Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

QUOTE(Aurelia @ 2007 10 04, 21:21)
Komplektelis  4u.gif

user posted image

Jėgiškas komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
Kiba speigus kokius jaučiat - šitiek darbų bigsmile.gif O gražumas visko wub.gif
Aš dabar tik truputį paveliu, bet paveliu ax.gif Smulkmenytes kokias ax.gif Tiesa, įveikiau ir šalį ant šilko, pavyko pagaliau, tik nemandrą jokį dariau, tai nesirodau. Nešioju pati smile.gif

O dėl tapkiukų svorio negaliu pasakyti, nes nedaug jų vėliau ir tai tik vaikiškas. Sau tik vienas dariau.

Vilke, su gerom naujienom 4u.gif
Atsakyti
Oi, Aurelija , jau čia aukštumos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 10 05, 10:15)
Puikūs darbukai 4u.gif  Fainiausias tai angelas ax.gif  gal dėl to man patinka kad pačiai kantrybės neužtektų biggrin.gif
Aš pasilikau sau tik vaikiškus iki 3m tapkiuku vėlimą jų svoris nuo 80g iki 120g.
Mano mamikė velia didžiuosius, gaigantiškuosius tapkinus. Kaip tik kalbėjomės apie jų svori. 44išm. virš 400g čia jie su nedideliais auliukais.
P.S. ale kaip pasklido skylinėjimo manija lotuliukas.gif

na va panasiai, mano 44 dydis va tiek ir suvalge....
bet visu skylinejimai skirtingi ax.gif net ir skirtingas skyliu darymo procesas.... tuo esu visiskai tikra....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 05 spalio 2007 - 19:49
Tai nieks nepasidalins paslaptimi kaip pirstines veliate, kad per riesa butu apglude, bet, kad nereiketu per prievarta grusti rankos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 05, 21:37)
Tai nieks nepasidalins paslaptimi kaip pirstines veliate, kad per riesa butu apglude, bet, kad nereiketu per prievarta grusti rankos? g.gif

na jos nera visiskai apglude, bet beveik... net nezinau kaip paaiskint, atrodo, kad apglude.... suvelime esme, jeigu neapglunda, dar pavelk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 10 05, 23:54)
na jos nera visiskai apglude, bet beveik... net nezinau kaip paaiskint, atrodo, kad apglude.... suvelime esme, jeigu neapglunda, dar pavelk wink.gif

As nuveliau pirstines, per riesa apglude, per pirstus ir graziai. Vizualiai atrodo gerai, bet kol ji jas issipraudziu ranka, tai vargai..
Atsakyti
Niugi kaip man malonu,kad mano senuliukas angelas patiko daugeliui čia apsilankiusių ax.gif Smagu išgirst tokius žodžius, tai tarsi patvirtinimas,kad pastangos nenuėjo veltui, kad judu į priekį.Dėkui,mergaitės smile.gif

DOSETH-džiugu,kad atrandi laiko čia įlįst, neprapulk mirksiukas.gif

Jumi - negaliu atsistebėt tavo šaliais wub.gif Vis suku galvą,kaip tu padarai, kad vidurys tiesus būtų, o kraštai garbanoti? g.gif Ir man labai gražu,kad pati juos eksponuoji, beje-tau labai tinka mirksiukas.gif

Aurelios komplekčiukas-tai kažkas tokiooooooooo wub.gif Labai man prie širdies tos spalvos ir raštas...
Atsakyti
gal galit pasakyti kaip jus veliat tapkutes ar su adata ar slapiu budu g.gif
Atsakyti
cia vakarykstis darbas
apyranke
user posted image
cia nelabai pavyko, bet reikia ir brokus parodyti..
http://www.fotofabri...o.14840982.jpeg

user posted image

ir keletas is arciau
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
nu labai labai grazu
Atsakyti
QUOTE(virdzina @ 2007 10 06, 00:20)
gal galit pasakyti kaip jus veliat tapkutes ar su adata ar slapiu budu g.gif