Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 09 21, 22:10)
Aš nemėgstu Kalėdų, tai niekad joms ir nesiruošiu. Na, aišku, dovanas tenka supirkti vis tiek.

Nieko sau doh.gif O aš tai pasimaišius. Visus metus laukiu ir tiek visko noriu prisipirkt ir prisidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Saliuky ,as tau jauciu nusibosiu,bet zinok is tos nuorodos kai spausdini tik viduri shemos spausdina ,nu bral vakar visaip bandem ir neiseina verysad.gif ,gal gali dar i kita adresa bandyt siust ,pupuliukas2005@one.lt blush2.gif
Atsakyti
Saliuky,gavauuuuuuuuu clap.gif ,tu aukso gabaliukas mirksiukas.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 22, 10:41)
Saliuky,gavauuuuuuuuu clap.gif

P A G A L I A U karsta.gif karsta.gif karsta.gif yahoo.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 22 rugsėjo 2007 - 10:10
sveikos siuvinetojos
jusu darbai nuostabus, kartais ir as prisedu viena kita darbeli pakryzavot
siuo metu intensyviai ieskau Shreko ar to filmo heroju sxemuciu. prisipazinsiu perskaiciau siuvinejimo temas iki 25 blush2.gif , bet neaptikau... jei kas turit pasidalinkit nuorodom. is anksto dekoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lucra @ 2007 09 22, 15:46)
sveikos siuvinetojos
siuo metu intensyviai ieskau Shreko ar to filmo heroju sxemuciu. prisipazinsiu perskaiciau siuvinejimo temas iki 25 blush2.gif , bet neaptikau... jei kas turit pasidalinkit nuorodom. is anksto dekoju blush2.gif

siuvinejimas. domenas vakar tikrai kazkur maciau sreka,dabar tikrai neatkasiu
kazkur ilindau, buvo rusiskas tinklapis(ne photofile) iv. snemu, multiku herojai ir srekas buvo 2schemos - didesne ir mazesne
daugiau negaliu niekuo padet verysad.gif
Atsakyti
Mano falenopsis ant lino smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 22 rugsėjo 2007 - 15:34
QUOTE(winia @ 2007 09 22, 16:33)

gražiai atrodo. thumbup.gif O čia jau baigtas ar dar bus backstitch'as? rolleyes.gif
Atsakyti
čia nuoroda tik į rusiškų filmukų herojus ax.gif gal kas kitas tiks rolleyes.gif
man šreko dar neteko matyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 22 rugsėjo 2007 - 15:44
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 16:41)
gražiai atrodo. thumbup.gif O čia jau baigtas ar dar bus backstitch'as? rolleyes.gif

jau baigtas, tik kažkaip nemoku nufotkinti kaip reikiant, nesuprantu, kodėl taip blogai gaunasi visos siuvinių fotkės. Nors ir su macro ir be makro ir su frashu ir be flasho bandau ://
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 22, 16:33)

gražu bigsmile.gif o kai įsirėmins bus dar gražiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucra @ 2007 09 22, 15:46)
sveikos siuvinetojos

as turiu viena bet nesuper kokybiska bet gal tiks parasyk kur siust
Atsakyti