smile.gif
Na va dar idomu is kitu slepetes velianciu suzinot kiek ju slepetes sveria smile.gif Doseth, Diva, rooma, Agnuze smile.gif

Diva, nematavau, bet virs 2 metru wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 05 spalio 2007 - 07:35
na mano 400g nesveria... bet 250 buna.. 38 dydis moteriskos - apie 150-180g
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 10 04, 13:15)

O čia ilgai "kankintas" Angelas Sargas

user posted image

dabar tik pamačiau šį stebuklą blink.gif nu kaip gyvas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitty***: 05 spalio 2007 - 09:41
Puikūs darbukai 4u.gif Fainiausias tai angelas ax.gif gal dėl to man patinka kad pačiai kantrybės neužtektų biggrin.gif
Aš pasilikau sau tik vaikiškus iki 3m tapkiuku vėlimą jų svoris nuo 80g iki 120g.
Mano mamikė velia didžiuosius, gaigantiškuosius tapkinus. Kaip tik kalbėjomės apie jų svori. 44išm. virš 400g čia jie su nedideliais auliukais.
P.S. ale kaip pasklido skylinėjimo manija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 05 spalio 2007 - 10:16
QUOTE(*Diva* @ 2007 10 05, 03:38)
UUUUps- nerodo tapkiuku!!!! KUUUr?? Laaabaiidomu!!!

nezinau kodel nerodo..eisiu i tapkiu tema imesiu, kad cia nesikartot...

QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 10 05, 05:07)
o taskus darai is apvelto veltinio, kad taip graziai forma islaiko? 4u.gif

taip.

QUOTE(Aurelia @ 2007 10 05, 05:28)
na uups nezinau kokios tavo slepetes, bet ispiriamos turi  laikyti savo forma ir turi buti pakankamai storos, vyrsikos sverai 300-400 gr, isskalbus jas forma turi nepakisti  schmoll.gif Kaip tik uzmaunamos maziau sveria wink.gif mano ispiriamos mazdaug 2-3 kartus storesnes uz imaunamas smile.gif
Na va dar idomu is kitu slepetes velianciu suzinot kiek ju slepetes sveria smile.gif Doseth, Diva, rooma, Agnuze smile.gif

nu mano ne ispiriamos, o 'mary jane's ty, su ishformuotu kulnu, puikiai laikosi ant kojos.
Divos, kiek vizualiai matau irgi 200g turbut netraukia g.gif
vat nuejau pas Pat Sparcks,- kam idomu, paziurekit lentele kiek sveria jos tapkes ir boots user posted image
didelio dydzio slepete,- apie 100g, 'boots', 250- 280g mirksiukas.gif

QUOTE(DOSETH @ 2007 10 05, 08:15)
Puikūs darbukai 4u.gif  Fainiausias tai angelas ax.gif  gal dėl to man patinka kad pačiai kantrybės neužtektų biggrin.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Jumi, graziai pasipuosei thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Katiniuk smile.gif
Atsakyti